Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο ... 345
Αποτελέσματα 41 έως 46 από 46

Θέμα: Queer Eye (2017) - Official Discussion Thread

TV Guru! Το Avatar του/της HristinaB
    Likes / Thanks
    8Χ01, "Mr. Fantastic"
    Πρωταγωνιστής ένας λαϊκός άνθρωπος της εξοχής, που του αρέσει να μαγειρεύει ρακούν (...) και ουσιαστικά ζει στο γκαράζ του, βλέποντας αθλητικά και μαστορεύοντας, παραμελώντας την επί 39 χρόνια σύζυγό του.

Ο άνθρωπος αυτός πραγματικά μου έδωσε την αίσθηση ότι ήταν χαμένη υπόθεση και ότι τα αγόρια δε θα μπορούσαν ποτέ να τον σουλουπώσουν.

Κι όμως...
    Spoiler

http://www.greektvsubs.gr/image.php?type=sigpic&userid=212080&dateline=13498  77416
    Maybe there's hope.

Be ashamed to die until you have won some victory for humanity.
    Horace Mann

Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.
    Nίκος Καζαντζάκης

Likes / Thanks
    8X02, "Kiss the Sky"
    Τα αγόρια καλούνται να βοηθήσουν έναν φανατικό θαυμαστή των Kiss και των ερπετών, που επί περίπου 35 χρόνια έχει αφιερώσει τη ζωή του στη φροντίδα του κατάκοιτου αδερφού του, παραμελώντας εντελώς τον εαυτό του.

Πολύ δυνατό, πολύ συναισθηματικό επεισόδιο, με μια από τις πιο δύσκολες αποστολές των Fab 5. Πόσο ουσιαστικά μπορείς να βοηθήσεις έναν άνθρωπο που ζει μόνο για να φροντίζει κάποιον άλλον κι έχει χάσει την εικόνα του ποιος είναι ο ίδιος πέρα από αυτό, που χώρισε, έχασε τη δουλειά του και σχεδόν δε βγαίνει από το σπίτι;
    Spoiler

8Χ03, "The Sweet Life"
    Αυτό ήταν πολύ παράξενο επεισόδιο. Πρωταγωνίστρια μια διάσημη μουσικός της τζαζ στη Ν. Ορλεάνη, η "Βασίλισσα του Κλαρινέτου", που η κόρη της ζήτησε βοήθεια από τους Fab 5 προκειμένου να ξαναφτιάξουν το κατεστραμμένο από τον τυφώνα Κατρίνα ζαχαροπλαστείο που της είχε μείνει κληρονομιά από τους γονείς της.

Να πω την αλήθεια, ακριβώς δεν κατάλαβα γιατί η συγκεκριμένη πρωταγωνίστρια χρειαζόταν "βοήθεια".
    Spoiler

Κρίμα.

http://www.greektvsubs.gr/image.php?type=sigpic&userid=212080&dateline=13498  77416
    Maybe there's hope.

Horace Mann

Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.
    Nίκος Καζαντζάκης

Likes / Thanks
    8X04, "Protect the nest"
    Εδώ τα αγόρια βοηθούν τον κωφό διευθυντή αθλητισμού στο Σχολείο για Κωφούς της Λουιζιάνα.

Νομίζω ότι ήταν από τις πιο εύκολες μεταμορφώσεις. Ο νεαρός ήταν κούκλος εξαρχής,
    Spoiler

Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, δεν το θεωρώ σπουδαίο επεισόδιο, κυρίως γιατί ο πρωταγωνιστής ήταν υπέροχος έτσι κι αλλιώς. Οι Fab5 περισσότερο αναγνώρισαν τα επιτεύγματά του παρά τον βοήθησαν σε κάτι. Επίσης, η έλλειψη διαλόγων -- οι Fab5 μιλούσαν κανονικά, αλλά ο νεαρός χρησιμοποιούσε Νοηματική -- ήταν λίγο κουραστική.

8Χ05, "Τhe flying nun"
    Ωωωω, αυτό ήταν ένα πραγματικά ιδιαίτερο επεισόδιο! Πρωταγωνίστρια η Άλισον, μια 40χρονη πρώην μοναχή, νυν κοινωνική ακτιβίστρια - δικηγόρος, που άφησε τον κλήρο και αποφάσισε ότι θέλει να κάνει κάποια σχέση. Μόνο που
    Spoiler
    (Να σας πω την αλήθεια, έχω κουραστεί με όλες αυτές τις ταμπέλες.)

Σίγουρα μια από τις πιο συμπαθητικές πρωταγωνίστριες όλων των σεζόν, πάντα με χαμόγελο και τον καλό τον λόγο. Το σπίτι της οργανωμένο σε βαθμό ψυχαναγκασμού, το Excel με τις σημειώσεις της για τις σχέσεις σίγουρα ψυχαναγκαστικό, ο κήπος της υπέροχος (περίμενα ο Μπόμπι να φτιάξει ένα εξωτερικό καθιστικό, αλλά μάλλον δεν υπήρχε χώρος), τα ρούχα της... βαρετά και ανέμπνευστα.

Τα αγόρια είχαν δουλίτσα.

Spoiler

Από τις απαντήσεις της στο reddit, πάντως, θεωρώ ότι θα ήταν σούπερ ενδιαφέρον αν βλέπαμε κάτι περισσότερο και βαθύτερο για την προσωπικότητα και τις αλλαγές που χρειαζόταν. Εκ των υστέρων, όσα μας έδειξαν ήταν μάλλον επιφανειακά. Θα μου πεις, μπορείς να καταλάβεις και ν' αλλάξεις πραγματικά έναν άνθρωπο σε μια βδομάδα; Προφανώς και θα είναι επιφανειακή η προσέγγιση. Μήπως από τη νέα σεζόν, μιας και δε θα έχουμε πια Μπόμπι (μπουχουχου), να άλλαζε κάπως και το όλο κόνσεπτ; Ή το μοντάζ;
    Maybe there's hope.

Horace Mann

Nίκος Καζαντζάκης

Likes / Thanks
    8X05, "When I Say Sexy, You Say"
    Μια σεφ προσπαθεί να αντιμετωπίσει το πένθος της μετά τον θάνατο της μητέρας της και να προχωρήσει παρακάτω.

Νομίζω ότι αυτό το επεισόδιο θα το θυμούνται όλοι για
    Spoiler

Μόνο 6 επεισοδιάκια η σεζόν και ήταν και η τελευταία του Μπόμπι, τι ντροπή... Μα, να μην έχουν τουλάχιστον ένα σπέσιαλ, αφιερωμένο στην απίστευτη δουλειά που είχε κάνει όλα αυτά τα χρόνια;

Και τώρα αρχίζει η αναμονή για την επόμενη σεζόν: Σε ποια πόλη θα πάνε οι Fab5; Ποιος θα πάρει τη θέση του Μπόμπι; Θα κολλήσει καλά με τους υπόλοιπους; Θα κάνει εξίσου καλή δουλειά με τη διακόσμηση; Θα κάνει ο Μπόμπι δική του εκπομπή; Θα είναι στο Νέτφλιξ;

Maybe there's hope.

Horace Mann

Nίκος Καζαντζάκης

Αρθρογράφος Το Avatar του/της drapetisgal7
    Likes / Thanks
    superheronews.gr

Αρθρογράφος Το Avatar του/της drapetisgal7
    Likes / Thanks
    superheronews.gr

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο ... 345

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία