Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Αποτελέσματα 21 έως 27 από 27

Θέμα: Troy: Fall of a City (Mini Series) - Official Discussion Thread

Αρχισυντάκτης Το Avatar του/της blackys88b
    Likes / Thanks
    καλο το επεισοδιο...ακομη δεν ειδαμε τον Αχιλλεα...ειδαμε αλλους χαρακτηρες σε ενεργο ρολο..!!! εχει καποια προπαγανδιστικα που με ενοχλουν, αλλα η ποιοτητα δεν ειναι και τοσο κακη...απλα εχει πολλες κακες επιλογες.!

Likes / Thanks
    δεν μου αρεσει ο τροπος που τα παρουσιαζουν στο τριτο επεισοδιο...αλλα οκ...τελικα οι μυρμιδονες ολοι μαυροι; τουλαχιστον το καλυψαν με καποιο τροπο...

Newbie Το Avatar του/της taksidiotis02
    Likes / Thanks
    Προσωπικά πάντως μου άρεσε η σειρά.

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Likes / Thanks
    ειχε ενδιαφερον το τεταρτο επεισοδιο...βασικα μου αρεσει που κρατουν σε καποια μερη το μυθο σωστο εστω...ενω και η συμβολη των θεων ειναι κατι που μου αρεσει που ειναι ενεργη.!

Likes / Thanks
    στο 5ο επεισοδιο μου αρεσαν οι λιγες σκηνες της Κασσανδρας και η συζητηση Αχιλλεα Οδυσσεα.! ενταξει ειπαμε...προσπερναμε το καστ...απο εκει και περα να δουμε τι μπορουν να δωσουν.!! παντως ηταν αρκετα αργο..και δεν προχωρησε ιδιαιτερα την πλοκη.!!

Likes / Thanks
    6ο, ξεκαθαρα για το κλεισιμο και μονο και την μονομαχια θα παρει καλο βαθμο..τωρα για το Παρις Ελενη, αδιαφορο...ακομη και ο Πατροκλος...παντως θεωρω οτι μπορουσαν να πανε λιγο πιο πιστα στην μαχη των δύο..!!! θα ηθελα να δω τον ποταμο να πλυμμηρίζει την κατασταση.!

Likes / Thanks
    τόσες και τόσες αλλαγες...απλα ακυρες...εχεις μια ιστορια που σαγηνευει μεχρι σημερα και πας να την μοντερνοποιησεις.!!! κακως.!!! και στην τελικη αφου μας δινεις την αρχη του πως ξεκινησε ο τρωικος..που δεν με χαλα...ειμαι υπερ...δωσε και το φιναλε..δειξε που καταληγουν χαρακτηρες...ελειπαν τοσα στοιχεια απο μεσα...απο την Ιλιαδα που απλα στο τελος μενεις με μια ασχημη γευση στο στομα...και στην τελικη τους Θεους γιατι δεν τους χρησιμοποιησες περισσότερο; απλα για να δωσεις την ευκαιρια στον ανθρωπο να κανει επιλογες; απο την στιγμη που τους βαζεις μεσα, δεν προκειται να σου πει καποιος οτι σου λειπει ο ρεαλισμος.!!! προσπαθησα να προσπερασω τις οποιες αλλαγες με το καστ, και στην τελικη δεν με ενοχλησαν τοσο οσο οι αλλαγες της ιστοριας.!! με το ζορι να κανουν τα παντα για την δικη τους αντζεντα υποθετω.!

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
  • Ο BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [VIDEO] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας