καλο το επεισοδιο...ακομη δεν ειδαμε τον Αχιλλεα...ειδαμε αλλους χαρακτηρες σε ενεργο ρολο..!!! εχει καποια προπαγανδιστικα που με ενοχλουν, αλλα η ποιοτητα δεν ειναι και τοσο κακη...απλα εχει πολλες κακες επιλογες.!
δεν μου αρεσει ο τροπος που τα παρουσιαζουν στο τριτο επεισοδιο...αλλα οκ...τελικα οι μυρμιδονες ολοι μαυροι; τουλαχιστον το καλυψαν με καποιο τροπο...
ειχε ενδιαφερον το τεταρτο επεισοδιο...βασικα μου αρεσει που κρατουν σε καποια μερη το μυθο σωστο εστω...ενω και η συμβολη των θεων ειναι κατι που μου αρεσει που ειναι ενεργη.!
στο 5ο επεισοδιο μου αρεσαν οι λιγες σκηνες της Κασσανδρας και η συζητηση Αχιλλεα Οδυσσεα.! ενταξει ειπαμε...προσπερναμε το καστ...απο εκει και περα να δουμε τι μπορουν να δωσουν.!! παντως ηταν αρκετα αργο..και δεν προχωρησε ιδιαιτερα την πλοκη.!!
6ο, ξεκαθαρα για το κλεισιμο και μονο και την μονομαχια θα παρει καλο βαθμο..τωρα για το Παρις Ελενη, αδιαφορο...ακομη και ο Πατροκλος...παντως θεωρω οτι μπορουσαν να πανε λιγο πιο πιστα στην μαχη των δύο..!!! θα ηθελα να δω τον ποταμο να πλυμμηρίζει την κατασταση.!
τόσες και τόσες αλλαγες...απλα ακυρες...εχεις μια ιστορια που σαγηνευει μεχρι σημερα και πας να την μοντερνοποιησεις.!!! κακως.!!! και στην τελικη αφου μας δινεις την αρχη του πως ξεκινησε ο τρωικος..που δεν με χαλα...ειμαι υπερ...δωσε και το φιναλε..δειξε που καταληγουν χαρακτηρες...ελειπαν τοσα στοιχεια απο μεσα...απο την Ιλιαδα που απλα στο τελος μενεις με μια ασχημη γευση στο στομα...και στην τελικη τους Θεους γιατι δεν τους χρησιμοποιησες περισσότερο; απλα για να δωσεις την ευκαιρια στον ανθρωπο να κανει επιλογες; απο την στιγμη που τους βαζεις μεσα, δεν προκειται να σου πει καποιος οτι σου λειπει ο ρεαλισμος.!!! προσπαθησα να προσπερασω τις οποιες αλλαγες με το καστ, και στην τελικη δεν με ενοχλησαν τοσο οσο οι αλλαγες της ιστοριας.!! με το ζορι να κανουν τα παντα για την δικη τους αντζεντα υποθετω.!