Μας βγήκε το όνομα και στα όπλα, πέρα από τις κόκες. Ειμεθα businessmen του αφρού πλέον.
Χε χε χε. Μου θύμισε The Wire η όλη φάση με τους Έλληνες λαθρέμπορους και τα καράβια! Σε πληροφορώ όμως ότι δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα. Εξ άλλου έχουμε τον μεγαλύτερο στόλο του κόσμου, λογικό είναι όποιος θέλει να μεταφέρει οτιδήποτε να απευθυνθεί σε αυτούς που έχουνε τα μέσα.
Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι η σειρά κυκλοφόρησε τις μέρες που ξέσπασε το σκάνδαλο για τον ενδιάμεσο στην πώληση όπλων στην Σαουδική Αραβία! Ούτε προγραμματισμένο να το είχανε!
Ωραίο επεισόδιο, γενικά το στόρυ κατά την άποψη μου προχωρά λιγάκι αργά και έχει κάποιες αρκετά άσκοπες σκηνές οι οποίες βέβαια δεν γνωρίζω ακόμη αν θα καταλήξουν κάπου ή επιτελούν κάποιον σκοπό στο όλο σκηνικό, μπορεί αυτό να φανεί προς τα τελευταία επεισόδια! Μου άρεσαν όμως πολύ οι σκηνές προς το τέλος, το σχέδιο του Φρανκ και του Λίμπερμαν λειτούργησε εν μέρη και κατάφεραν και πήραν το βαν με τα πυρομαχικά, πολύ ωραίο και το κυνηγητό με τα αυτοκίνητα ανάμεσα στην Μαντάνι και τον Φρανκ, η πρώτη χτύπησε αλλά δεν νομίζω πως είναι κάτι σοβαρό και έμαθε επίσης ότι ο Φρανκ σκότωσε τον Γουλφ!
Ελπίζω σε καλύτερη συνέχεια, βασικά αυτό που λείπει από την σειρά είναι ο πιο γρήγορος ρυθμός, όλα τα υπόλοιπα στοιχεία τα έχει και με το παραπάνω μάλιστα!
Παίζει και να έκανε πατάτα η Μαντανι που μίλησε στον συνεργάτη της για τον Φρανκ.
Μεγαλη σικ σκ@τοφατσα και καθίκι μας δείχνουν τον orange, τόσο που ίσως να μην είναι αυτός το μεγάλο κεφάλι. Ανυπομονώ να φτάσει σε αυτόν όμως.
Κάθε φορά που συναντιέται ο φρανκ με την χήρα και την οικογένεια είναι γλυκόπικρες και λίγο αστείες οι σκηνές, μου μοιάζουν κάτι σαν το αλάτι της σειρας.
Ο Λίμπερμαν μου φέρνει έντονα στο μυαλό τον Ντέσμοντ, σαν παρουσία. Νιώθω ότι θα δω τον ίδιο ηθοποιό στην οθόνη.
Φαίνεται χρήσιμη η Καρεν εδώ και μακάρι να είναι όντως. Είναι σημαντική για τον Φρανκ φυσικά αλλά θα ήθελα να είναι σημαντική και για την εξέλιξη της ιστορίας.