Δυνατό το επεισόδιο. Είδαμε στο παρόν τον Rawlins και είναι υψηλόβαθμο στην CIA. Με την επίθεση στο δάσος που διέταξε για τους Γκάνερ και Καστλ κάταλαβα πως αυτός είναι ο εγκέφαλος για την δολοφονία της οικογένειας του Φρανκ. Μόλις το ανακαλύψει ο τελευταίος θα τον σκοτώσει βασανιστικά δεδομένου της αποτυχημένης αποστολής στο Κάνταχαρ.
Επισοδειαρα ειδικα για το σκηνικο της επιθεσης που διεταξε ο Rawlins απ'τους καταδρομεις εναντιον του Punisher και του Gunner.Φαινοταν απο τα προηγουμενα επισοδεια πως ηταν σκατοφατσα και αμα τον πιασει ο Punisher στα χερια του θα βλαστημαει την ωρα που γεννηθηκε.
Υ.Γ.1
Πολυ καλος κι ο Λιμπερμαν που τους κατευθηνε στο πως θα καθαρισουν την ομαδα του Rawlins και εσωσε τον Punisher.
ΕΠειδή είμαι πάνω απ΄ όλα ανθρωπίστρια, ελπίζω να ψοφήσει γρήγορα και χωρίς πολλές φανφάρες ο Ρολλινς. Μετά θυμάμαι πως στην πραγματικότητα είμαι κακός άνθρωπος και εύχομαι να του κάνει ο Φρανκ ότι μαρτύριο ξέρει.
Στήνεται ωραία η σκακιέρα με τους "κακούς" σε υψηλές θέσεις και τον Φρανκ ουσιαστικά μόνο του.
Δεν έχω πειστεί πλήρως για το πού κινείται ο Ρούσο αν και κατά 90% τον θεωρώ αντίπαλο. Θα φανεί σύντομα πιστεύω.
Φοβερό το επεισόδιο, σίγουρα το καλύτερο μέχρι στιγμής!
Αρχικά, θα ήθελα να ξεκινήσω από τις υπέροχες σκηνές που εξελίχθηκαν στο δάσος, η σκηνοθεσία των σκηνών αυτών ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετική τρομερή δουλειά πραγματικά όποιος/όποια την έκανε μπράβο του άγγιζε χωρίς υπερβολή τώρα σκηνοθεσία οσκαρικών ταινιών! Ο Φρανκ αποδείχθηκε πιο bad-ass από ποτέ αλλά στο τέλος δεν άντεξε μετά από τόσα τραύματα!!
Μπήκε για τα καλά και στο παιχνίδι η Κάρεν, η σκηνή στο λιμάνι με τον Φρανκ να μιλά στην Κάρεν για τον γιο του ήταν απλά φοβερή, η χημεία μεταξύ τους είναι πολύ καλή και θα ήθελα στη συνέχεια να τους βλέπουμε και περισσότερο μαζί (και δεν εννοώ απαραίτητα ως κανονικό ζευγάρι)!!
Ωραία μας παρουσίασαν και τον κεντρικό κακό της υπόθεσης που λογικά θα είναι αυτός που έβλεπε τους στρατιώτες στο δάσος μέσω του λάπτοπ, τρομερή η φράση του Φρανκ "έρχομαι για σένα!!!" ναι ρε φίλε!!!!!
εσπειρε το επεισοδιο...βασικα για τη σκηνη του δασους.!! ηταν τρομερη.!!! ο αλλος απο πισω λες και παιζει κολ οφ ντουτι.!! ετσι χαλαρα.!! μαλακες!! ελπιζω να τον καθαρισει.!
Πάνε λίγο αργά τα πράγματα, σε αυτό το επεισόδιο κάτι έγινε.....
Έχω την εντύπωση, όμως, ότι οι καταδρομείς που τους κυνήγησαν στο δάσος ήταν μισθοφόροι του Μπίλυ.