Ακόμη ένα φοβερό επεισόδιο από την σειρά. Φρανκ και Micro κατάφεραν να βρουν τον Agent Orange μέσω του Μπένετ και προς το παρόν την γλίτωσε λόγω του αλεξίσφαιρου τζαμιού. Ο Μπίλι Ρούσο καθάρισε τον Μπένετ κάτι που ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενο. Ο Λίουις έχει ξεφύγει εντελώς, έχει περιέργεια να δω που θα βάλει την βόμβα που έφτιαξε.
Πολύ καλό επεισόδιο, και εγώ αυτόν τον Ρόλινς θέλω να τον πιάσει στα χέρια του ο Φρανκ και να τον κάνει μικρά μικρά κομματάκια όπως και τον Ρούσο, ευτυχώς που δεν τον σκότωσε απλά με μια σφαίρα στο κεφάλι αυτό θα ήταν πολύ απλό, τέτοιοι άνθρωποι δεν πρέπει να σκοτώνονται με μια σφαίρα! Φοβερές και οι σκηνές μέσα στο σπίτι του Μπένετ, εκεί που ο Φρανκ έριξε τον καπνό και εξουδετέρωσε έναν έναν τα τσιράκια του Ρόλινς, εκτός από τον Ρούσο βέβαια! Ο Φρανκ μαζί με τον Λίμπερμαν κάνουν φοβερή ομάδα, στο τέλος μου φαίνεται θα γίνουν οι καλύτεροι φίλοι!
Με αιφνιδίασε η τελευταία σκηνή με το αλεξίσφαιρο τζαμί. Δεν το περίμενα. Ούτε τον σκοπευτή Καστλ ούτε αυτό. Όχι ότι περίμενα πως θα πέθαινε και ο Όραντζ από τώρα βέβαια.
Μου αρέσει η ψυχραιμία που είναι ζωγραφισμένη στη μούρη του Όραντζ κΙ πως επιδεικτικά μόλις ξεκίνησε ο συναγερμός είχε αράξει πάλι στο παράθυρο.
Αναμενομενη όλη φάση με τον Μπένετ.
Ο σιχαμένος Ρουσο μόνο τον εαυτούλη του έχει σύμμαχο Ουσιαστικά και απλώνεται σαν το χταπόδι παντού. Ελπίζω κάτι να έχει ψιλιαστει ο Καστλ.
Λιμπερμαν
Πολύ καλό επεισόδιο.
ΟΚ, δεν ήθελα να πέσω μέσα με τον Ρούσο αλλά, τελικά είναι πολύ σιχαμένος και από ό,τι είπαν, ήταν χωμένος στο κόλπο από την αρχή.
Μού αρέσει που η Μαντάνι αποδεικνύεται έξυπνη και δεν είναι κολλημένη.
Ο Φρανκ αιφνιδιάστηκε με το αλεξίσφαιρο τζάμι.
Τον πιτσιρικά με τα ψυχολογικά, μόλις τον είδα να ετοιμάζει τη βόμβα μού ήρθε κατευθείαν στο μυαλό η επίθεση στη Βοστώνη, στο μαραθώνιο και σκέφτηκα ότι όταν αγοράζεις μαζί αυτά τα πράγματα θα έπρεπε να χτυπάει κάποιος συναγερμός ή κάτι τέτοιο... αλλά, σιγά μην..... Στην πραγματικότητα ο κάθε τρελάρας κάνει ό,τι του γουστάρει και ποτέ δεν τον πιάνουν για να του βάλουν τα σύνεργα στον κ....