Καταπληκτικό το επεισόδιο, έμεινα καθηλωμένος σε όλη την διάρκεια του. Συγκλονιστική η σκηνή με τον Φρανκ μέσα στα αίματα να σκοτώνει τον Ρόλινς. Κρίμα που κατάφερε να ξεφύγει από την εσωτερική ασφάλεια ο Ρούσο.
ΤΡΕΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΤΟΝ ΡΩΛΙΝΣ.
Εστω και στο τέλος εκανε ενα καλό ο μορφονιός που άφησε το αγόρι μας ελεύθερο. (πόσο σέξι είσαι ρε διαολε)
Ξεφτιλησες το Ρολινς με τον Ψοφο που πρεπει να εχουν τετοια μηδενικα υπανθρωπιδια!
Υ.Γ.
Επισης πολυ μου αρεσε που πετυχε το σχεδιο τους και σωθηκαν η Σαρα,ο γιος τους και ο Λιμπερμαν και βρεθηκαν επιτελους μαζι.Το αξιζαν στο μεγιστο βαθμο.Επισης χαιρομαι που ο Λιμπερμαν πηγε στην αποθηκη για να σωσει τον Φρανκ τη σωστη στιγμη!
Τελευταία επεξεργασία από τον/την johny f; 28 Νοεμβρίου 2017 στις 03:28
Τι στιγμές ζούμε, τι στιγμές ζούμε αν είναι δυνατόν!!! Τι επεισοδιάρρραααααα ήταν αυτή έλεος!!!
Η σκηνή όπου ο Φρανκ σκότωσε τον Ρόλινς με αυτόν τον τρομερά βάναυσο τρόπο, ήταν απλά επική πολύ το ευχαριστήθηκα που πέθανε με τέτοιο τρόπο αυτό το σιχαμένο καθίκι, αλλά βέβαια να πούμε και την αλήθεια αν δεν ήταν ο Ρούσο, ο Φρανκ θα ήταν τώρα νεκρός γιατί δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από την καρέκλα! Πάρα πολύ μου άρεσαν και οι σκηνές με τον Λίμπερμαν που συναντήθηκε ξανά με την οικογένεια του, επιτέλους το άξιζε νομίζω αυτό όπως και η γυναίκα του!!
Πάμε για τελευταίο επεισόδιο τώρα, δεν ξέρω τι θα δούμε και αν θα αντέξω, λογικά η Μαντάνι θα κυνηγήσει τον Ρούσο ο οποίος κατάφερε και ξέφυγε από το καταφύγιο του Λίμπερμαν!! Νομίζω ότι θα δούμε μεγαλεία!!!!
Ρε Μπιλι. Ρε Μπιλακι... ΡΕ ΠΑΛΙΟΚΑΘΙΚΑΚΙ... Ηξερες για το σχεδιο δολοφονιας και το αφησες;; Ποσο ψυχανωμαλος εισαι;; Τον λυπηθηκα τον Φρανκ, τον πονεσε η προδοσια, δακρυσε. Αλλά μετά... ετσι, κιμά τον Ρωλινς.
τον διελυσε ρε φιλε.!! αυτα ειναι...τι απιστευτο επεισοδιο...ποσο ξυλο εδωσε στο τελος..α ρε Ρουσο.!! και σε ειχε αδελφο..μαλακα.!!! χαρηκα για τον Μαικρο που σωθηκε και βρηκε την οικογενεια του...παω για φιναλε επειδη απλα δεν μπορω να περιμενω ω αυριο..!
Από τα επεισόδια, "νασουγ.....", σε άπταιστα γαλλικά.
Ντάξει, πολύ βίαιο το τέλος του Ρώλινς, τού άξιζε βέβαια, αλλά όταν έχεις φτάσει εκεί πώς επιστρέφεις πίσω; Για τον Φρανκ μιλάω.
Τέλος πάντων, ο Μπίλυ έφυγε. Μάλλον, θα δούμε το τέλος του κάπου κοντά στη μανούλα του, εκεί από όπου ξεκίνησαν όλα γι αυτόν.
Αυτή η κοντή, η Μαντάνι, με το σαγονάκι και τα μουτράκια της έφηβης δεν με πείθει καθόλου για σκληρή πράκτορας.... ΚΑΘΟΛΟΥ όμως.....