Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Αποτελέσματα 1 έως 10 από 15

Θέμα: The Punisher 1x13 - Memento Mori

1.  
    ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ
    Συνολικά Ψήφησαν
    17 Χρήστες
    9,5

για να ψηφήσετε
    1x13
    Memento Mori

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Δεν Διατίθεται
    Πρώτη Προβολή Τοπική Ώρα
    17/11/2017 - 03:00
    GMT -5
    17/11/2017 - 11:00
    GMT +3
    ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ

Η αναφορά σε επόμενα επεισόδια.

Tο chatting και το spamming.

Η αναφορά σε υπότιτλους και torrents ή άλλες μορφές παράνομου download.
    ΠΡΟΣΟΧΗ

Το παρόν θέμα μπορεί να περιέχει spoiler.

Να γράφετε με σεβασμό προς τα υπόλοιπα μέλη, ασχέτως αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε με τις απόψεις τους.

Να κάνετε report οτιδήποτε αντιτίθεται στους κανόνες.
    Αρθρογράφος Το Avatar του/της drapetisgal7
    Likes / Thanks
    Πολύ ωραίο το φινάλε της σεζόν, όλοι οι πρωταγωνιστές λυτρώθηκαν. Το The Punisher είναι η καλύτερη σειρά της Marvel, απορώ πως πήρε μικτές κριτικές. Ελπίζω το Netflix να ανακοινώσει σύντομα την δεύτερη σεζόν και λογικά ο Jigsaw θα είναι ο main villain.
    superheronews.gr

3. Likes solonlakis liked this post
    TV Guru! Το Avatar του/της solonlakis
    Likes / Thanks
    Δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός με αυτήν την σειρά.
    ΠΟΡΩΘΗΚΑ ΤΕΛΕΙΩΣ !!!
    Την απόλαυσα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.
    Η σειρά ήταν ακριβώς αυτό που περίμενα και παρά τις κάποιες μικρές αδυναμίες της (κάποιες αφελείς σκηνές μάχης, μεγάλοι διάλογοι, κάποιες σεναριακές ευκολίες, ειδικά στο τελευταίο επεισόδιο όπου οι γαλονάδες αφήνουν τον Punisher ελεύθερο έτσι απλά) θα συμφωνήσω με τον φίλο drapetisgal7 ότι μαζί με την πρώτη σεζόν του Daredevil είναι ότι καλύτερο έχει βγάλει ποτέ η Marvel στην TV.
    Καθαρά αντρική σειρά, πολεμική σειρά με άφθονη δράση και σφαγές όπως ταιριάζει στον Punisher.
    Έγινε προσπάθεια για λίγο ποιο τολμηρές ερωτικές σκηνές που δεν καταλαβαίνω γιατί δεν ήταν ποιο αποκαλυπτικές αφού η σειρά ήταν rate 15+, χωρίς p0u$t1de$ και λεσβίες που ξεπετιούνται απλά για να υπάρχουν χωρίς κανένα νόημα, αρκετά αληθοφανής πλοκή, πολύ καλή σκηνοθεσία και μουσική και γενικά σκέτη καφρίλα.
    Στα πολύ θετικά της σειράς το κοινωνικό σχόλιο για την τεράστια διάσταση απόψεων της αμερικανικής κοινωνίας σχετικά με τους πολέμους εκτός ΗΠΑ, η εστίαση στο κοινωνικό πρόβλημα των βετεράνων και το γεγονός ότι δεν μας κατέκλυσε με φιλελεύθερες m@l@k1e$.
    Ο Bernthal γεννήθηκε για να παίζει τον Punisher, πολύ καλή η Revah και όλο το υπόλοιπο καστ άνω του μετρίου.
    Και Ναι!!!, είναι η πρώτη σειρά της Marvel στο Netflix που δεν εμφανίζεται η Rosario Dawson!!!
    Δεν θα γράψω περισσότερα γιατί όπως είπα η σειρά μου άρεσε τόσο πολύ που παρά το ότι εντόπισα αρκετές μικρές αδυναμίες τις παραβλέπω όλες.
    Περιμένω την δεύτερη σεζόν που πιστεύω πως είναι σίγουρη. 9,2 στο IMDB ελάχιστες σειρές πιάνουν!

Moderator Το Avatar του/της t0ny3
    Likes / Thanks
    Μετα απο δυο κακες παρενθεσεις, Iron Fist και Defenders (κυριως το δευτερο που δεν ανταπεξηλθε στις προσδοκιες, γιατι το πρωτο δεν ηταν κακο, απλα ειχε miscast στον πρωταγωνιστη και πηρε τη σειρα προς τα κατω μαζι του) η Marvel επιστρεφει στο τηλεοπτικο συμπαν του Netflix με μια εξαιρετικη σειρα. Δεν ξερω αν θα μπορεσω κι εγω να ειμαι αντικειμενικος, καθως λατρεψα τον Punisher του Jon Bernthal απο την πρωτη στιγμη που εμφανιστηκε στη δευτερη σεζον του Daredevil.

Αντρικη, ενηλικη, σκοτεινη και βιαιη σειρα, οσο ποτε αλλωτε για την Marvel. Ο The Punisher δεν ειναι ο κλασικος σουπερ ηρωας, ειναι περισσοτερο γηινη και θνητη σειρα, κι αυτο την κανει να ξεχωριζει. Περισσοτερο action military σειρα παρα superhero. Ο Bernthal ειναι υπερβολικα badass και μαζι με τον Daredevil ειναι οι δυο αγαπημενοι μου ηρωες απο το τηλεοπτικο συμπαν της Marvel. Οποιος ενοχληθηκε απο τη βια της σειρας, ας παει να δει το τελευταιο Spider-man. Χαιρομαι που συνεχιζει να εχει αυτον τον χαρακτηρα το συμπαν του Netflix, γιατι ειμαι πολυ απογοητευμενος απο τις τελευταιες δουλειες του MCU.

Αν κι οι κριτικοι ηταν σκληροι με τη σειρα και γενικοτερα απο τη στιγμη που εμφανιστηκε ο Iron Fist οι κριτικοι βλεπουν διαφορετικα το συμπαν, το κοινο βλεπω πως αγκαλιασε τη σειρα. Θεωρω σιγουρη τη δευτερη σεζον και πως ο μοναδικος τροπος να παει κατι στραβα ειναι το επερχομενο μπερδεμα με την νεα streaming υπηρεσια της Disney που θελει ολο τον κοσμο της Marvel να μετακομισει εκει.

Σιγουρα υπηρχαν και μερικα θεματακια, οπως καποιες ευκολιες στο σεναριο, λιγο οι villain (συνηθισμενο προβλημα κυριως στις ταινιες του MCU), οι side characters, αλλα σαν συνολο η σειρα ηταν απολαυστικη. Αναμφισβητα στο top 3 μαζι με τις δυο σεζον του Daredevil.

6. Likes johny f, solonlakis liked this post
    TV Guru! Το Avatar του/της hakinen
    Likes / Thanks
    Με αυτά που διαβάζω θα με ψήσετε να το δω..
    Μαζέψτε επιτέλους τα σκυλιά απο τα μπαλκόνια σας. Ζώα!!!

Moderator Το Avatar του/της Hrisa76
    Likes / Thanks
    ΠΟλυ καλή σειρά. Ο Bernthal ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ. Μου άρεσαν πολύ όλοι οι βασικοί ρόλοι. (εντάξει, ο Ben Barnes λιγο παραπάνω για ευνόητους λόγους)

Στο μόνο κομμάτι που με "απογοητευσε" σε σχέση με τις άλλες σειρές της Μαρβελ ήταν η μουσική αλλά δεν νομίζω ότι είναι σημαντικό κομμάτι.

Τσαντίστηκα που θάφτηκε από τους κριτικούς. Ασταδιαλα δηλαδή.
    Επίσης, διαβάζω ότι υπήρξανε παράπονα για υπερβολική βία. Με συγχωρείτε αλλά σε σειρά που λέγεται Punisher και τον είχατε ήδη δει στον Χριστόφορο, τι περιμένατε να δείτε? Συνταγές για μαγειρική? Αντε να δείτε στρουμφάκια και αφήστε τις σειρές αυτού του είδους σ' εμάς. (Που να βλέπανε Banshee δηλαδή τι θα γινοτανε.)

9. Likes bill667, arwyn, johny f liked this post
    Super Moderator Το Avatar του/της greekie
    Likes / Thanks
    Ξεκάθαρα η πιο ενήλικη σειρά της Μάρβελ γιατί ο ήρωας είναι απλά man on a mission χωρίς δυνάμεις, σιδερένιες γροθιές κι άλλα τέτοια χαζά. Ψυχή και καρδιά τίποτα άλλο.
    Η μάχη με τον Ρόλινς και τον Ρούσο ακριβώς όσο gore έπρεπε για τη σειρά.

Δεν έχω ιδέα για την ιστορία του Punisher οπότε δεν ξέρω πώς μπορεί να υπάρξει δεύτερη σεζόν και με τι ιστορία αφού έκλεισε ο στόχος της εκδίκησης που τον ωθούσε για να κάνει ο,τι κάνει.

Η ιστορία με τους βετεράνους και τον NRA, ακριβώς ο,τι χρειαζόταν για τα αμερικανάκια μπας και ξεστραβωθούν αλλά οι "οπλολαγνοι" δεν ασχολούνται με τέτοια, δουλίτσα να υπάρχει.

Η καλύτερη σειρά της Μάρβελ για μένα, μακράν.

11. Likes solonlakis, johny f, t0ny3 liked this post
    TV Guru! Το Avatar του/της johny f
    Likes / Thanks
    Επιτελους μια σκοτεινη και δυνατη σειρα απο τη Μαρβελ και το Νετφλιξ.

Μια σειρα δηλαδη που δε φοβαται να δειξει το δασος της συγχρονης ζουγκλας με ηρωες καθημερινους τυπους,εναν χτυπημενο απ'την δολοφονια της οικογενειας του ηρωα,που αντλει ομως δυναμη απ'αυτο για να αποδοσει τη σκοτεινη βιαιη δικαιοσυνη του στα σκουληκια που κερδιζουν απ'τους ατελειωτους πολεμους της Αμερικης και την ολη παρανοια που επικρατει παγκοσμιως,εναν κυνηγημενο και θεωρουμενο νεκρο αναλυτη που δεν εκλεισε τα ματια τοτε που επρεπε και κρυμενος προσπαθει κι αυτος να απαντησει.
    Και τελος μιας αντιπροσωπου του νομου,της Μαντανι που κανει τη σωστη επιλογη.
    Να τους βοηθησει εναντια στα ερπετα που απομυζουν τα παντα απ'ολη αυτη τη παρανοια νομιζοντας πως δε θα τους ακουμπησει κανενας.

Σ'αυτο το φιναλε μετα τον Ρόλινς και ο Ρουσο επαθε αυτο που του αξιζε απο το Φρανκ που του εκανε τα μουτρα κρεας και τον αφησε φυτο.
    Επισης ο Λιμπερμαν μπορεσε να ειναι ξανα με την οικογενεια του και ο Φρανκ να ξαναγινει ο Πιτ Καστελιονι μετα τη συμφωνια της Μαντανι με το Διευθυντη της και της αλλη απ'τη CIA.

Ελπιζω να εχει κι αλλον κυκλο γιατι αξιζουν τετοιες σειρες να συνεχιζουν στο τηλεοπτικο τοπιο.
    Η μουσικη μου (FLOW MOTION) στο Youtube
    https://www.youtube.com/user/johnyfl...view=0&sort=dd

13. Likes bill667, solonlakis liked this post
    TV Guru! Το Avatar του/της constadine
    Likes / Thanks
    Πολύ καλή η σειρά και ο πρωταγωνιστής ήταν ότι ακριβώς ήθελε αυτή σειρά .
    Η τελευταία ατάκα , μετά τον όλο χαμό που είδαμε σε όλη τη σεζόν , όλα τα λεφτά .

TV Guru! Το Avatar του/της GeorgeCR7
    Likes / Thanks
    Απλά τρομερό το φινάλε της σεζόν, βέβαια δεν περίμενα κάτι λιγότερο από αυτό το αριστούργημα που μόλις είδαμε!!!
    Για άλλη μια φορά η MARVEL και το Netflix έκαναν το θαύμα τους και μας έδωσαν άλλο ένα διαμαντάκι που εγώ τουλάχιστον θα θυμάμαι για πάρα πολύ καιρό ακόμη! Η σκηνή στο λούνα παρκ και η τελική μάχη ανάμεσα στον Φρανκ και τον Ρούσο ήταν πραγματικά όλα τα λεφτά, απίθανη πολύ ωραία η σκέψη να τελειώσουν όλα εκεί ακριβώς που ξεκίνησαν, εκεί δηλαδή όπου η οικογένεια του Φρανκ βρήκε τραγικό θάνατο! Η βαρβαρότητα των σκηνών που ακολούθησαν νομίζω έπιασε ταβάνι, ειδικά την στιγμή εκείνη όπου ο Φρανκ χτυπούσε το κεφάλι του Ρούσο στον καθρέφτη του καρουζέλ!
    Για να πω την αλήθεια μου, εγώ τον Ρούσο εν τέλη τον συμπάθησα, δεν ξέρω θεωρώ πως στον ρόλο του ήταν απλά φοβερός και το όλο στυλάκι του με έκανε να τον δω λιγάκι διαφορετικά, αλλά δεν παύει να είναι μεγάλο καθίκι και του άξιζαν όλα όσα πέρασε και θα περάσει, ανατριχιαστική επίσης και η σκηνή στο νοσοκομείο! Τώρα στα υπόλοιπα μέτωπα, η Μαντάνι ευτυχώς σώθηκε και ο Λίμπερμαν επέστρεψε στην οικογένεια του και στο σπίτι του και έζησαν αυτοί καλά....!

Ένα γενικό σχόλιο για την πρώτη σεζόν, την βρήκα απλά καταπληκτική δεν έχω λόγια, σίγουρα η καλύτερη σειρά της συνεργασίας MARVEL/Netflix κατά την άποψη μου, για εμένα είναι πάνω και από το εξίσου τέλειο Daredevil αυτή την στιγμή! Άρχισε βέβαια λιγάκι αργά και δεν μας έδωσε πολλές πληροφορίες από την αρχή της, εκεί λιγάκι χαλάστηκα αλλά φυσικά συνέχισα και δικαιώθηκα απολύτως από τα 4 τελευταία επεισόδια, τα οποία ήταν άψογα!! Θα ήθελα σίγουρα να δούμε και μια δεύτερη σεζόν κάποια στιγμή, αλλά δεν ξέρω πόσο νόημα θα έχει, αφού ο Φρανκ τελείωσε το "έργο" του!! Αυτά, ο Jon Bernthal στον ρόλο του Τιμωρού, εντάξει μην τα λέμε ξανά απλά τέλειος δώστε στον άνθρωπο ότι βραβείο υπάρχει και δεν υπάρχει, όπως και οι υπόλοιποι χαρακτήρες της σειράς είτε καλοί είτε κακοί στον ρόλο τους ήταν φοβεροί αλλά και η σκηνοθεσία της σειράς σε πολλά σημεία την βρήκα τρομερή!!

Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω, όποιος δεν την έχει δει γρήγορα τι περιμένεις???!!!!

Βαθμολογία: 10/10.

16. Likes bill667 liked this post
Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
  • Ο BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία