Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Αποτελέσματα 1 έως 10 από 11

Θέμα: Thor: Ragnarok (2017)

Αρθρογράφος Το Avatar του/της Above
    Likes / Thanks

Thor: Ragnarok (2017)

Σκηνοθεσία- Taika Waititi

Σενάριο-
    Eric Pearson, Craig Kyle, Christopher Yost (Βασισμένο στους χαρακτήρες των Stan Lee Jack Kirby και Larry Lieber)

Πρωταγωνιστούν- Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Cate Blanchett, Idris Elba, Tessa Thompson, Jeff Goldblum, Mark Ruffalo, Anthony Hopkins,Benedict Cumberbatch.

ΕΙΔΟΣ-
    Comic/Φαντασία/Δράση/Περιπέτειαα

Υπόθεση: Μετά τα γεγονότα του Avengers: Age of Ultron, ο Thor θα βρεθεί αιχμάλωτος στον πλανήτη Sakaar όπου και θα κλιθεί ως μονομάχος να αντιμετωπίσει τον Hulk που είχαμε αφήσει πίσω στο Avengers: Age of Ultron! Θα πρέπει να νικήσει και να ξεφύγει από τον πλανήτη και να επιστρέψει στην Asgard όπου το επερχόμενο Ragnarok, η ολοκληρωτική δηλαδή καταστροφή της, είναι σε εξέλιξη, γιατί εκεί βρίσκεται η σατανική και παντοδύναμη θεά του κάτω κόσμου Hela!

Περισσότερο χιούμορ, δράση και χρώματα!

Σε πλήρη γραμμική αφηγηματική ισορροπία με τις προηγούμενες ταινίες των Marvel Studios, ο νέος τρίτος και πολυδιάστατος Thor, κλείνει κεφάλαια, ανοίγει νέα και οδηγεί τους θεατές στον οπτικό κολοφώνα που θα ακούει Αvengers-Infinity War! Πριν από αυτό όμως, προλαβαίνει να μοιράσει περισσότερα γέλια και δράση, μια Βlanchett που εντυπωσιάζει και έναν πιο χαλαρό και ομιλούντα Hulk!

Στα γνωστά του μονοπάτια, τα στοιχήματα κερδίζονται, το studio, δεν αφήνει περιθώρια μεγάλων αλλαγών και νεωτερισμών, και η συνταγή με το κωμικό ύφος, εδώ, εκτινάσσεται ακόμα περισσότερο! Σε σημείο… που θεωρώ ότι ξεφεύγει! Σχεδόν οι πάντες χιουμοριζουν ακατάπαυστα, (μέχρι και ο Ηulk με την Ηela), οι χαρακτήρες γίνονται ακόμα πιο ανάλαφροι και το θέαμα εντυπωσιακότερο! Ενώ η ροη οδηγείται σε ξέφρενους ρυθμούς, και τα εφέ γίνονται ακόμα πιο εντυπωσιακά, η σεναριακή δομή είναι διάτρητη και προβλεπόμενη, αλλα δεν φαίνεται να ενοχλεί, αφού η διασκέδαση και η ψυχαγωγία, είναι το απόλυτο ζητούμενο για την ταινία! H μεταφορά της κύριας δράσης, σε άλλον πλανήτη, ανεβάζει τα στάνταρτ, και διαφαίνεται και η επιθυμία του studio, για πιο διαγαλαξιακες και εντυπωσιακές ταινίες στο μέλλον! Δεν υπάρχει κάτι να σε προβληματίσει, να σε μπερδέψει ή να μην σε διασκεδάσει! Η Ηela της Blanchett, είναι καλύτερη και από τα Comics και η πανουργία της μοναδική, κερδίζοντας απόλυτα την ταινία!

Σκηνές μαχών απείρου κάλους, εφέ στο κόκκινο, νέοι χαρακτήρες συνθέτουν μια εύπεπτη και φωτεινή ταινία! Ο τρίτος Thor, είναι ο καλύτερος, ο πιο χρωματιστός, πλουμιστός, εντυπωσιακότερος, εφετζίδικος με μεγάλο γκελ στο κοινό! Να τελειώνουμε όμως με το αδιάκοπο χιούμορ και να πάμε και λίγο παρακάτω ή έστω παραπάνω! Να το ανεβάσουμε το είδος… Η Fox με τον Logan το κατάφερε, και μάλλον θα το κάνει και πάλι με τους New Mutants! Σειρά των Marvel Studios.

2. Thanks greg_m, kKKK thanked for this post
    Likes domino83, bill667, GeorgeCR7, drapetisgal7 liked this post
    Αρθρογράφος Το Avatar του/της drapetisgal7
    Likes / Thanks
    Μου άρεσε πολύ η ταινία, επιτέλους ο Thor έχει μια καλή ταινία. Το χιούμορ έδεσε ιδανικά με τις σκηνές δράσης. Ο Taika Waititi έκανε εξαιρετική δουλειά και ήταν φοβερός ως Korg. Η Hela είναι μία από τις καλύτερες villain του MCU. Thanks για το review Above.
    superheronews.gr

4. Likes Above liked this post
    Likes / Thanks
    Εμένα, αυτό το επαναλαμβανομενο διαρκές χιούμορ, αρχίζει και με ενοχλεί! Μπορώ να το δεχτώ, μπορώ να καταλάβω και την γραμμή του studio, αλλά από εδώ και πέρα χρειάζεται μέτρο! Φέτος και οι τρεις ταινίες των Marvel Studios, ηταν πολύ καλές δεν λέω, άρτιες, αλλά στην γενική κατάταξη των σουπερηρωικων ταινιών, δεν μου έφτασαν ψηλά! Kαι το λέω εγώ, που γουστάρω και στηρίζω τους ηρωες της Marvel, ως Μαρβελακιας! Και οι Inhumans, ήταν κάτω του μετρίου! Χίλιες φορές η Supergirl! Και η εξάδα moy έχει ως εξής:

1/Logan! Marvel Comics/20th Century Fox
    2/Wonder Woman! DC Comics/Warner Bros
    3/Spider Man:Homecoming! Marvel Comics/Marvel Studios
    4/Thor: Rangarok! Comics/Marvel Studios
    5/Justice League!DC Comics/Warner Bros
    6/Guardians of the Galaxy Vol 2! Marvel Comics/Marvel Studios

TV Guru! Το Avatar του/της GeorgeCR7
    Likes / Thanks
    Above για εμένα η καλύτερη ταινία από αυτές ήταν με διαφορά το Wonder Woman, δεν έχω δει ακόμη βέβαια το Justice League ελπίζω όμως σύντομα να το δω, αλλά το WW ήταν απλά φοβερό!

Τώρα για την ταινία του Θορ, πήγα και την είδα πριν κάτι ημέρες στο σινεμά, πάρα πολύ καλή μου άρεσε αρκετά και γέλασα επίσης και πάρα πολύ, κάποιες από τις ατάκες ήταν φοβερές! Είδαμε περισσότερο την σχέση ανάμεσα στον Θορ και τον αδερφό του και τελικά ήρθαν πιο κοντά! Φοβερά τα εφέ για άλλη μια φορά, όπως πλέον μας έχει συνηθίσει η MARVEL, θα ήθελα βέβαια να δούμε περισσότερο εκείνο τον γιγάντιο λύκο στο τέλος που πάλεψε με τον Χαλκ, ήταν εντυπωσιακός!!! Ωραίοι και οι υπόλοιποι νέοι χαρακτήρες, έδεσαν αρκετά με τους παλιούς και πρόσφεραν και αυτοί αρκετό γέλιο! Θετική και η εμφάνιση του Ντόκτορ Στρέιντζ έστω και για λίγο, εκείνες οι σκηνές είχαν αρκετό γέλιο!

Stan Lee απλά θεούλης, προσκυνώωωωωω!!!!!!!

7. Likes Above liked this post
    Likes / Thanks
    Η WW,και εμένα μου άρεσε πολύ για αυτό και την εχω 2η, αλλά το Logan, ήταν το επόμενο στάδιο του είδους! Εννοώντας, οτι μπορεί να αναπτυχθεί και εξελιχθεί πιο ουσιαστικά το είδος! Ήταν ο,τι καλύτερο είδα φέτος και γενικότερα για το είδος, μετά την πιο ενήλικα ώριμη τριλογία του Nolan για το Batman! Ο Θορ ήταν μια χαρά! Το JL θεωρώ οτι πάλι το έθαψαν πολύ, και δεν του αξίζει κάτι τέτοιο, αν και εισπρακτικά, τα 93εκ, με τίποτε δεν τους ικανοποίησαν σίγουρα! Όταν το BVS είχε κάνει...166εκ!

9. Likes GeorgeCR7 liked this post
    TV Guru! Το Avatar του/της GeorgeCR7
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την Above Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Η WW,και εμένα μου άρεσε πολύ για αυτό και την εχω 2η, αλλά το Logan, ήταν το επόμενο στάδιο του είδους! Εννοώντας, οτι μπορεί να αναπτυχθεί και εξελιχθεί πιο ουσιαστικά το είδος! Ήταν ο,τι καλύτερο είδα φέτος και γενικότερα για το είδος, μετά την πιο ενήλικα ώριμη τριλογία του Nolan για το Batman! Ο Θορ ήταν μια χαρά! Το JL θεωρώ οτι πάλι το έθαψαν πολύ, και δεν του αξίζει κάτι τέτοιο, αν και εισπρακτικά, τα 93εκ, με τίποτε δεν τους ικανοποίησαν σίγουρα! Όταν το BVS είχε κάνει...166εκ!
    Ναι καταλαβαίνω τι λες, εμένα προσωπικά το Λόγκαν δεν μου άρεσε και πολύ το βρήκα βαρετό σε κάποια σημεία του, αν και ως ήρωας ο Γούλβεριν πάντα μου άρεσε και πάρα πολύ μάλιστα! Η τριλογία του Νόλαν δεν το συζητώ ήταν πραγματικά εκπληκτική και εγώ αυτές τις ταινίες τις θεωρώ απλά κορυφή στον κόσμο της DC.

11. Likes Above liked this post
    TV Guru! Το Avatar του/της bill667
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την Above Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Εμένα, αυτό το επαναλαμβανομενο διαρκές χιούμορ, αρχίζει και με ενοχλεί! Μπορώ να το δεχτώ, μπορώ να καταλάβω και την γραμμή του studio, αλλά από εδώ και πέρα χρειάζεται μέτρο!
    Επιτέλους, ένας φυσιολογικός κριτικός, ρε παιδιά! Αυτό αποδεικνύει ότι κάθε άλλο παρά "περίεργος" ή "λοξός" είμαι.

Το Ragnarok δεν πρόκειται να το δω για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι η απροκάλυπτη κωμωδία της marvel με έχει κουράσει πολύ πριν από αυτό. Ο δεύτερος είναι ότι δεν έχω δει ούτε τα προηγούμενα Θωρ γιατί δεν ήμουν φαν του ήρωα ούτε στα κόμιξ.

Το βασικό πρόβλημα του MCU είναι ότι η ίδια η μαρβελ στα κόμιξ είχε δώσει ήρωες με ατμόσφαιρα που ποικίλλει από πολύ βαριά έως πολύ ελαφριά και από εκεί και πέρα οι αναγνώστες επέλεγαν να διαβάζουν τον ήρωα που τους εξέφραζε καλύτερα.

Στο MCU αντίθετα, υπάρχει μια ενοχλητική ομοιομορφία μεταξύ των ηρώων.

Ο Logan ήταν επιτυχημένη μεταφορά γιατί... ήταν ο Logan όπως τον ξέρουμε. H wonder woman ήταν λαμπερή γιατί έτσι πρέπει να είναι.

Αν το πάω ακόμη παραπέρα, ακόμη και η πρώτη κινηματογραφική μεταφορά των fantastic four που είχε γίνει από την Fox ήταν απόλυτα επιτυχημένη, γιατί... αυτοί είναι οι fantastic four: Ενα ανάλαφρο οικογενειακό κόμικ. Το γεγονός ότι δεν είχαν πάει καλά, δεν οφειλόταν στην ταινία, αλλά στο γεγονός ότι δεν άρεσε αυτό το στυλ στον κόσμο.

Δυστυχώς η Disney έχει πάρει έναν πολύ κακό δρόμο, που τον παρατηρώ και στα star wars. Εχει βάλει ένα σωρό υποτακτικούς φαν της στο ίντερνετ να κυρρήτουν ότι "παίζει ασφαλώς" και ότι αυτό είναι προς τιμήν της (!!!!). Ότι δηλαδή δίνει ένα τυποποιημένο προιόν με μηδενικό ρίσκο και πρέπει να την χειροκροτήσουμε γι' αυτό. Δεν υπάρχει τόλμη, δεν υπάρχει όραμα και δημιουργικές ελευθερίες. Απλά ένα τυποποιημένο φαστ-φουντ.

Προσωπικά θα δω μόνο το infinity war και αυτό για να κλείσω αυτό που άρχισα, αλλά έχω βαρεθεί και έχω κουραστεί με αυτή την ασφάλεια και την έλλειψη ρίσκου. Μακάρι να καταλάβουν κι άλλοι τι παίζεται και να απαιτήσουν περισσότερες δημιουργικές ελευθερίες.

Υπάρχει το κοινό που παρακολουθεί χελονονιτζάκια, power rangers και transformers, αλλά υπάρχει και το κοινό που προτιμά blade runner, Mad max και Logan. Πρέπει επιγόντως να επιλέξει η Disney σε ποια από τις δύο κατηγορίες θα απευθυνθεί στο εξής.

13. Likes Above, t0ny3 liked this post
    Αρθρογράφος Το Avatar του/της drapetisgal7
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την bill667 Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Επιτέλους, ένας φυσιολογικός κριτικός, ρε παιδιά! Αυτό αποδεικνύει ότι κάθε άλλο παρά "περίεργος" ή "λοξός" είμαι.

Το Ragnarok δεν πρόκειται να το δω για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι η απροκάλυπτη κωμωδία της marvel με έχει κουράσει πολύ πριν από αυτό. Ο δεύτερος είναι ότι δεν έχω δει ούτε τα προηγούμενα Θωρ γιατί δεν ήμουν φαν του ήρωα ούτε στα κόμιξ.

Το βασικό πρόβλημα του MCU είναι ότι η ίδια η μαρβελ στα κόμιξ είχε δώσει ήρωες με ατμόσφαιρα που ποικίλλει από πολύ βαριά έως πολύ ελαφριά και από εκεί και πέρα οι αναγνώστες επέλεγαν να διαβάζουν τον ήρωα που τους εξέφραζε καλύτερα.

Στο MCU αντίθετα, υπάρχει μια ενοχλητική ομοιομορφία μεταξύ των ηρώων.

Ο Logan ήταν επιτυχημένη μεταφορά γιατί... ήταν ο Logan όπως τον ξέρουμε. H wonder woman ήταν λαμπερή γιατί έτσι πρέπει να είναι.

Αν το πάω ακόμη παραπέρα, ακόμη και η πρώτη κινηματογραφική μεταφορά των fantastic four που είχε γίνει από την Fox ήταν απόλυτα επιτυχημένη, γιατί... αυτοί είναι οι fantastic four: Ενα ανάλαφρο οικογενειακό κόμικ. Το γεγονός ότι δεν είχαν πάει καλά, δεν οφειλόταν στην ταινία, αλλά στο γεγονός ότι δεν άρεσε αυτό το στυλ στον κόσμο.

Δυστυχώς η Disney έχει πάρει έναν πολύ κακό δρόμο, που τον παρατηρώ και στα star wars. Εχει βάλει ένα σωρό υποτακτικούς φαν της στο ίντερνετ να κυρρήτουν ότι "παίζει ασφαλώς" και ότι αυτό είναι προς τιμήν της (!!!!). Ότι δηλαδή δίνει ένα τυποποιημένο προιόν με μηδενικό ρίσκο και πρέπει να την χειροκροτήσουμε γι' αυτό. Δεν υπάρχει τόλμη, δεν υπάρχει όραμα και δημιουργικές ελευθερίες. Απλά ένα τυποποιημένο φαστ-φουντ.

Προσωπικά θα δω μόνο το infinity war και αυτό για να κλείσω αυτό που άρχισα, αλλά έχω βαρεθεί και έχω κουραστεί με αυτή την ασφάλεια και την έλλειψη ρίσκου. Μακάρι να καταλάβουν κι άλλοι τι παίζεται και να απαιτήσουν περισσότερες δημιουργικές ελευθερίες.

Υπάρχει το κοινό που παρακολουθεί χελονονιτζάκια, power rangers και transformers, αλλά υπάρχει και το κοινό που προτιμά blade runner, Mad max και Logan. Πρέπει επιγόντως να επιλέξει η Disney σε ποια από τις δύο κατηγορίες θα απευθυνθεί στο εξής.
    Η Disney έχει ως φιλοσοφία family friendly ταινίες και αυτό επηρεάζει το MCU. Για αυτό που θες υπάρχουν τα εξαιρετικά Daredevil & The Punisher.
    superheronews.gr

15. Likes bill667, Above liked this post
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την bill667 Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Η Disney έχει άλλον, πιο εμπορικό δρόμο, πιο ψυχαγωγικό, που φαίνεται να έχει απήχηση σε κοινό και κριτικούς! Είναι πιο εύπεπτες και καλοδουλεμενες οι ταινίες της, και έχουν κοινό στόχο, υφος και όραμα! Δεν συμφωνώ πάντα μαζί της, αλλά έτσι είναι! Της DC, βρίσκονται ακόμα σε αδιέξοδο αν σκεφτείς τα σκαμπανεβασματα των ταινιών της και τον κακό χαμό που γίνεται με νέες ταινίες που μπαίνουν, βγαίνουν, αποσύρονται, αλλάζουν στο χρόνοδιάγραμμα τους, που δείχνει πλήρη σύγχυση και κομφούζιο άπω μέρους της! Τουλάχιστον των Marvel Studios/Disney η συνεργασία είναι πετυχημένη και ξερεις πολύ καλά τι θα δεις! Είναι πολύ σημαντικό να συμβαίνει αυτό, και ας έχουμε τις αντιρρήσεις μας, γιατί σε καμία περίπτωση δεν είναι (σχεδον) κακές ή μέτριες ταινίες! Ενω τις DC, τις χαρακτηριζεις και μέτριες ή κακες! Το Justice League θάφτηκε πάλι, σχεδόν απο παντού και από το κοινό και υπάρχουν ήδη σοβαροί τριγμοί στο κινηματογραφικο τους σύμπαν, από οτι μαθαίνω! Θα ξέρω και περισσότερα απο τον Ιανουάριο σίγουρα...

17. Likes bill667 liked this post
    TV Guru! Το Avatar του/της bill667
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την drapetisgal7 Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Η Disney έχει ως φιλοσοφία family friendly ταινίες και αυτό επηρεάζει το MCU. Για αυτό που θες υπάρχουν τα εξαιρετικά Daredevil & The Punisher.
    Τα παρακολουθώ αυτά φίλε μου. Εδώ μιλάω κινηματογραφικά.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
  • Ο BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [VIDEO] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας