Πολύ ωραία σειρά, ολοκλήρωσα τη πρώτή της σεζόν πριν λίγο, μου άρεσε πολύ το γεγονός ότι δεν έμοιαζε ούτε στο ελάχιστο με τις υπόλοιπες σειρές και ταινίες που έχουμε δει κατά το παρελθόν και είχαν ως θεματολογία τους, τους βρικόλακες, τις μάγισσες και όλα αυτά τα φανταστικά στοιχεία, αλλά βέβαια αυτό είναι και το ωραίο, η διαφορετικότητα!
Η υπόθεση σε κρατούσε συνεχώς σε εγρήγορση, η πλοκή αναπτύχθηκε αρκετά γρήγορα, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο μάθαμε πολλές πληροφορίες για τους χαρακτήρες και τη μυθολογία της σειράς!
Το κάστινγκ της σειράς ήταν πολύ καλό και στοχευμένο παράλληλα, το κεντρικό δίδυμο είχε χημεία, μου άρεσε επίσης η σχέση που αναπτύχθηκε μεταξύ τους, το ρομαντικό στοιχείο δεν ήταν καθόλου υπερβολικό, θεωρώ πως ήταν στη σωστή δοσολογία! Όμορφη κοπέλα και πολύ καλή στο ρόλο της η Teresa Palmer!
Η τελευταία σκηνή της σεζόν, μας άφησε σε μεγάλο σασπένς για τη συνέχεια, η οποία δεν αργεί, θα την έχουμε αν όλα πάνε καλά σε λιγότερο από δύο μήνες, σίγουρα θα την ακολουθήσω!![]()
08-01-2021 θα κάνει πρεμιέρα η δεύτερη σεζόν και μία μέρα μετά θα μεταδοθεί και στα Αμερικανικα κανάλια Shudder και Sundance Now.
2.01-2.10
Κυκλοφορησε ολη η σεζον και την καταευχαριστηθηκα.
Ειναι μια απο τις πιο ποιοτικες βρετανικες σειρες που παιζονται αυτη τη στιγμη στην τηλεοραση. Νομιζω αδικειται που δεν κανει τοσο μεγαλο buzz. Ισως αν παιζοταν στο BBC να ειχε μεγαλυτερη απηχηση.
Θα τολμησω να πω πως το περιπετειωδες feeling που βγαζει ειναι καλυτερο απο το His Dark Materials.
Ολοκλήρωσα και εγώ τη δεύτερη σεζόν της σειράς, καλή ήταν, αλλά σίγουρα η πρώτη μου άρεσε πολύ περισσότερο!
Η άποψή μου είναι η παρακάτω:
- Στα θετικά της σεζόν:
Spoiler- Στα αρνητικά της σεζόν:
Spoiler
Έχει ανακοινωθεί και τρίτη σεζόν, ελπίζω να ακολουθήσει τα "χνάρια" της πρώτης!![]()
|