Επιτελους ξεμπερδεψαμε απο την kellyn..ο αλλος o donathan χαμπαρι δεν πηρε και ουσιαστικα θα εδιωχνε τον εαυτο του με την τυχαια ψηφο σε dominick..το νεο final tribal format που λετε εμενα με φοβιζει μην δουμε καμια εμετικη τριαδα donathan-sebastian-angela
και το πως ολοκληρωσε το ολο στορυ της σεζον Wendell vs Dom που ηταν ενα απο τα καλυτερα duo που εχουμε δει. Τα εκαναν ολα σωστα, κυριαρχησαν σε καθε επιπεδο και αξιζαν και οι δυο την νικη.
Non entity η Angela. Χτυπουσα το κεφαλι μου οταν ελεγε το σχεδιο στον Dom και οταν εδινε την μωβ θεση στον Wendell.
Δειτε Survivor South Africa ειναι πολυ καλο μεχρι στιγμης.
Ειδα και ενα επεισοδιο απο New Zealand αλλα ηταν αρκετα αργο και δυσκολη η προφορα τους.
Για την Angela πρεπει να βγει νεος ορος το coattail δεν ειναι αρκετο..τουλαχιστον ξερασε στον Dom το blindside που του ετοιμαζαν και κυλησε ομαλα το φιναλε. Ο Dom ηταν ενα κλικ πανω απο Wendell αλλα δεν μου βγαζει αισθημα αδικιας το τελικο αποτελεσμα.Γενικα η σεζον αν και μου αρεσε περισσοτερο απο την προηγουμενη θα ξεχαστει συντομα..κατι που μου συμβαινει απο την Cambodia και μετα λιγο ο πηχης που ανεβηκε ψηλα λιγο το κακο gameplay απο την πλειοψηφια δημιουργουν μια μετριοτητα
Κατ εμέ, αν και έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι ένας απ αυτούς τους δυο άξιζε να κερδίσει (παρόλο που δεν συμπαθούσα κανέναν απ τους δυο), αφού φάνηκαν οι πιο έξυπνοι (απ τους δυο προτιμούσα τον Dom), το παιχνίδι δεν το κατηύθυνε ούτε ο Dom, ούτε ο Wendell, αλλά το σκυλάκι τους, Laurel. Φέρει μεγάλη ευθύνη -το ίδιο και η Angela- για το πως εξελίχθηκε η σεζόν, με την καταστροφή κάθε σχεδίου που θα μπορούσε να φέρει μια ανατροπή (ειλικρινά δεν κατάλαβα το σκοπό του να βγει ντε και καλά τρίτη, αφού δεν υπήρχε περίπτωση να προχωρήσει παραπέρα -δεν έχω παρακολουθήσει και όλες τις σεζόνς.) Βέβαια και οι άλλοι άβουλοι παίκτες έσκαβαν μόνοι τους το λάκκο τους, και ενώ το γνώριζαν, συνέχιζαν. Θα μπορούσαν να είχαν ξεμπερδέψει με τους δυο φιναλίστ πολύ νωρίτερα. Εξαιρετικός παίκτης ο Michael (που δεν παίζει να είναι μόνο 18 ), και μεγάλη μορφή - συμπάθεια (αλλά ο ορισμός του μπουνταλά) ο Chris.
Η σεζον σαν συνολο αν και μου αρεσε λιγο περισοτερο απο τις 2 προηγουμενες εν τελει ειναι πανω κατω στα ιδια "νταξει" επιπεδα που κινουμαστε μετα το Millenials vs GenX. Αλλα το φιναλε ηταν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ με αυτο που συνεβη, δυσκολευομαι κιολας να επεκταθω γτ δεν ξερω πως βαζεις spoiler tag μεσω tapatalk lol αλλα ειναι λιγο τελειο οτι οντως συνεβη.
Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Lol poor Laurel. Εγω γενικοτερα απορουσα λιγο για το πολυ μεγαλο focus που ειχε μετα την ενωση ενω εμοιαζε
Spoiler
locked για 3η θεση με μηδεν ψηφους. Συνηθως αυτοι οι παικτες ειναι οι πλεον αορατοι αλλα in hindsight ολα βγαζουν νοημα. Ηταν μεν η καθοριστικη ψηφος σε ενα αδιανοητο tie αλλα δεν πιστευω οτι το screentime της ηταν μονο γι αυτο το λογο.
Δεν ειναι ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια που επαιζε για την 3η θεση. Η λιστα ειναι μεγαλη με goats που οταν ειχαν την ευκαιρια τους επαιξαν safe γιατι φοβοταν να ρισκαρουν και κατεληξαν goats. H διαφορα με τη Laurel ομως ειναι οτι σε αντιθεση με αλλους που ειχαν 1 αντε 2 ευκαιριες και τις αφησαν να τους προσπερασουν , η Laurel ειχε την ευκαιρια σχεδον σε καθε tribal. Ετσι οπως ρολαρε το παιχνιδι ηταν μερα παρα μερα στην κομβικη θεση να αποφασισει αν θα φλιπαρει το παιχνιδι η οχι. Και καθε φορα επελεγε τη σιγουρια του alliance της. Ηταν λιγο σαν ενα cautionary tale του πως ΔΕΝ παιζεται το survivor, το οτι συνεβη το tie ηταν απλα το κερασακι στην τουρτα για τα Laurel jokes που θα ακολουθησουν.
Και δεν κανω hate στο παθητικο παιχνιδι γενικοτερα. Ακομα και αν δεν ειναι ιδιαιτερα ενδιαφερον να το βλεπεις, αμα ξερεις οτι αυτοι που σε "κουβαλανε" ειναι τοσο αντιπαθεις και κοκκινο πανι για τους υπολοιπους, by all means καβαλα τους μεχρι τον τελικο και συγχαρητηρια για ενα ακοπο εκατομμυριο. Αλλα η Laurel ηξερε οτι θα χασει 100% με αυτο το path, το ελεγε και μονη της οτι δεν εχει στον ηλιο μοιρα απεναντι στους Domdell κι ομως καθε φορα την κυριευε ο τρομος.