Survivor: Ghost Island (Season 36) - Official Discussion Thread
Επίσημο thread συζήτησης/trailers/spoilers (απαραίτητα τα spoiler tags)
Η 36η σεζόν του διάσημου ριάλιτι επιβίωσης θα έχει τον τίτλο Survivor: Ghost Island και είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις 28 Φεβρουαρίου του 2018. Για ακόμη μία φορά τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στα νησιά Mamanuca των Φίτζι.
Πότε θα μάθουνε να μετράνε; Είναι τέσσερις και είστε τρεις, πόσο μυαλό θέλει;
Για μένα η κίνηση τους ήταν σωστή. Ο Ντομ θα τρελαθεί, η Άντζελα λογικά θα πάει με το μέρος τους όπως και ο Κρις και ο κλώνος του Donald Glover είναι το εύκολο επόμενο θύμα.
To καστ φαίνεται να έχει potential αλλά θα δείξει. Δεν έχω και τις τρέλες προσδοκίες, σε πρώτη φάση ελπίζω να είναι λίγο καλύτερη από τις 2 τελευταίες σεζόν. Το theme δεν με χαλάει μέχρι τώρα, μη πω ως survivor geek απολαμβάνω τα flashbacks στην ιστορία του show, ψήνομαι πολύ να είναι το individual immunity necklase το ίδιο με της Micronesia γιατί έτσι. Αλλά νομίζω όπως και όλα τα exile, redemption και λοιπά νησιά twists του παρελθόντος θα το βαρεθούμε κάπου μετά την ένωση και θα είναι το εβδομαδιαίο δεκάλεπτο σκοτώματος χρόνου.
36x04
-Το επεισόδιο ήταν καλό όχι όσο καλό ήταν το προηγούμενο με το σχέδιο του James, κυρίως γιατί δεν έφυγε στο τέλος ο Bradley που μου είναι ήδη κάπως ανυπόφορος και τον κόβω να γίνεται ακόμα περισσότερο τώρα που η πλευρά του νίκησε. To ίδιο και το non-play της Kellyn στο φαντασματονήσι που good for her I guess, αλλά θα είχε πολύ πιο τζέρτζελο αν δεν είχε ψήφο στο tribal με το idol play του Michael.
-Το όποιο idol play αν και αποτυχημένο μου φάνηκε πολύ κάλο. Προσπάθησε να το πουλήσει πολύ καλά στο tribal αλλά έχουμε δει 35 σεζόν, φυσικά κάνεις και δεν θα τσίμπαγε με τις extended powers του idol και εν τέλει δεν διάβασε σωστά που πάνε οι ψήφοι και τώρα είναι on the bottom. Αλλά και πάλι εντυπωσιάστηκα από το επαγγελματικό sell που έκανε στο συμβούλιο, απ όσο είχε μιλήσει ως τώρα τον είχα για τον απόλυτο meathead μοντέλο. Παίζει και να έχει ιδέα από survivor αυτός ο 18χρονος που μοιάζει για 25 και βάλε; Παίζει.
-Επίσης γελάω αρκετά με Chris Noble, που πως λέμε noble; ε καμία σχέση.
-Επίσης επίσης ο Bradley βλέπει τον εαυτό του σαν μια διασταύρωση Kim με Boston Rob, ακόμα πιο αστείο και απ τον Chris Noble.