και εγω ξεκινησα χωρις προσδοκιες μετα τις τελευταιες απογοητευτικες σεζον, πρωτη φορα που δεν ειδα αμεσως την πρεμιερα
αλλα μεχρι στιγμης παει καλα το πραγμα
01-04
Spoiler
το ghost island το φοβομουν οτι θα γεμισουμε παλι advantages αλλα εξελισσεται μια χαρα + οποιο πλεονεκτημα κερδισεις δεν το κρατας για την παρτη σου..τιποτα τρελο στα συμβουλια,μονο στο 4 ξενερωσα που δεν επιασε το κολπο για να φυγει ο κλαψας χασοδικης bradley.. θελω να πιστευω οτι δεν θα μας απασχολησει για πολυ με τοσες μλκιες που λεει ολο και καποιους θα νευριασει..απο χαρακτηρες υπαρχουν καποιοι με προοπτικη να δουμε και την συνεχεια
Καλά που έχουμε και τα tribe swap, μπας και γίνει κανένα shuffle στην τράπουλα, αν και χλωμό το κόβω. Αν δεν βρεθεί στην ίδια tribe ο Chris με τον Dominick, το πάνε σιγά σιγά για pagonging. Θέλω όσο τίποτα να παραμείνει ο Michael, αν και έχει γίνει στόχος από πολύ νωρίς και με το ζόρι τον βλέπω να την βγάζει μέχρι το merge.
Εντύπωση μου έκανε που έφυγε έτσι η Stephanie, είχε καλό edit, μου θύμισε από την προηγούμενη season
Spoiler
την Ali
. Αν εξαιρέσουμε Michael, Chris, Bradley που θα φύγουν λόγω του ότι είναι threaths, βλέπω τον Dominick να έχει πολύ καλό edit επίσης, αν και φαίνεται ότι την έχει δύσκολα, πιστεύω θα βρει τρόπο να ξελασπωθεί. Ελπίζω να μην έχουμε τα περσινά χαΐρια..
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Michael είναι μόνο 18. Πανέξυπνος, μιλάει σωστά και φαίνεται ότι το έχει μελετήσει πολύ το πράγμα. Δεν του ξεφεύγει τίποτα, μέχρι και η λεπτομέρεια στο TC ότι βλέπει το Survivor από τα δεκατρία αντί να πει οχτώ δείχνει άτομο που του κόβει αρκετά..
Οκ ναι, το αναμενόμενο έγινε ή μάλλον συνέχισε να γίνεται, και στεναχωρήθηκα με την αποχώρηση αλλά νομίζω προτιμώ που δεν προσπάθησαν καν να παρουσιάσουν ότι κάτι μπορεί όντως να αλλάξει και υπήρχε απλά το σασπένς ποιος από τους μελλοθάνατους θα φύγει, έστω και έτσι για αλλαγή.
36X05
-Μέχρι τελευταία στιγμή πριν το συμβούλιο ήλπιζα ότι θα γίνει κάτι και θα φύγει τουλάχιστον η τρίτη της παρέας και όχι η Stephanie ή ο Michael αλλά δεν έβγαζε και νόημα να φύγει η πιο ακίνδυνη, το είπαν μόνοι τους και οι της dominating συμμαχίας. Και δεδομένου ότι ο Michael είναι και κάπως essential στα challenges τώρα που έχουν πάρει την κάτω βόλτα η Stephanie δεν είχε καμιά ελπίδα. Και ψιλό-σπάστηκα λίγο που δεν είχε καμία ελπίδα. Οκ ήταν μια κάποια ανακούφιση στην αρχής της σεζόν όταν αντιληφθήκαμε ότι το Ghost Island θα έχει off weeks και δεν θα είναι το ατέλειωτο ότι πάρεις ένα ευρώ παζάρι των advantages που φοβόταν πολύς κόσμος, αλλά αυτή τη βδομάδα δεν κατάλαβα γιατί να μην έχει. Ειδικά εφόσον η Kellyn ήδη αρνήθηκε να παίξει την προηγούμενη βδομάδα και το boot έμοιαζε set in stone με το που έχασε το συγκεκριμένο tribe. Χαμένη ευκαιρία από την παραγωγή να ανακατέψει λίγο το παιχνίδι αλλά τι να κάνεις.
-Η Stephanie σίγουρα ήταν από τα αγαπημένα πρόσωπα της παραγωγής, φαίνεται και από το edit της που ήταν το καλύτερο pre-merge boot edit εδώ και πολύ καιρό. Και εγώ ήλπιζα ότι θα πάει μακριά και θα ξεφορτωθούμε κάποια από τις αόρατες κοπέλες του καστ (μια Chelsea που την έχει δείξει 10 δευτερόλεπτα σε 5 επεισόδια ας πούμε), φαινόταν να το κατέχει το θέμα αλλά τι να κάνεις. Ας ελπίσουμε να μην συνεχιστεί το pagoning περαιτέρω σε αυτή τη φυλή, γιατί ο Michael είναι σίγουρα ο επόμενος.
-Το μεγαλύτερο investment μου βέβαια μέχρι τώρα είναι στο άλλο tribe που όλο κερδίζει και δεν τους δείχνει πολύ και είναι βασικά ο Chris Noble Τον αγαπώ κάθε επεισόδιο που περνά και λίγο περισσότερο, παίζει να είναι ο πιο oblivious contestant από την 1η σεζόν του Coach, ειλικρινά τα πιστεύει αυτά που λέει και είναι ξεκαρδιστικό. Τι να πρωτοκρατήσεις; Το "ραπάρισμα"; το "I WANT PAISTRIES"; Προφανώς και είναι χαζούλης και θα το φάει το κεφάλι αλλά τουλάχιστον στην μονομαχία που έρχεται από το 1ο επεισόδιο με τον Dom (aka Κλώνο Tony #2) ελπίζω να βγει νικητής.
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Michael είναι μόνο 18. Πανέξυπνος, μιλάει σωστά και φαίνεται ότι το έχει μελετήσει πολύ το πράγμα. Δεν του ξεφεύγει τίποτα, μέχρι και η λεπτομέρεια στο TC ότι βλέπει το Survivor από τα δεκατρία αντί να πει οχτώ δείχνει άτομο που του κόβει αρκετά..
Ελπίζω να μην τον φάνε και να πάει μακρυά.
και στην πραγματικη του ζωη ειναι μεσιτης και παλι προσποιειται οτι ειναι μεγαλυτερος γιατι ποιος θα παρει σπιτι απο 18χρονο; Το εχει δουλεψει το θεμα.
Αρχική Δημοσίευση από τον/την joel_barris
36X05
αλλά αυτή τη βδομάδα δεν κατάλαβα γιατί να μην έχει. Ειδικά εφόσον η Kellyn ήδη αρνήθηκε να παίξει την προηγούμενη βδομάδα
αυτα ολα ειναι προκαθορισμενα απο πριν αρχισει το παιχνιδι. Δεν μπορουν να τα αλλαξουν με το ετσι θελω. Σπρωξιμο μπορει να γινει σε αλλα πραγματα οπως πχ οι καμεραμεν να τραβανε εντονα στο σημειο που υπαρχει ενα idol.
αυτα ολα ειναι προκαθορισμενα απο πριν αρχισει το παιχνιδι. Δεν μπορουν να τα αλλαξουν με το ετσι θελω. Σπρωξιμο μπορει να γινει σε αλλα πράγματα οπως πχ οι καμεραμεν να τραβανε εντονα στο σημειο που υπαρχει ενα idol.
Υπάρχει σίγουρα ολόκληρο plan της σεζόν από πριν αλλά δεν πιστεύω ότι η παραγωγή δεν κάνει μικρο-αλλαγές on the spot εδώ και εκεί οπού χρειάζεται. Ακόμα και αν αυτό που λες είναι η επίσημη γραμμή του show δεν το πιστεύω. Μερικά οφθαλμοφανή παραδείγματα:
Palau,Cook Islands, Gabon, Koah Rong spoilers
-Η ολοκληρωτική διάλυση της Ulong φυλής στο Survivor Palau. Είμαι σίγουρος ότι υπήρχε swap στα σχέδια της σεζόν και όταν είδαν την τεράστια διαφορά δυναμικότητας στις 2 tribes το άφησε να εξελιχθεί σε ένα pre-merge narrative που δεν είχε ξαναδεί το show.
-To twist από το πουθενά με το double elimination στο ίδιο tribal λίγο πριν την ένωση στα Cook Islands για να βοηθήσουν το underdog story των Aitu-4 να συμβεί.
-Το δεύτερο swap που έγινε στη Gabon, η πρώτη και μοναδική ως τώρα φόρα που έγινε δεύτερο swap σε σεζόν με original cast. To 1o swap έγινε με schoolyard pick και ήταν όλοι τόσο άμπαλοι που διάλεξαν τρέλα άνισες ομάδες. Και στο δεύτερο swap τους έβαλαν μέχρι και να στέκονται από τον πιο δυνατό στον πιο αδύναμο να τους το κάνει νιανια και πάλι κατέληξαν με μια φυλή που είχε όλους τους κουτσούς. Πόσο άμπαλο καστ, πιστεύω αυτοί σκότωσαν και το schoolyard pick.
-Το vote out a juror στο Koah Rong. Και γιατί από τις πολλές αποχωρήσεις ξέμειναν από contestants, και γιατί έβλεπαν ότι οδεύουμε σε ένα τραγικό αποτέλεσμα. Δεν τα κατάφεραν αλλά δεν μπορείς να πεις ότι δεν προσπάθησαν.
Σίγουρα υπάρχουν και άλλες πολλές περιπτώσεις και είναι λογικό. Προσωπικά δεν είμαι καθόλου από τους συνομωσιολόγους που κάθε σεζόν είναι στημένη για να την κερδίσει/χάσει ο τάδε αλλά δεν πιστεύω ότι είναι όλο το παιχνίδι τόσο 100% προκαθορισμένο πριν καν πατήσει το καστ στο νησί. Η δουλεία τους δεν είναι απλά να κάθονται να τραβάνε με την κάμερα ότι συμβαίνει, άμα το έκαναν αυτό οι μισές και βάλε σεζόν ακόμα και τώρα θα ήταν ένα ατέλειωτο pagonging. Δουλεία τους είναι να φτιάξουν το πιο συναρπαστικό στόρι που μπορούν με το υλικό που έχουν κάθε φορά, το να κάνουν αυτή τη βδομάδα το Ghost Island να έχει game ενώ δεν είχε στο pre-season plan μου φαίνεται πανεύκολο.
σε μετρια επιπεδα οπως και το προηγουμενο, κακη κινηση του μαικλ να ψηφισει μαζι με τις αλλες... επρεπε να ψησουν περισσοτερο την στρατιωτικο και να διωξουν την μαυρη που δεν εχει τιποτα να προσφερει παρα μονο coattail,αν ξαναχασουν δεν παιζει η στρατιωτικος να ρισκαρει στις πετρες για να τον σωσει οπως και η αλλη με τα δοντια οφσαιντ που θελει να ξεκανει ολη την οριτζιναλ malolo
Thank you joel_barris. Το Survivor θα είχε σταματήσει εδώ και πολύ καιρό αν δεν πειράζανε διάφορα μέσα στη σεζόν και το αφήνανε να τραβήξει μόνο του κάθε φορά..
06
Spoiler
"Ιt's pretty exhausting when you're as handsome and charismatic as me."
Chris είσαι το καλύτερο κάστινγκ που έχουν κάνει εδώ και χρόνια.
Μιας και έπιασα το κομμάτι με τις επεμβάσεις της παράγωγης, θα έλεγα και κάτι για τους συνομωσιολόγους και την ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ λογική τους αλλά ο James που ξέρει και μαθηματικά τα λέει καλύτερα https://twitter.com/JamesLimSays/sta...16233058541568 . Το αναίτιο δεύτερο swap έγινε με την ελπίδα να ανατρέψει λίγο το pagoning, κι όμως έκατσε η μια φόρα που το έκανε ακόμα πιο αναπόφευκτο. Κάποια πράγματα είναι απλά θέμα τύχης.
Τουλάχιστον συμβαίνει pre-merge και έχω μια ελπίδα για πιο ενδιαφέρον παιχνίδι post-merge που μετράει πολύ περισσότερο, αλλά ως τότε μόνο Chris Noble