-
23 Μαρτίου 2021, 14:48
TV Guru!
βρηκαν να κανουν οι αλλοι κενο δυο βδομαδων...
Όχι ρε μαμώτο:! Θα παγώσει το κορίτσι μας! Αντε Τζενάκι πάνε να βγάλεις τα χιόνια από τις προμήθειες σου. Υπομονή θαρθει το καλοκαιράκι και θα λιώσουν
WE HAVE TO GO BACK JJ
WE HAVE TO GO BACK
.gif)
-
28 Μαρτίου 2021, 15:05
Αρχισυντάκτης
ειδα τα πρώτα τρία της 2ης σεζόν...δεν μπορω να πω οτι τρελαινομαι με αυτο που βλεπω..κοινωνικες ταξεις, δραμα και απατη σε ένα αεναα κινουμενο τρενο.!!!
-
31 Μαρτίου 2021, 00:01
Moderator
Έχω χάσει κάθε ενδιαφέρον πλέον για τη σειρά. Δε λειτουργεί αυτό το φορμάτ, και δεν βλέπω να υπάρχουν ιδέες για τη συνέχεια.
Αν η σειρά δεν προβαλλόταν και στο Netflix, τότε θα περνούσε απαρατήρητη.
Τελείωσε η δεύτερη σεζόν και δεν πήραμε κάτι ουσιώδες.
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
1 Απριλίου 2021, 13:47
TV Guru!
Ήμουν από αυτούς, τους λίγους, που την πίστευα την σειρά. μετά τα όσα είδα όμως και στο φινάλε της σεζόν...
Κατ΄αρχή, έστω και καθυστερημένα,
Εννοείται ότι θα συνεχίσω αλλά....
WE HAVE TO GO BACK JJ
WE HAVE TO GO BACK
.gif)
-
2 Απριλίου 2021, 00:32
TV Guru!
Με αφορμή το οτι παίζει η ταινία αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση, να πω και εγώ κάτι για την σεζόν. Νομίζω οτι γενικά έχασε τον προσανατολισμό της η σειρά σε αυτή τη δεύτερη σεζόν, πάντως το προτελευταίο επεισόδιο μου άρεσε αρκετά.
SPOILER - ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
-
2 Απριλίου 2021, 01:20
TV Guru!
Ενω το φιναλε ηταν αγωνιωδες,η σεζον γενικα ειχε αρκετα σκαμπανεβασματα με λιγα ενδιαφεροντα επισοδεια.
-
5 Απριλίου 2021, 02:26
Αρχισυντάκτης
to be honest το εβλεπα και καπου χανομουν.!!! οχι οτι ηταν δυσκολο αλλα με κουραζε.!! και δεν ξερω και το λογο..η 1η σεζον κυλησε πιο ωραια θεωρω.!!
-
5 Απριλίου 2021, 12:29
TV Master
Προσωπικά μου άρεσε η δεύτερη σεζόν και η προσθήκη του Γουίλφορντ. Ο Sean Bean "γεμίζει" με την παρουσία του τη σειρά και μου καλύπτει το κενό που αφήνει ο "άχαρος" Λέιτον, ο οποίος ακόμα δεν μου γεμίζει το μάτι για πρωταγωνιστής.
Όμως...
-
29 Ιουλίου 2021, 22:48
Αρθρογράφος
Η σειρά ανανεώθηκε για τέταρτη σεζόν.
ΠΗΓΗ
-
4 Νοεμβρίου 2021, 01:28
Αρχισυντάκτης
24/1/22 η πρεμιέρα της τρίτης σεζόν
ΠΗΓΗ
Τελευταία επεξεργασία από τον/την blackys88b; 4 Νοεμβρίου 2021 στις 01:35