Εμένα Χρύσα να σου πω τι με ενόχλησε από το ποστ σου; Αυτό το "και δεν με νοιάζει αν τσαντιστούν κάποιοι". Νομίζω ότι ο καθένας που γράφει σ' αυτό το φόρουμ, για οποιαδήποτε σειρά ή ταινία, το κάνει γιατί θέλει να εκφράσει την άποψή του, για το καλό της συζήτησης, και όχι για να τρολάρει/εκνευρίσει αυτούς που έχουν αντίθετη γνώμη. Εγώ πιστεύω ότι εσύ ποστάρεις για τον πρώτο λόγο, ανεξάρτητα από το αν συμφωνώ με τα λεγόμενά σου. Συνεπώς, αυτό το "και δε με νοιάζει..." δε χρειαζόταν, γιατί εμάς που δε συμφωνούμε μαζί σου 100% μας κάνει να φαινόμαστε αδιάλλακτοι και κολλημένοι. Αν μπήκες στον κόπο να διαβάσεις τα ποστ των περισσότερων εξ υμών για το συγκεκριμένο επεισόδιο, θα δεις ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.
ΥΓ. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, αλλά... γερασμένος ο Ντέιβιντ; Εγώ τον βλέπω σαν ξερολούκουμο...
Τελευταία επεξεργασία από τον/την HristinaB; 8 Απριλίου 2018 στις 15:41
Maybe there's hope.
Be ashamed to die until you have won some victory for humanity.
Horace Mann
Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. Nίκος Καζαντζάκης
Εμένα Χρύσα να σου πω τι με ενόχλησε από το ποστ σου; Αυτό το "και δεν με νοιάζει αν τσαντιστούν κάποιοι". Νομίζω ότι ο καθένας που γράφει σ' αυτό το φόρουμ, για οποιαδήποτε σειρά ή ταινία, το κάνει γιατί θέλει να εκφράσει την άποψή του, για το καλό της συζήτησης, και όχι για να τρολάρει/εκνευρίσει αυτούς που έχουν αντίθετη γνώμη. Εγώ πιστεύω ότι εσύ ποστάρεις για τον πρώτο λόγο, ανεξάρτητα από το αν συμφωνώ με τα λεγόμενά σου. Συνεπώς, αυτό το "και δε με νοιάζει..." δε χρειαζόταν, γιατί εμάς που δε συμφωνούμε μαζί σου 100% μας κάνει να φαινόμαστε αδιάλλακτοι και κολλημένοι. Αν μπήκες στον κόπο να διαβάσεις τα ποστ των περισσότερων εξ υμών για το συγκεκριμένο επεισόδιο, θα δεις ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.
οκ, αλλά δεν μπορεις να προεξοφλήσεις την αντίδραση οποιουδήποτε όταν του ακυρώνω μια σειρά 11 χρόνων λέγοντας κάποιες κακίες.
Ε, κι εσύ... μη μου ακυρώνεις σειρά (όχι 11 αλλά) 25 χρόνων εξαιτίας των μυθολογικών του Κάρτερ! Θεωρούμε ότι συντρέχει ιατρικός λόγος και δεν είναι στα καλά του...
Maybe there's hope.
Be ashamed to die until you have won some victory for humanity.
Horace Mann
Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. Nίκος Καζαντζάκης
Κορίτσια μην ανησυχείτε δεν εκυρωνεται έτσι εύκολα μια τέτοια σειρά ,εδώ δεν τα κατέφερε ο ίδιος ο Καρτερ με έργα ,δεν θα τα καταφέρει κάποιος θεατής με λόγια.
Πωωω δε τη γλυτώσαμε τη σαπουνόπερα στο τέλος! Πάλι έγκυος η Σκαλυ, συγκλονιστικό. Θα προτιμούσα να τραβούσε κι άλλο η ιστορία με τον υπέρ-ιο, τώρα έκλεισε απότομα ενα μέτριο κεφάλαιο για να πάμε στην επόμενη μετριότητα, ή και χειρότερα. Και φυσικά ο Γουίλιαμ ζει, ας υπάρχει κι αυτή η ιστορία στο background καλού κακού.
Για άλλη μια φορά μερικά stand alone επεισόδια έσωσαν τη σεζόν.