-
8 Οκτωβρίου 2022, 13:29

Αρχική Δημοσίευση από τον/την
blackys88b
θα ηθελα να δω Χιλαρι σε καποια φαση.!! ωραια ανατροπη στο φιναλε...ενω η τελευταια μαχη εξαιρετικη.!!
το εχω πει και θα το ξαναπω οχι στην ξινή!!!!!
αλλωστε για μενα η επομενη πρεπει να ειναι και τελευταια για να λέμε οτι αφήνει ιστορια και δεν ξεχυλωνει.
-
9 Δεκεμβρίου 2022, 21:16
TV Guru!
Μια ακόμα εξαιρετική σεζόν η 5 σεζόν. Και εγώ πιστεύω ότι μπορεί να συνεχιστεί για 2-3 σεζόν ακόμα , ούτος ή άλλος είναι μόνο 10 τριάνταλεπτά επεισόδια η καθε σεζόν. Αυτή η σεζόν δεν είχε πολύ καράτε κ μάχες με εξαίρεση το τελευταίο επεισόδιο που έγινε ο κακώς χαμός! Όλοι οι χαρακτήρες εξελίσσονται κ ωριμάζουν και αυτό είναι κάτι που μου αρέσει στην σειρά.
-
20 Ιανουαρίου 2023, 20:21
Αρθρογράφος
Season 6 Announcement
Η έκτη σεζόν που ανακοινώθηκε θα είναι η τελευταία της σειράς.
ΠΗΓΗ
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 2 Likes
-
20 Ιανουαρίου 2023, 20:56
Moderator
Στην φετινή σεζόν ευχόμαστε "να ζήσουμε να τους ξεχάσουμε" για τους Larys, Criston, Aemond, Otto Hightower, Alicent, Aegon.
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
22 Ιανουαρίου 2023, 20:12
TV Guru!
Κρίμαααα ήθελα ακόμη κανά δυο τρεις τέσσερις σεζόν.. Η 5η απλά σούπερ. Και απο το τρέιλερ που είδα η τελευταία θα είναι μοναδική σίγουρα
-
5 Φεβρουαρίου 2023, 00:02
Αρθρογράφος
-
18 Ιουνίου 2023, 01:14
Αρθρογράφος
-
14 Νοεμβρίου 2023, 22:06
Αρθρογράφος
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
18 Νοεμβρίου 2023, 01:40
TV Guru!
Η πέμπτη σεζόν είχε τα προβληματάκια της (η ιστορία με τον πατέρα του Μιγκέλ στο Μεξικό δεν ήταν καλή), αλλά τελείωσε δυνατά, με βρώμικο ξύλο μεταξύ των ενήλικων χαρακτήρων. Σούπερ η ανατροπή με
Τι θα ήθελα για την τελευταία σεζόν:
-- Ωραία χορογραφημένες μάχες με Μιγκέλ, Ρόμπι, Τζώνι και Χωκ. Είναι αυτοί που το έχουν περισσότερο με το καράτε.
-- Λιγότερη Σαμ. Ποτέ δε με έπεισε ότι είναι ζόρικη γκόμενα. Επίσης, λιγότερη Τόρι, γιατί παραείναι ζόρικη γκόμενα. Το καινούριο κορίτσι, η Ντέβον, μου αρέσει πολύ, όμως.
-- Ατακάρες Τζώνι. Γελάω τόσο!

Maybe there's hope.
Be ashamed to die until you have won some victory for humanity.
Horace Mann
Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.
Nίκος Καζαντζάκης