-
26 Μαρτίου 2018, 15:56
Αρχισυντάκτης
Cobra Kai All Seasons - Official Discussion Thread
Cobra Kai All Seasons
Επίσημο thread συζήτησης/trailers/spoilers (απαραίτητα τα spoiler tags)
Το Cobra Kai είναι αμερικανική δραματική κωμική σειρά βασισμένη στη γνωστή κινηματογραφική σειρά, The Karate Kid του Robert Mark Kamen, η οποία θα διαδραματίζεται 34 χρόνια μετά από την πρώτη ταινία και θα ακολουθεί τους Johnny Lawrence και Daniel LaRusso που θα ανοίξουν ξανά το dojo, Cobra Kai. Οι Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg και Josh Heald θα είναι οι δημιουργοί και θα προβληθεί στο YouTube Red στις 2 του Μάη του 2018.
Καστ: William Zabka, Ralph Macchio, Courtney Henggeler, Xolo Mariduena, Mary Mouser, Tanner Buchanan, Courtney Henggeler
-
Likes / Thanks - 2 Thanks, 0 Likes
-
25 Απριλίου 2018, 23:57
Αρθρογράφος
-
Αρθρογράφος
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
TV Master
Είδα τα πρώτα 6 επεισόδια με μιας! Με έχει κερδίσει η αμεσότητα και η απλότητα των χαρακτήρων.
Πολύ καλή προσπάθεια. Αναγέννηση μιας ιστορίας που έχει σημαδέψει μια γενιά, με αγάπη και μεράκι.
-
-
Αρθρογράφος
Ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν.
ΠΗΓΗ
-
-
Αρθρογράφος
Season 2 Announcement Trailer
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes
-
TV Maniac
Ψιλοχάζεψα λίγο μόνο τα 2 πρώτα επεισόδια, μου άρεσε που
Κλασικός Τζόνι!
-
Αρθρογράφος
-
Moderator
Εχω δει τα πρώτα 5 επεισόδια και οφείλω να ομολογήσω ότι δεν είναι αυτό που περίμενα.
Έχω δει τις πρώτες ταινίες όπως οι περισσότεροι απο εμάς τους μεγαλύτερους. Είχα πολλούς ενδοιασμούς, όπως έχω όταν επανέρχεται μια παλιά σειρά.
Έχει λόγο ύπαρξης αυτή η σειρά ή είναι αρπαχτή?
Ε λοιπόν έχει λόγο ύπαρξης. Δεν την περίμενα τόσο καλή και τόσο σημερινή. Σεβάστηκαν το παρελθόν, αλλά συνεχίζουν στο μέλλον.
Ο μεγάλος "απών" είναι βέβαια ο αγαπημένος Pat Morita. Αλλά ενώ δεν υπάρχει σαν φυσική παρουσία, η αύρα του είναι μέσα στην σειρά.
Μου αρέσουν οι δύο χαρακτήρες. Μ' αρέσει που βλέπουμε εξέλιξη στους χαρακτήρες τους. Αλλά δεν ξέρω αν θέλω να συνεχίσουν να είναι εχθροί. Θα ήθελα ν' αλλάξει η σχέση τους. Θα ήθελα να πάψουν να είναι ξεροκέφαλοι κι οι δύο και να τα βρουν. Θα μου πεις, μα είναι δυνατόν? Πάνω σ' αυτή την έχθρα στήθηκε όλη η ιστορία.
Ναι, αλλά έχουν περάσει χρόνια. Και πρέπει να ξεπερνάμε πράγματα και να προχωραμε. Βέβαια προτρέχω γιατί δεν ξέρω τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια.
Πάντως μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένη.
Αργος και βασανιστικός θάνατος για τους Aemond, Criston, Aegon, Larys.
-
Moderator
σ01ε06-10
WOW. ΦΟΒΕΡΗ σεζόν.
Πολλά μπράβο στους δημιουργούς που έκαναν μια σειρά πάρα πολυ καλή κι αντάξια των ταινιών.
ΥΓ. Ο William Zabka και ο James Spader όσο σιχαμένοι ήταν μικροί στους ρόλους, τόσο λατρείες έχουν γίνει τώρα.
Τελευταία επεξεργασία από τον/την Hrisa76; 23 Μαΐου 2018 στις 21:53
Αργος και βασανιστικός θάνατος για τους Aemond, Criston, Aegon, Larys.