Εξαιρετικό το επεισόδιο, μου άρεσε που η Ρούμπι έμαθε επιτέλους την αλήθεια για την Ρέιν. Έξυπνη η κίνηση του Μον-Ελ να κάνει τον κρυπτονίτη σφαίρες για να μπορέσουν να πιάσουν την Ρέιν. Ωραία η έπαυλη του Λεξ που γινόταν αόρατη. Συνεχίζεται η ρήξη στην σχέση της Supergirl με την Λίνα.
Ωραίο επεισόδιο, πολύ εύκολα βέβαια νικήθηκε η Ρέιν από την ομάδα της Σούπεργκερλ, λογικά θα υπάρξει και συνέχεια δεν νομίζω να τελειώσει με αυτό το τρόπο! Ο Μον-Ελ τελικά δεν έφυγε για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της Ρέιν και όχι για την υπέροχη φατσούλα της Κάρα, ναι Μον-Ελ αγόρι μου μας έπεισες τώρα!
Αυτό που συμβαίνει με τη Λίνα να μην καταλαβαίνει πως η Κάρα είναι η Σούπεργκερλ δεν μου αρέσει καθόλου, προτιμώ να μάθει την αλήθεια και σύντομα γιατί αυτό έχει καταντήσει αρκετά χαζό!
Η τελευταία σκηνή τι φάση, δεν κατάλαβα τίποτα, θα μάθουμε σύντομα!
Αυτό που συμβαίνει με τη Λίνα να μην καταλαβαίνει πως η Κάρα είναι η Σούπεργκερλ δεν μου αρέσει καθόλου, προτιμώ να μάθει την αλήθεια και σύντομα γιατί αυτό έχει καταντήσει αρκετά χαζό!
αν ειδες το βλεμα της λινα στην καρα σημαινει οτι γνωριζει το καταλαβε.
απο την αρχη της σαιζον ελεγα οτι προετοιμαζεται η λινα για villain. ο james τν εκανε ην βλακεια.αυτο που δεν ηθελε η καρα να γινει οπως εγινε ο σουπερμαν με τον λεξ δυστυχως εκει παει.
Ωραίο το επεισόδιο, αυτή την Ρούμπι γίνεται να μη τη βλέπουμε; Μα ολο μακακιες κάνει και εξαιτίας της δημιουργείται χάος. Πιστεύω πως η Λινα έχει καταλάβει κάτι για την Σούπεργκερλ - Κάρα. Θα φανεί βέβαια στη συνέχεια.
Και ο Τζέιμς όλο μακακίες κάνει, κι αυτός για χαστούκια είναι. Για τον Μον Ελ το περίμενα, οτι θα γύριζε, τα αισθήματα δεν κρύβονται και σύντομα θα εχουμε εξελίξεις.
Η αλήθεια είναι οτι την τελευταία σκηνή δεν την κατάλαβα καθόλου, ποια είναι η Τάνια;
Τώρα που δεν είχα τι να δω λόγο καλοκαιριού είπα να συνεχίσω την σεζόν που την είχα παρατήσει , πολύ μέτριο κ αυτό το επεισόδιο . Δεν έχω να σχολιάσω κάτι άλλο