-
26 Απριλίου 2018, 05:37
Moderator
Sex Education - Official Discussion Thread
Sex
Education
All Seasons
Επίσημο thread συζήτησης/trailers/spoilers κτλ
(απαραίτητα τα spoiler tags)
Dramedy 10 επεισοδίων, η οποία θα διανεμηθεί παγκοσμίως από το Netflix μέσα στο 2019.
Είναι μια δημιουργία της Laurie Nunn και την σκηνοθεσία έχει επιμεληθεί ο Ben Taylor.
Πρωταγωνιστούν οι Gillian Anderson, Asa Butterfield, Ncuti Gatwa, Connor Swindells, Kedar Williams-Stirling.
Ο έφηβος Otis, ο παρθένος γιος σεξοθεραπεύτριας, μαζί με την ατίθαση Maeve προσπαθούν να φτιάξουν μια παράνομη σχολική κλινική σεξουαλικής θεραπείας.
Σελίδες:
IMDB | WIKI
Τελευταία επεξεργασία από τον/την Hrisa76; 13 Ιουλίου 2021 στις 00:01
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 2 Likes
-
Moderator
Στην φετινή σεζόν ευχόμαστε "να ζήσουμε να τους ξεχάσουμε" για τους Larys, Criston, Aemond, Otto Hightower, Alicent, Aegon.
-
17 Ιουλίου 2018, 23:44
Moderator
Στην φετινή σεζόν ευχόμαστε "να ζήσουμε να τους ξεχάσουμε" για τους Larys, Criston, Aemond, Otto Hightower, Alicent, Aegon.
-
2 Ιανουαρίου 2019, 21:06
Αρθρογράφος
-
4 Ιανουαρίου 2019, 11:13
Moderator
Poster

-
15 Ιανουαρίου 2019, 10:54
TV Guru!
Μου άρεσε αρκετά η σειρά . Τα παιδιά ήταν πολύ καλά στους ρόλους τους , κρίμα που είχε μόλις 8 επεισόδια και θα πρέπει να περιμένουνε 1 με 2 χρονια για δεύτερη σεζόν λογικά αν ανανεωθεί. Θα μπορούσε άνετα να είχε τα διπλά επεισόδια. Η Γκίλιαν Άντερσον για άλλη μια φορά εξαιρετική !
-
19 Ιανουαρίου 2019, 09:43
TV Guru!
Πολύ ωραία σειρά, δεν περίμενα να μου άρεσε τόσο πολύ γιατί ξεκίνησε λιγάκι "μέτρια" θα έλεγα για τα δικά μου γούστα, αλλά στην συνέχεια ανέβασε στροφές! Το σενάριο δεν ήταν κάτι το τόσο σπουδαίο αλλά ο τρόπος που παρουσίαζε τους χαρακτήρες και τις καταστάσεις μου τράβηξε το ενδιαφέρον! Στην αρχή νόμιζα πως η σειρά λαμβάνει χώρα στη δεκαετία του 80 ή του 90, όσοι την δουν θα με καταλάβουν, λόγω των ενδυμάτων και της ατμόσφαιρας, αλλά τελικά είδα να χρησιμοποιούν τα χαζό smart phones και απογοητεύτηκα λιγάκι, θα της πήγαινε πιο πολύ αυτή η εποχή θεωρώ! Αγαπημένος μου χαρακτήρας, φυσικά η Μέιβ, φοβερό στιλάκι, απίθανη κοπέλα, σε αυτήν την ηθοποιό θα πήγαινε "κουτί" και ο ρόλος της Χάρλευ Κουίν στη σειρά Γκόθαμ! Τώρα, θα ήθελα σίγουρα και μια δεύτερη σεζόν, αλλά λιγάκι δύσκολο το κόβω, πάντως το τέλος δεν μας έδειξε κάτι τέτοιο, οπότε δεν νομίζω να συνεχιστεί!
-
20 Ιανουαρίου 2019, 15:34
Αρθρογράφος
Season 1
Ακόμη ένα δυνατό μπάσιμο στον intelectual coming of age canon, με την Laurie Nunn να παιζει στα δάκτυλα το ισοζύγι Αμερικανικής και Βρετανικής πρόζας -- οι διάδρομοι του σχολείου μύρισαν λίγο από Twin Peaks. Επιστρέφουμε για δεύτερη σεζόν (ελπίζω).
Grade: B+
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 3 Likes
t0ny3 thanked for this post
-
30 Ιανουαρίου 2019, 12:29
Moderator
1.01-1.08
Ειναι απο τις σειρες εκπληξεις που βγαζει κατα καιρους το Netflix. Εξαιρετικη σειρα με υπερους χαρακτηρες και ομορφη ατμοσφαιρα. Γενικοτερα αυτο το ειδος το Netflix το κατεχει.
Συγχαρητηρια στην Laurie Nunn για το πρωτο της μεγαλο προτζεκτ.
Η Gillian Anderson εχει βρει καποιο μαγικο φιλτρο και οσο περνανε τα χρονια γινεται πιο γοητευτικη και ομορφη.
Προσωπικα δε θα με ενοχλουσε αν ολοκληρωνοταν η σειρα εδω, αλλα εννοειτια πως θα επεστρεφα σε πιθανη δευτερη σεζον.
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
1 Φεβρουαρίου 2019, 05:37
Αρχισυντάκτης
ειδα τα πρωτα δύο...μονο αγαπη.!! απο το πρωτο λεπτο...και η Maeve λατρεια.!! βασικα και οι αλλοι το ιδιο...νομιζω το Netflix ββρηκε διαμαντακι.!