superheronews.gr
Λογικό μου ακούγεται που θα ολοκληρωθεί αφού έχει αποχωρήσει το μισό καστ της σειράς η οποίο κατά την γνώμη μ μόνο η πρώτη σεζόν άξιζε μετά έγινε ότι να ναι πραγματικά. Και η τέταρτη σεζόν για μένα υπερβολή είναι , ένα σπέσιαλ επεισόδιο θα έκανα εγώ για να κλείσω απλά καλά την σειρά αφού έφυγαν τόσοι χαρακτήρες
spiros#27
Season 4 - Trailer
superheronews.gr
Season 4 - Final Trailer
superheronews.gr
OK η τελευταία σεζόν.
Εδωσε ενα τέλος στους χαρακτήρες το οποίο ήταν αυτό που άξιζε καθένας τους.
Κρατάω τους νέους ηθοποιούς που μάθαμε και τα σοβαρά θέματα που άγγιξε.
Στην φετινή σεζόν ευχόμαστε "να ζήσουμε να τους ξεχάσουμε" για τους Larys, Criston, Aemond, Otto Hightower, Alicent, Aegon.
Καλή η τελευταία σεζόν, βέβαια οι προηγούμενες ήταν πολύ καλύτερες, μού φάνησε λιγάκι βαρετή, ειδικά το φινάλε, λόγω της μεγάλης χρονικής διάρκειας τού, στο τελευταίο επεισόδιο θα ήθελα περισσότερο Μέιβ, γενικά η 4η σεζόν δεν την έδειξε και πάρα πολύ!
Ένα γενικό σχόλιο για την σειρά, αφού πλέον έκλεισε, η σειρά είναι πολύ καλή, θίγει πάρα πολλά σύγχρονα και ευαίσθητα θέματα της εποχής μας, έχει ωραίους χαρακτήρες και πάρα πολύ έξυπνους διαλόγους με χιούμορ!
Αγαπημένη μού χαρακτήρας είναι με διαφορά η Μέιβ, αλλά και ο Ότις ήταν πολύ καλός στον ρόλο τού, όπως και η μητέρα τού φυσικά!
Επίσης, φανταστική βρήκα και την ατμόσφαιρα της σειράς σε όλες τις σεζόν, αυτό το vintage ύφος ήταν τέλειο!
Καλή ήταν η τελευταία σεζόν αν και η σειρά έχασε αρκετά τον δρόμο της από αυτό που ήταν στην αρχή της . Οι χαρακτήρες που αποχώρησαν έκανα καλό έδωσε καλύτερο χρόνο στους υπόλοιπους. Το φινάλε ήταν γενικά βιαστικό έδωσε ένα κάποιο τέλος στους χαρακτήρες για να κλείσει τις ιστορίες τους. Εγώ θα την θυμάμαι για την πρώτη της σεζόν.
spiros#27
|