Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Αποτελέσματα 1 έως 10 από 12

Θέμα: Avengers-Infinity War (2018)

Αρθρογράφος Το Avatar του/της Above
    Likes / Thanks

Avengers-Infinity War (2018)

Σκηνοθεσία- Anthony Russo/Joe Russo

Σενάριο-Christopher Markus/ Stephen McFeely (Βασισμένο στους χαρακτήρες των Stan Lee Jack Kirby , Larry Lieber κ.α)

Πρωταγωνιστούν- Robert Downey Jr., Chris Evans, Scarlett Johansson, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Elizabeth Olsen, Benedict Cumberbatch, Chadwick Boseman, Danai Gurira, Tom Holland, Paul Bettany, Chris Pratt, Zoe Saldana, Anthony Mackie, Dave Bautista, Josh Brolin, Tom Hiddleston, κ.α

ΕΙΔΟΣ- Comic/Φαντασία/Δράση/Περιπέτεια

Υπόθεση: Ο τρελός τιτάνας Thanos, έρχεται στην γη μαζί με τα θανάσιμα παιδιά τους Black Order, για την απόκτηση όλων των πετραδιών του Γαντιού της Αιωνιότητας που θα τον καταστήσουν πανίσχυρο και ανίκητο! Οι Εκδικητές, που ο καθένας έχει τα δικά του προβλήματα, οι Φύλακες του Γαλαξία, ο Dr, Strange, ο Spider-Man και ο Black Panther με σύσσωμο το βασίλειο της Wakanda, θα ενωθούν για να αναχαιτίσουν αυτήν την απειλή αλλα και θα πολεμήσουν για την ζωή τους.

Η απόλυτη έννοια του επικού blockbuster!

Που κινηματογραφικά ως προσδιορισμός το έπος, δεν αφορά μόνο την μεγάλη και πλούσια/άρτια/ακριβή παραγωγή, αλλα ενέχει δράμα και συναίσθημα! Ανάλογα την ιστορία που λέει η κάθε ταινία ( π.χ Ο Λόρενς της Αραβίας, ο Τελευταίος Αυτοκράτορες, ο Μονομάχος, το Μπεν Χουρ) γιατί το έπος δεν είναι είδος, αλλά προσδιορισμός/σφραγίδα, αφού μπορεί να αφορά πολλά ειδή ταινιών! Και οι νέοι Εκδικητές, αγκαλιάζουν με τον καλύτερο τρόπο το έπος.

Χωρίς τα επικίνδυνα spoilers, η ταινία ξεκινά εκεί που σταμάτα το Thor Ragnarok,(στην credit scene) με τους Thor και Loki να γνωρίζουν από την κακή και την ανάποδη τις προθέσεις του Thanos και της Black Order! Σε μια καταιγιστική σεναριακή ακολουθία, όλα τα κομμάτια των προηγούμενων ταινιών του studio, ενώνονται σωστά, ώστε να οδηγήσουν στην κορωνίδα της ταινίας που είναι η έλευση του Thanos. Οι σκηνές δράσης και μάχης είναι εξαιρετικές σε όλα τα επίπεδα, με τα εφέ να ξεπερνούν όλα τα προηγούμενα, και το μάτι να χορταίνει τις αισθήσεις, με την αδρεναλίνη να χτυπά κόκκινο. Μάχες αδιάκοπες, σε πολλά διαφορετικά μέρη, αφού οι ήρωες θα συμμαχήσουν μεταξύ τους, και θα ενώσουν τις δυνάμεις τους, γνωρίζοντας ότι δεν μπορούν να κάνουν και αλλιώς!

Στο πιο συναισθηματικό και έντονα συγκινησιακό μέρος της ταινίας, έχω κάποιες ενστάσεις (μικρές όμως), γιατί μου έδωσαν μια πιο πιεσμένη καθοδήγηση ως θεατή, ώστε να του αποδώσω σοβαρές δραματικές προεκτάσεις! Υπάρχουν, αλλά είναι λιγότερο σημαντικές, που δεν ισορροπούν με αυτές της δράσης! Ίσως όμως και έτσι να ήθελε το studio. Γιατί μην ξεχνάμε, ότι η ταινία είναι χωρισμένη σε δυο μέρη και του χρόνου θα έρθει η συνέχεια και η ολοκλήρωση όλων των φάσεων του studio, αλλά και του Τhanos.To backround του Thanos, φωτίζεται στον βαθμό που του επιτρέπει η ιστορία (βοηθά εδώ πολύ η Gammora) και αυτό ευτυχώς λειτουργεί καλά και ολοκληρωμένα και όχι σπασμωδικά!

Το χιούμορ δεν λείπε σε στιγμές, και καλά κάνει, και δεν είναι τόσο εκνευριστικά έντονο, με κάποιους χαρακτήρες να βγαίνουν πιο κερδισμένοι σε προσωπικές αναμετρήσεις από άλλους! Η Scarlet Witch σκίζει π,χ! Ενώ ο Hulk πάλι, οχι! Dr. Strange/Iron Man εντυπωσιάζουν ως ήρωες σε εφετζίδικο επίπεδο, ενώ ο νέας κοπής Captain Αmerica, με την μαχητικότητα του και το θάρρος του, γυρνά σελίδα! Ο Spider-Man, αναμενόμενος! Λείπουν κάποιοι ήρωες (θα δούμε γιατί στην επόμενη ταινία μάλλον), ενώ οι απώλειες, ξενίζουν! Όλα έχουν να κάνουν με το πετράδι του χρόνου βέβαια, και το διφορούμενο φινάλε, ίσως και να μπερδέψει!Η καλύτερη ταινία των Marvel Studioς σε αυτά τα 10 χρόνια ζωής του, είναι εδώ και είναι αυτή! H απόλυτη επική υπερ-περιπέτεια!Απολαύστε την!

ΤRAILER

Τελευταία επεξεργασία από τον/την Above; 1 Μαΐου 2018 στις 16:26

Αρχισυντάκτης Το Avatar του/της blackys88b
    Likes / Thanks
    πτο εκτιζαν 10 χχρονια εδω ηταν...εξαιρετικη ταινια που εφτασε σε αυτο το σημειο αναγνωριζοντας ολα οσαν εχουν γινει και διορθωνοντας και το λαθακι του Spiderman..!!! ωραια team ups χαρακτηρων.!! και πολυ δυνατες σκηνες δρασης.!!! το πως ανεπτυξαν τον Thanos, δίνοντας του το πρωταγωνιστικο ρόλο μου αρεσε πολυ.!!! ενω εστω και αν ειναι αλλαγμενο απο τα κομικς, μου αρεσε που ειδαμε ενα πραγματικο λογο για τις πραξεις του.!!! Σκαρλετ μου εισαι η απολυτη θεα.!!! δεν θα πω αλλα.!! no spoilers.!!

thnx Above.!!

3. Likes veronica1, Above, drapetisgal7 liked this post
    Αρθρογράφος Το Avatar του/της drapetisgal7
    Likes / Thanks
    Από τις καλύτερες ταινίες του MCU (για εμένα εξακολουθούν να είναι εξαιρετικά τα Avengers & Black Panther), έχω κάποιες μικρές ενστάσεις. Πλούσια δράση και το χιούμορ ήταν εκεί που πρέπει. Ο Josh Brolin ήταν φανταστικός ως Thanos. Πιστεύω το Avengers 4 θα είναι το πικ του σύμπαντος.
    superheronews.gr

5. Likes veronica1, Above, blackys88b liked this post
    TV Guru! Το Avatar του/της johny f
    Likes / Thanks
    Χορταστικοτατατη περιπετεια επικων φυσικα διαστασεων απο καθε πλευρα.
    Και πως αλλιως θα μπορουσε να ειναι με ολο το Dream Team που εχει μαζευτει εναντιον ενος τοσο επικου ,και εν δυναμει θανασιμου για τη ζωη στο Γαλαξια, vilain.

Spoiler
    Τελευταία επεξεργασία από τον/την johny f; 30 Απριλίου 2018 στις 05:36
    Η μουσικη μου (FLOW MOTION) στο Youtube
    https://www.youtube.com/user/johnyfl...view=0&sort=dd

7. Likes domino83, veronica1, Above liked this post
    TV Guru! Το Avatar του/της veronica1
    Likes / Thanks
    Πολύ δυνατή ταινία, την περίμενα πως και πως, ενθουσιάστηκα, μου άρεσε πολύ. Δυνατές σκηνές δράσης, χιούμορ όσο έπρεπε, ωραίες προσθήκες... Περιμένουμε και συνέχεια..

9. Likes Above liked this post
    TV Master Το Avatar του/της thapostol
    Likes / Thanks
    Χορταστική. Ανεβαίνει πολύ ψηλά στη λίστα των ταινιών του MCU.

Ωραίος ο Thanos και η ιστορία που του έδωσαν ικανοποιητική.
    Μεγάλη ένσταση μου ο χαρακτήρας του Peter Dinklage. Πολύ κακή εκτέλεση και σε έβγαζε εντελώς εκτός ταινίας.

Δίνει και πολλά hints για το τι μέλλει γενέσθαι κατ' εμέ.

Η Scarlet witch χαλαρά δημιούργησε το μεγαλύτερο πρόβλημα στον Thanos ένας προς έναν

ΥΓ: Α και για να μη ξεχνιόμαστε, Star Lord (τρομάρα σου) είσαι για σφαλιάρες
    Τελευταία επεξεργασία από τον/την thapostol; 2 Μαΐου 2018 στις 16:05

TV Maniac Το Avatar του/της Naelyn
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την thapostol Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Η Scarlet witch χαλαρά δημιούργησε το μεγαλύτερο πρόβλημα στον Thanos ένας προς έναν
    Η wanda και ο flash από την άλλη, είναι χαρακτηριστικά παραδείγματα OP χαρακτήρων στα 2 σύμπαντα των comics.

12. Likes thapostol liked this post
    TV Guru! Το Avatar του/της johny f
    Likes / Thanks
    Οπως ηταν αναμενομενο το Avengers: Infinity War ξεπερασε τα 2 Δις στο Box Office.

ΠΗΓΗ

http://www.boxofficemojo.com/yearly/...yr=2018&p=.htm
    Η μουσικη μου (FLOW MOTION) στο Youtube
    https://www.youtube.com/user/johnyfl...view=0&sort=dd

14. Likes Above liked this post
    TV Guru! Το Avatar του/της HristinaB
    Likes / Thanks
    Αν εξαιρέσουμε το (μάλλον σημαντικό) γεγονός ότι προσωπικά δε με ένοιαζε η τύχη κανενός (άντε λίγο του Ironman και του Dr. Strange) και δεν έχω την παραμικρή ιδέα ποιοι είναι οι Guardians of the Galaxy, οπότε συναισθηματικά δεν επένδυσα καθόλου, βρήκα την ταινία διασκεδαστική. Φυσικά, σοβαρή κριτική δε σηκώνει ούτε για πλάκα. Με τόσα εφέ, μου έδωσε περισσότερο την αίσθηση ότι έβλεπα κινούμενα σχέδια, με ολίγον από LOTR στη σκηνή της εισβολής στη Γουακάντα, ενώ ο μόνος για τον οποίο μπορούμε να πούμε δυο κουβέντες περί υποκριτικής είναι ο Τζος Μπρόλιν ως Θάνος, ακόμα κι αν ποτέ δεν είδαμε ούτε καν το πρόσωπό του.

Γενικά, ο Θάνος παίζει να είναι ο πιο ενδιαφέρων χαρακτήρας όλων των ταινιών της Μάρβελ, όλων των υπερηρώων συμπεριλαμβανομένων, γιατί το σχέδιό του να αφανίσει το μισό σύμπαν δεν εκπορεύεται από μια γενική επιθυμία να κατακτήσει τον κόσμο (όπως θέλουν ΟΛΟΙ οι κακοί σε ΟΛΕΣ τις υπερηρωικές ταινίες), αλλά να βελτιώσει τις συνθήκες ζωής που χωλαίνουν λόγω υπερπληθυσμού. Ναι, εντάξει, ο συλλογισμός του έχει θεμελιώδη λάθη λογικής, αλλά, όσο εσφαλμένος κι αν είναι, βασίζεται σε μια ευγενή (και εντελώς διαστρεβλωμένη) ιδέα. Αυτό ήταν μια ευχάριστη αλλαγή σε σχέση με όλους τους κακούς που έχουν προηγηθεί σε όλες τις υπόλοιπες ταινίες.

Φυσικά, υπάρχουν κάμποσες ενστάσεις σε αρκετά σημεία της ιστορίας, όπως
    • γιατί ο Σπάιντερμαν και ο Άιρονμαν πάλευαν τόσην ώρα να βγάλουν το γάντι από το Θάνος και δεν του έκοβαν απλά το χέρι
    • γιατί ο Dr. Strange και ο μοναχός σύντροφός του δεν άνοιγαν εξαρχής τα portals τους, ώστε να στείλουν τα Παιδιά του Θάνος σε άλλες διαστάσεις, πάρα κάθονταν και τις έτρωγαν
    • γιατί ήταν αναγκαίο να δούμε την Πέπερ Ποτς αλλά όχι τον (αγαπημένο μου) Hawkeye (ωραίος σούπερ ήρωας, εδώ το σύμπαν χάνεται κι αυτός κάθεται σπιτάκι του)
    • γιατί ο Μπρους Μπάνερ δεν τσαντίζεται αρκετά ώστε να εμφανιστεί ο Χουλκ -- δε φτάνει το γεγονός ότι κινδυνεύει κυριολεκτικά το μισό σύμπαν; (Ναι, ναι, το κατάλαβα ότι έγινε για λόγους comic relief, γι' αυτό και τον έκαναν να μοιάζει και με σεξουαλική ανικανότητα, όταν ο άντρας παθαίνει κοκομπλόκο πάνω στην κρίσιμη στιγμή, αλλά για μένα το αστειάκι δεν πέτυχε.)
    • γιατί ο Κάπταιν Αμέρικα (που χρειάζεται επειγόντως μια ασπίδα κι ένα καλό κούρεμα) και η Black Widow δε σκότωσαν την Proxima Midnight (πόσο γαμάτο όνομα!) και τον άλλο τον κακό, παρά τους κοιτούσαν αφ' υψηλού αρκετή ώρα ώστε να τους δώσουν το χρόνο να διακτινιστούν.

Επίσης, πιστεύω ότι όλοι έχουμε καταλάβει ότι ο Dr. Strange, που τόσο εύγλωττα μας ενημέρωσε αρχικά ότι δεν υπήρχε περίπτωση να βάλει καμία ζωή πάνω από την προστασία του Time Stone, τελικά την παρέδωσε με τόση ευκολία, ακριβώς επειδή είδε ότι αυτός ήταν ο μόνος τρόπος (ο ένας στα, πόσα είπε; 14 εκατομμύρια και κάτι ψιλά πιθανά μελλοντικά σύμπαντα) για να νικηθεί ο Θάνος. Βασικά, το γεγονός και μόνο ότι μπόρεσε να ταξιδέψει στο μέλλον και να δει αυτή την πιθανή έκβαση ισοδυναμεί και με την τελική νίκη των Εκδικητών, αφού το μόνο που έχει να κάνει είναι να τους πει ακριβώς τι πρέπει να συμβεί για να υπερισχύσουν. Τελοσπάντων, ένα ερώτημα ακόμα είναι γιατί δε χρησιμοποίησε το πετράδι του Χρόνου για να γυρίσει στο παρελθόν και να εμποδίσει τον Θάνος από το να κάνει οτιδήποτε. Ο άντρας μου λέει ότι μάλλον ο Strange είναι απλά φύλακας του χρόνου και δεν επιτρέπεται να επεμβαίνει στα γεγονότα (πράγμα που έχει ένα νόημα), αλλά το γεγονός ότι ταξίδεψε στο μέλλον για να δει την τελική έκβαση και γύρισε για να δράσει αναλόγως έρχεται σε αντίθεση μ' αυτή την εξήγηση.

Θα ήθελα να μάθω λίγα πράγματα παραπάνω για τα Παιδιά του Θάνος, δεν είχαν την παραμικρή ανάπτυξη στην ταινία, ούτε καν τα ονόματά τους μάθαμε!

Έσκισε η Scarlett Witch, χάλια ο ρόλος (και η μπάσα φωνή) του Πίτερ Ντίνκλατζ, δεν κατάλαβα για ποιο λόγο έπρεπε να εμφανιστεί ο Red Skull ως Φύλακας της Πέτρας της Ψυχής, ήταν σούπερ άσχετο.

Τώρα θα σκάσει μύτη και η Captain Marvel... δε θα τελειώσουν ποτέ οι ταινίες του MCU, έτσι δεν είναι;
    http://www.greektvsubs.gr/image.php?type=sigpic&userid=212080&dateline=13498  77416
    Maybe there's hope.

Be ashamed to die until you have won some victory for humanity.
    Horace Mann

Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.
    Nίκος Καζαντζάκης

16. Thanks johny f thanked for this post
    Αρθρογράφος Το Avatar του/της drapetisgal7
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την HristinaB Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Τώρα θα σκάσει μύτη και η Captain Marvel... δε θα τελειώσουν ποτέ οι ταινίες του MCU, έτσι δεν είναι;
    Εννοείται αφού κάνουν μεγάλες εσπράξεις στο box office.
    superheronews.gr

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
  • Ο BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [VIDEO] είναι σε λειτουργία