Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Αποτελέσματα 1 έως 10 από 11

Θέμα: Supergirl 3x23 - Battles Lost and Won

1.  
    ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ
    Συνολικά Ψήφησαν
    6 Χρήστες
    7,5

για να ψηφήσετε
    3x23
    Battles Lost and Won

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Εμφάνιση Περίληψης
    Η Supergirl και οι υπόλοιποι μάχονται ενάντια στη Selena για την επιβίωση της Γης.
    Πρώτη Προβολή Τοπική Ώρα
    18/06/2018 - 19:30
    GMT -5
    19/06/2018 - 04:30
    GMT +3
    ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ

Η αναφορά σε επόμενα επεισόδια.

Tο chatting και το spamming.

Η αναφορά σε υπότιτλους και torrents ή άλλες μορφές παράνομου download.
    ΠΡΟΣΟΧΗ

Το παρόν θέμα μπορεί να περιέχει spoiler.

Να γράφετε με σεβασμό προς τα υπόλοιπα μέλη, ασχέτως αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε με τις απόψεις τους.

Να κάνετε report οτιδήποτε αντιτίθεται στους κανόνες.
    Αρθρογράφος Το Avatar του/της drapetisgal7
    Likes / Thanks
    Ωραίο το φινάλε της σεζόν, το οποίο έφερε αρκετές αλλαγές. Ο Γουίν πάει στο μέλλον και ο Brainiac-5 θα πάρει την θέση του στην ομάδα. Ο Τζ'ον έφυγε από το DEO και η Άλεξ είναι η νέα διευθύντρια. Χάρηκα που κατάφεραν να νικήσουν την Ρέιν χωρίς να σκοτώσουν και την Σαμ, ελπίζω να τη δούμε ξανά. Ήμουν σίγουρος πως η Λίνα θα κράταγε λίγο από το Χάρουν-Ελ. Σύμφωνα με το τέλος του επεισοδίου ένα μέρος της επόμενης σεζόν θα βασιστεί στο Superman: Red Son.
    superheronews.gr

TV Guru! Το Avatar του/της GeorgeCR7
    Likes / Thanks
    Αρκετά καλό το κλείσιμο της σεζόν, ξεκίνησε δυναμικά από εκεί μας είχε αφήσει το προηγούμενο και τελείωσε με μια αρκετά αινιγματική σκηνή θα έλεγα, που λογικά δίνει πάσα στην επόμενη σεζόν! Το μόνο αρνητικό κομμάτι ήταν για άλλη μια φορά η τελική μάχη, η οποία κράτησε ελάχιστο χρόνο και χωρίς "πολλά πολλά" η ομάδα της Κάρα νίκησε τη Ρέιν! Μαζί με το τέλος της σεζόν ήρθαν και κάποιες αλλαγές στο βασικό καστ, όπως η αποχώρηση του Μον-Ελ που λογικά θα τον βλέπουμε πολύ λιγότερο μαζί και ο Γουίν που σίγουρα θα είναι μεγάλη απώλεια! Ελπίζω και η επόμενη σεζόν να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο, απλά η σειρά πρέπει να κάνει καλύτερη διαχείριση των κακών, γιατί ξεκινούν και τους παρουσιάζουν ωραία αλλά στο τέλος μερικές φορές μας τα χαλάνε!

Αυτά, καλό καλοκαίρι σε όλη τη παρέα, ραντεβού ξανά το φθινόπωρο!

Βαθμολογία: 8+/10.

4. Likes veronica1 liked this post
    TV Maniac
    Likes / Thanks
    εμ η μις τεσμαχερ αν θυμαμαι καλα απο τακομικς και ταινιες σουπερμαν ηταν σχεση να το πω κακια να το πω με τον λουθορ.
    και μετα απο αυτο καλα ειπα εγω η λουθορ villain . αφου ειπε ψεμματα για το χαρουν ελ

Moderator Το Avatar του/της t0ny3
    Likes / Thanks
    Παλι τα ιδια με αυτο το CW, πριν καν παιχτει το φιναλε ξεραμε ποιοι αποχωρουν, απλα περιμεναμε να μαθουμε τον τροπο...

Δεν μου αρεσε η σεζον και η σειρα ειναι σε καθοδικη πτωση.

Στο τελος δεν καταλαβα τι εγινε.

7. Likes veronica1 liked this post
    TV Guru! Το Avatar του/της veronica1
    Likes / Thanks
    Θα συμφωνήσω με τον Tony, οτι το φινάλε ήταν χλιαρό και αρκετά χαζοβιόλικο σε κάποιες σκηνές. Η αποχώρηση βασικών μελών της σειράς δε μου άρεσε καθόλου. Εξεπλάγην μπορώ να πω καθότι δεν ήξερα οτι θα φύγουν κάποιοι ηθοποιοί. Θα συμφωνήσω πως η σεζόν ήταν κάτω του μετριου, λίγα επεισόδια ήταν καλά. Αν κάποιος κατάλαβε τι έγινε στην τελευταία σκηνή ας μας πει και μας που πραγματικά ακόμη αναρρωτιέμαι τι είδα
    Παρ ολα αυτά ενα τεράστιο ευχαριστώ σε αυτούς που βοήθησαν να δούμε και αυτή την σειρά, καλό καλοκαίρι σε όλους

9. Likes GeorgeCR7 liked this post
    Αρθρογράφος Το Avatar του/της drapetisgal7
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την veronica1 Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Αν κάποιος κατάλαβε τι έγινε στην τελευταία σκηνή ας μας πει και μας που πραγματικά ακόμη αναρρωτιέμαι τι είδα
    Κατά πασά πιθανότητα η Κάρα με το ταξίδι της πίσω στο χρόνο δημιούργησε μια εναλλακτική πραγματικότητα στην οποία όταν ήρθε στην γη προσγειώθηκε στην Ρωσία αντί στην Αμερική. Και αν ακολουθήσουν το storyline "Superman: Red Son" θα γίνει ηρωίδα της Ρωσίας αντί της Αμερικής.
    superheronews.gr

11. Likes veronica1 liked this post
    TV Maniac
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την drapetisgal7 Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Κατά πασά πιθανότητα η Κάρα με το ταξίδι της πίσω στο χρόνο δημιούργησε μια εναλλακτική πραγματικότητα στην οποία όταν ήρθε στην γη προσγειώθηκε στην Ρωσία αντί στην Αμερική. Και αν ακολουθήσουν το storyline "Superman: Red Son" θα γίνει ηρωίδα της Ρωσίας αντί της Αμερικής.
    οτι θα ακολουθησει αυτο το storyline ναι. αλλα ηταν κλωνος που δημιουργηθηκε εκεινη την στιγμη δηλ στο παρον απο το χαρουν ελ διοτι υπαρχει ηδη η σουπεργκιρλ

13. Likes drapetisgal7 liked this post
    Αρχισυντάκτης Το Avatar του/της blackys88b
    Likes / Thanks
    πολυ καλο το φιναλε..με αρκετες αλλαγες που δεν περιμενα μπορω να πω.>!!! ειχε αρκετο ενδιαφερον και το κλεισιμο σιγουρα ηταν κατι που δεν περιμενα απο την σειρα..!! τα δανεια απο τα superman comics πολλα αλλα δεν θα κανω παραπονο.!!

TV Guru! Το Avatar του/της alexandra16
    Likes / Thanks
    Πολλές αλλαγές στο φινάλε που δεν περίμενα. Αρχικά να αναφέρω το κλείσιμο με την Ρέιν και τους Dark krypτοnians,δεν είχε την απαραίτητη κορύφωση που είχε για φινάλε και ήταν αρκετά βιαστικό, αλλά χάρηκα που δεν πέθανε η Σαμ.

Αυτό που μου άρεσε πιο πολύ στο φινάλε, είναι οι αλλάγές και οι εξελίξεις στις ζωές των χαρακτήρων.
    Χάνουμε δυστυχώς τον Γουίν, και θα μου λείψει είναι η αλήθεια.Ελπίζω να τον ξαναδούμε κάποια στιγμή, αλλά τουλάχιστον ο Brainiac παίρνει τη θέση του, που μου είναι αρκετά συμπαθής.

Ο Μον Ελ αποφάσισε να πάει στο μέλλον, που ήταν η μόνη αποδεκτή εξέλιξη του χαρακτήρα του για μένα. Έκανε τον κύκλο του σαν ήρωας, και έχει το καθήκον του στο μέλλον. 7 χρόνια εκεί, είχε φτιάξει τη ζωή του, δε θα με έπειθε να μείνει μόνιμα πίσω για την Κάρα.

Η Κάρα είχε κλέισιμο με τον Μον Ελ, είχε το χρόνο τη με τη μητέρα της, αλλά στο τέλος κατάλαβε ότι το μέρος που θέλει να μείνει είναι η γη.

Η Άλεξ για να παραιτηθεί πήγε, προαγωγή πήρε τελικά. Ελπίζω αυτό να σημαίνει μια νέα αρχή για αυτήν και να δούμε καλύτερα πράγματα στην επόμενη σαιζόν. Πολύ μου αρέσει η στολή της, έχει διάφορα κόλπα.

Ο J'onn παραιτήθηκε και θα μου λείψει ως director. Ομως η τελευταία σκηνή με τον πατέρα του που του έδωσε την πολύτιμη ανάμνηση, φάνηκε υποσχόμενη και ίσως να μας απασχολήσει του χρόνου.

Η Λένα ξαναείπε ψέματα απ'ότι φαίνεται και πειραματίζεται με το Χάρουν Ελ, και μόνο σε καλό δε θα της βγει.

Εγώ απ'ότι κατάλαβα στο τέλος, το Χάρουν Ελ, "δημιούργησε" μια δεύτερη Κάρα, όπως χώρισε την Σαμ και τη Ρέιν...δεν έχω καμία γνώση πάνω στο θέμα Red Son (or daughter σε αυτήν την περίπτωση) αλλα ίσως το ψάξω λίγο να πάρω μια ιδέα για το τι θα δούμε στην επόμενη σαιζόν.

16. Thanks Mister 94 thanked for this post
Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
  • Ο BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [VIDEO] είναι σε λειτουργία