-
7 Ιουνίου 2023, 00:53
Τελευταία επεξεργασία από τον/την MSSM; 7 Ιουνίου 2023 στις 00:58
-
7 Ιουνίου 2023, 20:58
Αρθρογράφος
-
11 Ιουνίου 2023, 08:11
TV Guru!
Χρειάστηκαν λοιπόν 20 ολόκληρα και χορταστικά επεισόδια, εκ των οποίων στα μισά αγκάλιαζε ο ένας τον άλλον, για να καταλήξουμε σε ένα φινάλε, με ωραίο περιτύλιγμα, κόκκινη κορδέλα και πασπαλισμένο με στρασάκια.
Το τι είχε μέσα το πακέτο είναι άλλη ιστορία.
Μια ιστορία που, από όπου και να την πιάσεις, μπάζει νερά.
Να δεχτώ με όλη την καλή μου διάθεση ότι όλο αυτό ήταν ένα ΄΄μια δεύτερη ευκαιρία΄΄. Εάν ήμουν ο Λίντελοφ ή ο Κιουζ, θα τους θύμιζα ότι η ιστορία του Lost αφορούσε τους Losties. Από την αρχή το διατυμπάνιζαν, ασχέτως εάν και αυτοί υπέπεσαν σε μέγα σφάλματα, αλλά εσείς ρε παλλικάρια γιατί το πήγατε σε αποκάλυψη?
Ναι έ? Μας σώσανε μια χούφτα άσχετοι χαρακτήρες γιατί κάνανε το καλό, ενώ ένας ΄΄Ντέσμοντ΄΄, sorry Κάρλ ήθελα να πω ήταν ο ΄΄Jocker΄΄ της ιστορίας. Βάλε ρε μεγάλε και ένα μαύρο καπνούλη, έτσι για να δέσει το γλυκό.
Εσύ κοπελίτσα από τους The Americans σίγυρα θα βρεις κι άλλο ρόλο αχώνευτης, σου πάει. Να καείς μωρή ξυνή στην κόλαση. Στάχτη να γίνεις.
Πήραμε μια πτήση και της βγάλαμε τα μάτια! Πτήση να΄ναι και ότι να΄ναι, γιατί πουλάει.
Σας ξέφυγε όμως μια λεπτομέρεια. Μέσα στην τρελή χαρά και την συγκίνηση μας λείπουν και 11 άτομα!!!
Δε βαριέσαι ρε μεγάλε, λείπει και ο πιλότος, αλλά δεν πειράζει. Πάτε εσείς στις δουλιές σας και θα βγάλουν το φίδι από την τρύπα άλλοι.
Εάν φανταστώ ότι θα έχει και συνέχεια αυτή η παπαριά, θα πεθάνωωωωωωωωω
ΥΓ. Κορίτσια, πείτε αυτής της ξανθιάς να βγάλει φρύδια.
Υγ2. Πάνω που πήγα να χαρώ ότι η επιθυμία μου, χρόνια τώρα, να δω έρωτα ΄΄βοσκού΄΄(δεν το γράφω στα Αγγλικά γιατί θα με πείτε εμμονικό) και μελαχρινής Ινδής έγινε πραγματικότηττα, τσακ, μου το χάλασαν διότι υπάρχει και μία πολιτική ορθότητα που πρέπει να διαφημίσουμε.
Τελευταία επεξεργασία από τον/την tasoskratos; 11 Ιουνίου 2023 στις 08:23
WE HAVE TO GO BACK JJ
WE HAVE TO GO BACK
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes