-
Moderator
Manifest - Official Discussion Thread
Manifest
All Seasons
Επίσημο thread συζήτησης/trailers/spoilers κτλ
(απαραίτητα τα spoiler tags)
Δραματική σειρά η οποία θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του NBC για την σεζόν 2018-2019.
Είναι μια δημιουργία των Jeff Rake και Matthew Fernandes.
Πρωταγωνιστούν οι Melissa Roxburgh, Josh Dallas, Athena Karkanis, J.R. Ramirez, Luna Blaise, Parveen Kaur και Jack Messina.
Η πτήση 828 της Montego Air προσγειώνεται με ασφάλεια μετά από μερικές αγωνιώδεις ώρες και όλοι οι επιβάτες ανασάνουν με ανακούφιση.
Ωστόσο, για τον υπόλοιπο κόσμο και τους συγγενείς τους, έχουν περάσει 5 χρόνια όπου τους θεωρούσαν νεκρούς και φυσικά έχουν προχωρήσει στην ζωή τους.
Με βάση τον μέχρι τώρα προγραμματισμό του καναλιού, η σειρά θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα.
Σελίδες:
IMDB | WIKI
Τελευταία επεξεργασία από τον/την Hrisa76; 12 Ιανουαρίου 2022 στις 16:38
-
Likes / Thanks - 2 Thanks, 1 Likes
-
22 Ιουλίου 2018, 17:33
Αρχισυντάκτης
-
24 Αυγούστου 2018, 03:51
Αρχισυντάκτης
-
28 Αυγούστου 2018, 18:52
Αρθρογράφος
The First Act (Sneak Peek)
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes
-
14 Σεπτεμβρίου 2018, 01:31
Αρθρογράφος
-
15 Σεπτεμβρίου 2018, 03:46
Moderator
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 1 Likes
-
21 Σεπτεμβρίου 2018, 12:53
Αρθρογράφος
-
25 Σεπτεμβρίου 2018, 16:42
TV Guru!
Καλή η πρεμιέρα της σειράς, έχει ατμόσφαιρα Lost αρκετά, αλλά εμένα μου θύμισε περισσότερο το πιλοτικό επεισόδιο του Fringe και όσοι το δουν θα καταλάβουν γιατί το λέω! Έχει πολλούς χαρακτήρες, ο καθένας με τη δική του προσωπική ιστορία και δράμα, η πρωταγωνίστρια δεν με κέρδισε καθόλου, αρκετά σπαστική θα τη χαρακτήριζα! Ωραίο αυτό που έγινε στο τέλος, από τη πλευρά μου, θα τη συνεχίσω τη σειρά αλλά δεν πιστεύω να τραβά και πολύ, θα δείξει το μέλλον....
Για όσους δεν το γνωρίζουν και έχουν συνδρομή στη COSMOTE TV, κάθε επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο στην υπηρεσία COSMOTE TV Plus, μια ημέρα μετά τη προβολή του στην Αμερική!
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 2 Likes
-
25 Σεπτεμβρίου 2018, 19:59
Super Moderator
Το καστ δε μου αρέσει καθόλου, μα καθόλου, αλλά η ιστορία έχει ψωμί αν είναι άξιοι να την αναπτύξουν σωστά.
Θα τη βλέπω στο χαλαρό προς το παρόν, ας είναι καλά η cosmote.
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
25 Σεπτεμβρίου 2018, 23:58
TV Guru!
Συμπαθητικο τον λες τον πιλοτο ομως με μετριο καστ.Κατι που μετραει και κοστιζει συγχρονως...
Και απο 'κει και περα την ιντριγκα του την εχει αλλα δε ξερω πως μπορει να κρατησει το ενδιαφερον και να κρατησει κλειστα τα χαρτια του κερδιζοντας τον νευραλγικο τομεα της τηλεθεασης που ειναι ακομα πιο σκληρος εν ετει 2018...
Υ.Γ.
Τους Ρωμαιους τους ειδαμε.Τους Βαρβαρους οταν δουμε θα καταλαβουμε αν μπορει να ειναι κατι αξιολογο...
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes