-
12 Ιανουαρίου 2022, 17:11
Moderator
Θεωρώ ότι είναι από τις κακές σειρές, αλλά μπορείς να το διαπιστώσεις και μόνη σου.
Αυτοί οι φίλοι σου είναι καμμένοι με τις σειρές ή μόνο Νετφλιξ;
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes
-
12 Ιανουαρίου 2022, 20:06
TV Maniac

Αρχική Δημοσίευση από τον/την
ATHENA1971
Θεωρώ ότι είναι από τις κακές σειρές, αλλά μπορείς να το διαπιστώσεις και μόνη σου.
Μόνο Νετφλιξ είναι οι φίλοι , για αυτό ρώτησα εδώ που είμαστε όλοι καμμένοι με τις σειρές
-
12 Ιανουαρίου 2022, 22:06
Moderator
Ε, τότε.... 
Βασικά, βάλε ένα οποιοδήποτε επεισόδιο, από οποιοδήποτε κύκλο, σε οποιοδήποτε σημείο και παρακολούθησε 5 λεπτά (πολύ λέω)... μη φοβηθείς για σπόιλερ, γιατί ούτε αυτοί ξέρουν τί κανουν....
Θα δεις.....
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 1 Likes
-
13 Ιανουαρίου 2022, 03:45
Moderator
Κι εμένα δύο φίλοι μου ανέφεραν τη σειρά σήμερα και μου έκανε εντύπωση. Η σειρά είναι κακή έως βαρετή.
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes
great thanked for this post
-
13 Ιανουαρίου 2022, 09:37
TV Guru!
Ναι γιατι στα ελληνικα sites, blogs που κανουν copy το ενα το αλλο, υπηρχε αθρο που ελεγε οτι το Manifest ειναι στο top5 στο Netflix οποτε και το τσιμπησαν οι netfliξαδες και σου λεει πωωωωω αριστουργημα ειναι.
Και για αυτο ακριβως το λογο επειδη "σαρωνει" πηρε και την τελευταια σεζον εκεί.
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 2 Likes
-
13 Ιανουαρίου 2022, 10:43
TV Guru!
Έχω ακούσει από 3-4 φίλους ότι είναι φοβερή σειρά, τώρα που την ανέβασε το Νετφλιξ,
Αυτή είναι μία πρόταση.
αλλά από ό,τι έχω διαβάσει κατά καιρούς εδώ στο σάιτ, έχω λάβει την εντύπωση ότι δεν αξίζει.
Και αυτή είναι μία άλλη πρόταση.
Ανάλογα τους ποιούς εμπιστεύεσαι, πράξε!
Να σου πω και ποιά είναι η διαφορά.
Εμείς εδώ φάγαμε τη ζωή μας στα αεροπλάνα. Αυτοί που τα τελευταία χρόνια βάλανε Netflix ακόμη στο check in είναι.gif)
.gif)
.gif)
Οκ χιούμορ κάνω. Σε αυτές τι;ς περιπτώσεις καλό είναι έχεις δική σου άποψη. Ξεκίνα την και από εκεί και πέρα αν σου αρέσει συνεχίζεις.
Δηλαδή και εμείς όλοι εδώ, την 4η σεζόν θα την δούμε.
Μας τρώει η περιέργεια το πως θα την τελειώσουν.
EDIT: Χθες ήρθε συνάδελφος και επειδή ξέρει ότι βλέπω σειρές μου λέει <<πω πω θα σου πω να δεις μια σειρά να πάθεις πλάκα. Την έβαλε το Netflix. Σαν το Lost είναι. Ειδα 4 επεισόδια και τρελλάθηκα>>
Τι απάντησα? Θα μας κόψει το ΕΣΡ
Τελευταία επεξεργασία από τον/την tasoskratos; 13 Ιανουαρίου 2022 στις 10:51
WE HAVE TO GO BACK JJ
WE HAVE TO GO BACK
.gif)
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 4 Likes
-
13 Ιανουαρίου 2022, 13:43
Moderator
Έχουμε κι ένα σοβαρό πρόσωπο στην κενωνία (λέμε τώρα...) αλλά όταν ακούω για σειρές ΠΡΟΣΠΑΘΩ πολύ να μην έχω το βλέμμα του τρελού
Δεν είμαστε πολλοί.....
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 5 Likes
-
13 Ιανουαρίου 2022, 17:25
TV Guru!

ATHENA1971

tasoskratos
EDIT: Χθες ήρθε συνάδελφος και επειδή ξέρει ότι βλέπω σειρές μου λέει <<πω πω θα σου πω να δεις μια σειρά να πάθεις πλάκα. Την έβαλε το Netflix. Σαν το Lost είναι. Ειδα 4 επεισόδια και τρελλάθηκα>>
Τι απάντησα? Θα μας κόψει το ΕΣΡ

ATHENA1971
Έχουμε κι ένα σοβαρό πρόσωπο στην κενωνία (λέμε τώρα...) αλλά όταν ακούω για σειρές ΠΡΟΣΠΑΘΩ πολύ να μην έχω το βλέμμα του τρελού

Δεν είμαστε πολλοί.....
αυτα εδω ειναι ολοι η ουσια.
Δεν θελω να το παιξω εξυπνακιας οτι μεγαλε εμεις βλεπαμε σειρες οταν εσυ ακομα εισουν στα δεντρα αλλα ισχυει. Το Netflix τους εκανε ολους ειδικους σε σημειο που εμας τους λιγους και καμμενους μας εξοργιζει.
Εχουμε δει και seaon finale Lost σε γεματο κινηματογραφο, θα σεβεστε!
Τελευταία επεξεργασία από τον/την great; 14 Ιανουαρίου 2022 στις 09:33
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 3 Likes
-
3 Μαρτίου 2022, 01:47
Αρθρογράφος
-
6 Ιουνίου 2022, 22:09
Αρθρογράφος