-
29 Ιανουαρίου 2020, 16:03
Αρχική Δημοσίευση από τον/την
tasoskratos
ΥΓ. Τέτοιο αταίριαστο ζευγάρι έχει χρόνια δω!!!
εντελώς όμως!
όταν το παιδί θα έβγαινε λίγο πιο σκούρο νομίζω οτι θα το καταλάβαιναν πάντως
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
10 Μαρτίου 2020, 20:45
TV Guru!
sorry. Μήπως έχει καταλάβει κανείς από την παρέα που θέλουν να το πάνε γιατί με έχουν μπερδέψει αυτοί οι σεναριογράφοι!!!
WE HAVE TO GO BACK JJ
WE HAVE TO GO BACK
-
10 Μαρτίου 2020, 22:09
Moderator
^ Εγω το παρατησα παλι...
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes
-
11 Μαρτίου 2020, 02:00
TV Guru!
Με τέτοιες σειρές ομολογώ ότι πλέον δεν πολυ-ασχολούμαι στο να σκεφτώ τι & πώς, παρά μόνο στο κάθε επεισόδιο αν βγαίνει κάποιο νόημα, διότι συνήθως όταν τα σκέφτεσαι όλα μαζί κάπου θα χάνεται η μπάλα & η λογική. Οπότε με αυτό το σκεπτικό μου άρεσε στο πιο πρόσφατο επεισόδιο (2x09) η αποκάλυψη ότι
Στα πράγματα που με κουράζουν & πρέπει να κοπούν από την σειρά είναι τα παιδιά (ο "Cal" υποτίθεται φωνάζει & φαίνεται να χαμογελά; Πού το βρήκαν αυτό το παιδάκι; Τόσα άλλα ταλαντούχα υπάρχουν. Η Olive με κουράζει λίγο με το ρομάντσο της με τον άλλον). Η ηθοποιός που κάνει την γυναίκα του Ben απορώ πώς παίρνει ρόλους. Όσο πιο λίγο την δείχνουν, τόσο το καλύτερο. Ο Vasquez όμορφος ο ηθοποιός, αλλά λίγο μούχλας στην ηθοποιία του. Συνεχώς η ίδια έκφραση & βλέμμα (αυτό της αγελάδας & δη ζαλισμένης ).
Τελευταία επεξεργασία από τον/την MCAK; 15 Μαρτίου 2020 στις 15:34
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 2 Likes
-
7 Απριλίου 2020, 17:21
Τελείωσα και την 2η.
Έχει πάρα πολλά θέματα σαφέστατα, δεν είναι κατι πάνω απο το μέτριο αλλα την χαζεύω.
Τώρα με το τέλος τι μας είπαν ουσιαστικά?
-
7 Απριλίου 2020, 18:21
Υπαρχουν πολλες θεωρειες σχετικα με το φιναλε στο ιντερνετ. Αλλα θελει 3η σαιζον για απαντησεις. Παντως ο δημιουργος σε μια ερωτηση για την επομενη σαιζον ειπε πως την θελει
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes
great thanked for this post
-
12 Απριλίου 2020, 00:24
TV Guru!
Ειδα και το 13ο.
Ωραια σε γενικες γραμμες η 2η σεζον
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
16 Απριλίου 2020, 13:00
TV Guru!
Πέρασε μία ακόμη σεζόν και μας έδωσαν ελάχιστα.
Γατάκια!
WE HAVE TO GO BACK JJ
WE HAVE TO GO BACK
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 1 Likes
-
22 Απριλίου 2020, 23:54
TV Guru!
Ότι είναι λίγο ότι ναναι έως και το 10ο επεισόδιο που εχω δει απο την 2η σεζόν, με έχει μπερδέψει η κατάσταση, αλλά εντάξει δε δίνω πολύ σημασία, να δω πως θα τελειώσει η σεζόν. Εύχομαι μη μας δώσουν κι άλλα ερωτηματικά στο πιάτο και το κόψουν τελικά... εύχομαι
-
16 Ιουνίου 2020, 11:01
Moderator
Ανανεωθηκε για 3η σεζον.
ΠΗΓΗ
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 1 Likes