Βουνό μου φάνηκαν τα 10 επεισόδια.
Τα μισά ήταν κλάματα για το ένα σκασμένο τα υπόλοιπα για το άλλο σκασμένο
Κάπου ενδιάμεσα θυμόντουσαν και ότι υπάρχει μια ιστορία που θέλουμε απάντηση και ότι δεν βλέπουμε "οικογενειακές ιστορίες"
Το ότι θα έχει αλλά 10 νομίζω είναι τραγικό, μιλάμε για το τράβηγμα του αιώνα, να ζουλήξουμε την μύγα να μας δώσει ότι έχει.
Βουνό μου φάνηκαν τα 10 επεισόδια.
Τα μισά ήταν κλάματα για το ένα σκασμένο τα υπόλοιπα για το άλλο σκασμένο
Κάπου ενδιάμεσα θυμόντουσαν και ότι υπάρχει μια ιστορία που θέλουμε απάντηση και ότι δεν βλέπουμε "οικογενειακές ιστορίες"
Το ότι θα έχει αλλά 10 νομίζω είναι τραγικό, μιλάμε για το τράβηγμα του αιώνα, να ζουλήξουμε την μύγα να μας δώσει ότι έχει.
Μπορείς να μην τα δεις τα επόμενα 10. Σε όλες τις σειρές τα ίδια σχολια. Αληθινή απορία προς όλους που δεν σας αρέσουν οι σειρές που βλέπετε γιατί τις συνεχίζετε;
Μπορείς να μην τα δεις τα επόμενα 10. Σε όλες τις σειρές τα ίδια σχολια. Αληθινή απορία προς όλους που δεν σας αρέσουν οι σειρές που βλέπετε γιατί τις συνεχίζετε;
γιατι εχουμε κανει invest και θελουμε να δουμε πως τελειωνουν. Αν παρατηρησεις ισως πιο προσεκτικα το τι γραφω παντου θα δεις οτι σε σειρες με μια σεζον δεν συνεχιζω, δεν ειμαστε μαζοχες. Οταν ομως φτανεις 4-5 σεζον εε θες να δεις που θα το παει.
επισης μπορεις και να μην σχολιασεις το οτι δεν σου αρεσουν τα σχολια μου που ειναι αρνητικα και τεκμηριωμενα. ειναι και αυτο μια αληθινη απορία προς ολους που σχολιαζετε με το κλασσικο "αφου δεν σας αρεσουν γιατι τις βλεπετε"
γιατι εχουμε κανει invest και θελουμε να δουμε πως τελειωνουν. Αν παρατηρησεις ισως πιο προσεκτικα το τι γραφω παντου θα δεις οτι σε σειρες με μια σεζον δεν συνεχιζω, δεν ειμαστε μαζοχες. Οταν ομως φτανεις 4-5 σεζον εε θες να δεις που θα το παει.
επισης μπορεις και να μην σχολιασεις το οτι δεν σου αρεσουν τα σχολια μου που ειναι αρνητικα και τεκμηριωμενα. ειναι και αυτο μια αληθινη απορία προς ολους που σχολιαζετε με το κλασσικο "αφου δεν σας αρεσουν γιατι τις βλεπετε"
Προφανώς έχουμε εκ διάμετρου διαφορετική αντιμετώπιση στην αξιοποίηση του ελεύθερου μας χρόνου οπότε κάθε περαιτέρω συζήτηση δε θα βγάλει πουθενά.
Αγαπώ τα σχόλια σας, ρε είστε άπαιχτοι λέμε Δηλαδή και στην 4η σεζόν δε βγάζουμε άκρη; Χμ χμ, λεω να περιμένω να βγουν και τα υπόλοιπα και να αφιερώσω μια μέρα στο γρήγορο να τα δω ολα μαζί. Αναρωτιέμαι πότε θα βγει άκρη σ αυτή την σειρά, εύχομαι μόνο μην έχει κι άλλη σεζόν...
*** είδα το τρέιλερ, ε νομίζω ότι άκρη δε θα βγει, θα περιμένω μόνο το τελευταίο επεισόδιο να δω και τέλος... Κι εδω μαύρος καπνός!!! έλεος καλέ εκεί στο Νετφλιξ μη κάνετε συγκρίσεις με άλλες σειρές...Ήμαρτον πια!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από τον/την veronica1; 27 Νοεμβρίου 2022 στις 21:16
Οκ λεω τον φαγαμε το γαιδαρο,ας φαμε και την ουρα του.
Spoiler
Και οκ ενω τα πηγε συμπαθητικα στα περισοτερα επισοδεια,παντα για τα δεδομενα της,με το φιναλε στυλ Εντγκαρ Αλαν Ποε και We 've got to send the righteous back θεολογικοετσι + ενα μαυρο καπνο,γιατι αυτον μαθαν αυτον εμπιστευονται,, εχασε την ευκαιρια να εχει ενα εστω ανεκτο τελος και λυση της ιστοριας.