-
25 Φεβρουαρίου 2022, 20:35
Αρχισυντάκτης
Η Piper Curda έκλεισε για ρόλο
ΠΗΓΗ
-
27 Μαρτίου 2022, 00:36
Αρχισυντάκτης
-
4 Απριλίου 2022, 22:07
Αρχισυντάκτης
O Luke Mitchell έκλεισε για ρόλο
ΠΗΓΗ
-
Αρθρογράφος
-
TV Guru!
Η σφαγή του the cw έγινε για όλες τις γελοιότητες που είχε για σειρές. Έριξε τον εγωισμό του και αποφάσισε αυτό που έπρεπε να έχει κάνει χρόνια με τις 9 σειρές που έκοψε τώρα
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
Ενεργό Μέλος

Αρχική Δημοσίευση από τον/την
spiross27
Έριξε τον εγωισμό του
Κατά την δική μου άποψη και από την στιγμή που δεν κόπηκαν πρώτες-πρώτες ανοησίες τύπου Nancy Drew, Riverdale και Superman & Lois δεν έριξαν όσο έπρεπε τον εγωισμό τους και απλά ξεφορτώθηκαν αυτά που υπήρξαν οι περισσότερες διαφωνίες-ειρωνείες.Για να είμαι και επί του θέματος μάλλον για αυτό και μετά την αρκετά υποφερτή 2η η 4η είναι η μοναδική χρονιά που αντέχεται στην συγκεκριμένη σειρά.
Οι άνθρωποι δεν θέλουν την αλήθεια, θέλουν απλά μια διαρκή επιβεβαίωση πως αυτό που πιστεύουν είναι η αλήθεια.
Είμαστε εγκλωβισμένοι, επιζητώντας την ασφάλεια που μας παρέχει η ανασφάλεια .
-
Αρχισυντάκτης
Το superman and lois παιζει να είναι η καλύτερη υπερηρωικη σειρα απο dc comics... Just saying..
Το συγκεκριμένο επειδη ειναι και η τρίτη σειρα σε ένα franchise άξιζε ενα κλείσιμο νομίζω
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
TV Guru!
Τέλος εποχής για το CW...παρόλο που κράτησε άλλες αδιάφορες σειρές, τώρα δε μπορούμε να θεωρούμε δεδομένο οτι θα ανανεώνονται τα πάντα.
Το Legacies είναι η μοναδική σειρά του, που είχα ακόμα ένα ενδιαφέρον να συνεχίσω. Ελπίζω να είχε προνοήσει η σειρά και να δώσει κάποιο τέλος.