Winner's move ξεκάθαρα!
Είδα πολλές φάτσες respect στους jurors αλλά οι υπόλοιποι κρίνοντας από το promo δε φαίνεται να είδαν τίποτα.
Φυσικά και δεν ήταν θέμα ζήλιας το όλο σκηνικό. Απλώς αντιλήφθηκε το game play του άλλου και αποφάσισε "α μάλιστα, είναι του χαρακτήρα σου όλο αυτό, οπότε ώρα να παίξω για τον εαυτό μου".
Υ.Σ
Πετύχαμε και την πρώτη ψήφο ποιος μας πιάνει τώρα!
Τελευταία επεξεργασία από τον/την greekie; 6 Δεκεμβρίου 2018 στις 16:19
Υ.Σ
Πετύχαμε και την πρώτη ψήφο ποιος μας πιάνει τώρα!
Θα έψηνα τόσο πολύ να φτάσει F3 χωρίς να έχει ψηφίσει ποτέ σωστά. Το γαμάτο με την Angelina είναι ότι βρίσκεται στο δικό της νησί μονίμως, είναι σαν την δευτερεύουσα ιστορία σε σειρές/ταινίες που δεν έχει καμία σχέση με την κεντρική αλλά έχει φούλ πλάκα.
Spoiler
Γελάω που συνέχεια είναι το ξεχού όνομα για να ψηφίσουν και πλέον δεν την ενοχλεί καν αλλά συμφωνεί κιόλας. Είναι τόσο αστείο το ότι το "θα ψηφίσουμε την Angelina" σημαίνει ακριβώς το αντίθετο και πρέπει να τρομάζει τους υπόλοιπους περισσότερο από εκείνη. Πλέον θα έπρεπε να ανησυχεί όταν δεν ακούγεται το όνομα της.
Η Αντζελίνα για μένα είναι από τα μεγαλύτερα διαμάντια της τελευταίας 5ετίας του Survivor.
Τελευταία επεξεργασία από τον/την Cap'n_Cook; 6 Δεκεμβρίου 2018 στις 17:48
Απλά αγαπώ τη φετινή σεζόν. Ακόμα και αν το συγκεκριμένο επεισόδιο δεν είχε μέσα του και πολύ survivor καθότι loved ones που σημαίνει ένα full δεκάλεπτο για να γνωριστούμε. Όμως τα όσα έγιναν και όσα τηζάρετε ότι θα γίνουν next week αποζημίωσαν και με το παραπάνω. Πραγματικά οι πάντες παίζουν για να κερδίσουν.
37x12
Μόνο και μόνο το πως έπαιξαν Gaby και Davie το αποδεικνύει περίτρανα. Η Gaby θα μπορούσε να είναι μια Laurel που πάει αλυσοδεμένη για την τρίτη θέση ή ακόμα και μια Hanna που περίμενε τόσο πολύ να κάνει την κίνηση της και όταν την έκανε κάνεις δεν της έδωσε κανένα credit. Κι όμως το αποφάσισε ότι η τώρα ή πότε. Θα μου πεις θα γινόταν μετά κάνα φαβορί η Gaby αν θα έφευγε ο Κρίστιαν; Όχι γιατί κάποια σαν την Gaby δεν θα είναι πότε φαβορί αλλά θα είχε μια κάποια πιθανότητα που με τον Κρίστιαν αγκαζέ δεν θα είχε ποτέ. Αντίστοιχα ο Davie αρνήθηκε ένα "εύκολο" final four στο όποιο όλα τα κονέ θα τα είχε ο Νικ. Και όπως είπες @Cap'n_Cook το ιδιοφυές ήταν ότι το "αρνήθηκε" χωρίς να τον πάρουν χαμπάρι.
-Ο Νικ τώρα νομίζω κάπου άφησε τα συναισθήματα του να τον θολώσουν αυτήν τη φορά, ενώ μέχρι πριν 2 μέρες ήταν απόλυτος cool και έφτασε να έχει τα περισσότερα connections και στο παιχνίδι και στο jury χωρίς να στοχοποιηθεί ως threat. Πιστεύω ότι ενεργούσε συναισθηματικά επειδή ο Κρίστιαν του την έφερε. Αποκλείεται να μην ξέρει ότι χωρίς τον Κρίστιαν στο παιχνίδι αυτομάτως θα ανέβει το δικό του threat level. Βρισκόμαστε στο σημείο του παιχνιδιού που κάποιος σαν το Νικ που είναι καλός σε όλα strategy-social-physical χωρίς να βγάζει μάτι σε κανένα αρχίζει να συζητιέται έντονα. Δεν μπορεί να κλειδώσει από τώρα final-4 με δύο obvious goats μάλιστα που τους θέλουν και όλοι οι άλλοι για δικούς τους.
-Αν δεν το πάρει κάποιος πάνω του με kill the goat plan δεν παίζει να ξαναναφερθούν Mike και Angelina μέχρι το τέλος και να καταλήξουν 3η και 4η θέση. Θα άξιζε κάποιος από τους υπόλοιπους 5 που έχουν ελπίδες να θυσιάσει έστω έναν obvious goat. Ελπίζω άμα γίνει να είναι ο Mike γιατί χρειάζομαι την full εμπειρία Angelina 39 ημερών.
-Όσον αφορά το ποιος θέλω να κερδίσει δεν καίγομαι απόλυτα για κανένα αλλά θέλω έναν εκ των Davie-Nick-Christian. Η Αλίσον δεν είναι αρκετά αόρατη για να είναι 0 finalist αλλά ούτε και αρκετά ορατή για contender όποτε εικάζω ότι δεν θα φτάσει καν final four. Η Κάρα που μοιάζει να είναι το πιο δυνατό spoiler δεν με συναρπάζει ιδιαίτερα. Δεν θα έχω και πρόβλημα αν το πάρει, ίσα ίσα που παίζει να είναι και καλύτερη από 2-3 πρόσφατους νικητές, αλλά το rooting interest μου είναι ξεκάθαρα στην απέναντί πλευρά.
-Όσον αφορά το ποιος θέλω να κερδίσει δεν καίγομαι απόλυτα για κανένα αλλά θέλω έναν εκ των Davie-Nick-Christian. Η Αλίσον δεν είναι αρκετά αόρατη για να είναι 0 finalist αλλά ούτε και αρκετά ορατή για contender όποτε εικάζω ότι δεν θα φτάσει καν final four. Η Κάρα που μοιάζει να είναι το πιο δυνατό spoiler δεν με συναρπάζει ιδιαίτερα. Δεν θα έχω και πρόβλημα αν το πάρει, ίσα ίσα που παίζει να είναι και καλύτερη από 2-3 πρόσφατους νικητές, αλλά το rooting interest μου είναι ξεκάθαρα στην απέναντί πλευρά.
Κατα ένα περίεργο τρόπο δεν θέλω να κερδίσει
Spoiler
ο Nick, ενώ θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή παίζει το καλύτερο παιχνίδι. Όχι ότι θα με ενοχλήσει φυσικά αλλά θα ήταν προβλέψιμο. Αυτή η σεζόν είναι μοναδική επειδή είναι απρόβλεπτη και ένας νικητής εκ των Davie και Angelina θα την έκανε να ξεχωρίσει ακόμα περισσότερο για μένα.
Γενικά ούτε εγώ καίγομαι για κανέναν αλλα ούτε και θα με κάνει κάποιος νικητής να αλλάξω γνώμη για τη σεζόν συνολικά. Ίσως μόνο αν κέρδιζε ο Μάικ να ξενέρωνα κάπως αλλά πιστεύω ότι οι πιθανότητες να συμβεί αυτό είναι μηδαμινές.
Και κάπως έτσι δυσκολεύει η κατάσταση για τους Nick, Davie αν και θεωρώ ότι ένας από αυτούς θα είναι τελικό και ευελπιστώ να μην πάθει stage fright και δούμε κουλό νικητή.
Την Alison δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί τη θεωρούν τόσο μεγάλη απειλή τη στιγμή που ο Mike είπε ξεκάθαρα ότι την κερδίζεις εύκολα στο τέλος.
Πάντως είναι ακόμη εντελώς ανοιχτή η σεζόν γιατί όλοι έχουν δείξει ότι μπορούν να κερδίσουν immunity οπότε στο τελευταίο challenge θα κλάψουνε μανούλες.
Την Alison δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί τη θεωρούν τόσο μεγάλη απειλή.
Την έχει σκαπουλάρει σε πολλά TC (από τύχη βέβαια), αλλά το γεγονός ότι και η ίδια στο σημερινό επεισόδιο αναγνώρισε ότι μπορεί να θεωρείται threat γι'αυτό το λόγο, πιστεύω ότι την κάνει ακόμα μεγαλύτερο στόχο. Μακάρι όλοι να το χρησιμοποιήσουν εναντίον της και να πάρει πόδι.
Αρχική Δημοσίευση από τον/την greekie
Και κάπως έτσι δυσκολεύει η κατάσταση για τους Nick, Davie αν και θεωρώ ότι ένας από αυτούς θα είναι τελικό.
Μόνο και μόνο που ψάχνουν για idols άγρια χαράματα, έχουν αρκετές πιθανότητες να επιβιώσουν αν κερδίσουν και ασυλία.
Δε καταλαβαίνω πάντως γιατί ο Νικ έφερε τον ευατό του σε τέτοια δύσκολη θέση! Έχει ποντάρει τα πάντα επάνω στον Mάικ και την Αντζελίνα και δε βλέπει την μεγάλη απειλή των 4 goliaths εναντίον 2 davids. Αν ούτε αυτός ούτε ο Davie κερδίσουν την επόμενη ασυλία, τότε οι goliaths μπορούν να πάνε σε ένα εύκολο split vote.
Θα μπορούσε δηλαδή στο σημερινό TC (που ήταν μέρος του 3-2 split vote), να ψηφίσει την Άλισον αντί για τον Κρίστιαν. Aφού δεν έχει σκοπό να δουλέψει μαζί της ούτως ή άλλως! Το παιχνίδι του θα είχε μεγαλύτερη ευελιξία στη συνέχεια.
Great stuff ακόμα και τώρα τόσο κοντά στον τελικό τον παιχνίδι δεν έχει κλειδώσει καθόλου.
37x13 NAI ΔΕΚΑΤΡΙΑ
-Αν κάτι έδειξε αυτό το επεισόδιο με όλο το καστ απόλυτα commited πλέον να το παίξει free agent ως ένα βαθμό και όπου βγει είναι το πόσο δυνατό ήταν το social game του Νικ μέχρι τώρα. Γενικά συνήθως μιλάμε για τα social game τύπου Κάρα που είσαι αρκετά under the radar ώστε να μην είσαι πότε στη σέντρα ούτε ως minority ούτε ως majority αλλά ταυτόχρονα σε καλούν σχεδόν όλοι στα σχεδία τους. Το οποίο η Κάρα το κάνει εξαιρετικά αλλά είναι πολύ πιο εντυπωσιακό το είδος του social game που έφερε τον Νικ να μην πάρει ούτε μια ψήφο σε AYTO το tribal. Σε ένα επεισόδιο όπου στρατηγικά ο Νικ έκανε λάθος το social game του των έσωσε. Και κακώς δεν κράτησε τον Κρίστιαν και ακόμα πιο κακώς εξώθησε τον εαυτό του με το fake idol, και στην ουσία μετά έπρεπε να παίξει και το κανονικό. Δλδ εκεί που στεκόταν ο Νικ με το fake idol δεν μπορούσε να σκέφτεται οτιδήποτε άλλο από "αν δεν το παίξω τώρα και φύγω θα γίνω η μεγαλύτερη ρόμπα ever". Αλλά κατά τ άλλα έβλεπες σε όλο το επεισόδιο ότι παρόλο που είναι πλέον outed threat και τον στοχεύει ένας κοντινός του τα άλλα connections που έχει χτίσει είναι εκεί για να τον ειδοποιήσουν ότι κάτι παίζει, δεν είναι minions που τρέχουνε να πούνε στον Αρχηγό τι λένε αυτοί στον πάτο. Ο Νικ δεν είναι κανένας αρχηγός, περισσότερο floater ανάμεσα σε άλλους είναι, που όμως αρκετοί τον νιώθουν "δικό τους". Ακόμα και το πως ο ίδιος άλλαξε στόχο στον Davie λέγοντας του "ναι είναι fake idol αλλά για τους άλλους, εμείς είμαστε φιλαράκια" δείχνει εξαιρετικό ένστικτο γιατί σε εκείνο το σημείο δεν ήξερε καν ότι ο Davie τον στοχεύει.
-Ο Davie από την άλλη στρατηγικά το έπαιξε όλοσωστα. Ήταν ο μόνος που δεν κατάπιε αμάσητο το fake idol και αποφάσισε ότι πρέπει να κρατήσει και Κρίστιαν και Νικ στον παιχνίδι, αλλά του το χάλασε ο Νικ. Νομίζω είναι πολύ εύκολο για Angelina και Mike να σκεφτούν πλέον ποιος θα με κερδίσει πιο εύκολα; Αυτοί που παίζουν idols κάθε δεύτερο tribal ή η Κάρα;
-Και μιας και είπα Angelina, είναι πλέον προφανές ότι προσπαθούν να τη φέρουν σε διάφορες θέσεις όπου θα παρακαλάει να της δώσουν κάτι. Απλά το ήξερες ότι θα έρθει η μέρα που θα ζητιανεύει reward. ΘΕΟΤΗΤΑ. Θέλω να πάει στον τελικό να πει σε όλους άμα δεν ήμουνα ΕΓΩ θα χατε ψοφήσει απ' την πείνα. Αχάριστοι.
Πάμε τελικό. Davie, Nick πανυγηρίζουμε. Κάρα χειροκροτούμε συγκρατημένα. Οι υπόλοιποι απλά δεν παίζει.
ο Davie. Είναι underrated star της σεζόν. Εκτός του ότι προσφέρει άπειρο γέλιο θεωρώ ότι παίζει aggresive αλλά under the radar παιχνίδι, το αγαπημένο μου στυλ παιχνιδιού. Και ο Nick το έκανε μέχρι ένα σημείο αλλά το έχασε πλέον αν και εξακολουθώ να πιστεύω ότι αν είναι στο F3 έχει τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει. Απλά με ξενέρωσε το όλο play με το fake idol, είχε προοπτικές δεν λέω αλλά η εκτέλεσή του ήταν απλά κακή. Και ίσως του στοιχίσει γιατί έγινε μπροστά στο jury. Επίσης αν τους συγκρίνω σαν χαρακτήρες, Davie δαγκωτό. O Nick έχει γίνει υπερβολικά gamebot-y για τα γούστα μου στα τελευταία επεισόδια. Το ιδανικότερο όμως θα ήταν F3 με Davie/Nick/Angelina γιατί θα είχαμε ωραία μάχη μεταξύ των δύο Davids και Angelina για comic relief.
Είμαι ερωτευμένος με την Κάρα οπότε θα χειροκροτήσω συγκροτημένα για τα μάτια του κόσμου αλλά καταβάθως θα το καταχαρώ αν το πάρει. Ειδικά επειδή ξέρω ότι θα βγάζει καπνούς από παντού ο Jeff.
ο Davie. Είναι underrated star της σεζόν. Εκτός του ότι προσφέρει άπειρο γέλιο θεωρώ ότι παίζει aggresive αλλά under the radar παιχνίδι, το αγαπημένο μου στυλ παιχνιδιού. Και ο Nick το έκανε μέχρι ένα σημείο αλλά το έχασε πλέον αν και εξακολουθώ να πιστεύω ότι αν είναι στο F3 έχει τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει. Απλά με ξενέρωσε το όλο play με το fake idol, είχε προοπτικές δεν λέω αλλά η εκτέλεσή του ήταν απλά κακή. Και ίσως του στοιχίσει γιατί έγινε μπροστά στο jury. Επίσης αν τους συγκρίνω σαν χαρακτήρες, Davie δαγκωτό. O Nick έχει γίνει υπερβολικά gamebot-y για τα γούστα μου στα τελευταία επεισόδια. Το ιδανικότερο όμως θα ήταν F3 με Davie/Nick/Angelina γιατί θα είχαμε ωραία μάχη μεταξύ των δύο Davids και Angelina για comic relief.
Είμαι ερωτευμένος με την Κάρα οπότε θα χειροκροτήσω συγκροτημένα για τα μάτια του κόσμου αλλά καταβάθως θα το καταχαρώ αν το πάρει. Ειδικά επειδή ξέρω ότι θα βγάζει καπνούς από παντού ο Jeff.
Για πιθανότητες νίκης καθαρά με βάση το edit
Spoiler
θα έλεγα 45% Νικ, 45% Κάρα και 10% Davie. Ο Νικ έχει το μεγαλύτερο edit απόντος Christian αλλά δεν είναι και ότι γυρίζουν τα πάντα γύρω του. Το ίδιο και η Κάρα, έχει το focus όταν κάνει όντως κάτι αλλά όταν δεν έχει σχέση με τα τεκταινόμενα δεν την βλέπουμε αλά Michelle σε σφήνα confessional. Όποτε δεν ξέρω καθόλου προς τα που θα γείρει η σεζόν αλλά κανένας από τους δύο δεν θα είναι έκπληξη να κερδίσει ειδικά με τη συγκεκριμένη σύνθεση final-6. Ο Davie όμως θα είναι τρομερή έκπληξη. Και για λόγους edit (απλά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι κάποιος νικητής που έπαιξε 2-3 advantages θα έπαιρνε τόσο διακριτικό edit) αλλά και για καθαρά in-games λόγους. To δικό του path προς τον τελικό είναι μακράν το πιο δύσκολο, τα δύο main connections του στο παιχνίδι είναι ο Νικ και η Κάρα, με τους άλλους τρεις easily beatable παίκτες δεν έχει σχέσεις. Μακάρι βεβαία δεν λέω, και για μένα θα είναι το πιο ωραίο outcome για τη σεζόν αλλά πολύ δύσκολο.