Η τωρινη σεζον South Africa ειναι πολυ ωραια, προτεινω να τη δειτε. Tevin, Palesa, Annalize οι αγαπημενοι μου
minor spoilers περι καστινγκ και κονσεπτ
Η σεζον 38, δηλαδη η μεθεπομενη θα ειναι με αργηγους και αυτοι θα ειναι
Spoiler
aubry, kelley, david, joe anglim
επισης το κονσεπτ θα ειναι διαφορετικο
Spoiler
κατι σαν redemption island χωρις δοκιμασιες. Οσοι αποχωρουν θα μενουν ολοι μαζι καπου μονοι τους μεχρι να ερθει η στιγμη να επανελθουν στο παιχνιδι προς το τελος. Φημες και για jury με ολους τους συμμετεχοντες.
Στη νεα σεζον της Αυστραλιας που ξεκιναει 1 αυγουστου θα συμμετεχει και ενας γνωριμος παικτης απο το US. Πλεον και με αποδειξεις
O Jeff έχει βαλθεί να μας πλασάρει τα alpha males στη μάπα; Αν ισχύει αυτό που έγραψε ο Askepios, τότε ο Joe πάει γραμμή για νίκη. Και έξω να τον πετάξουν, ξαναμπαίνει ανετότατα με μια δοκιμασία και κάνει αυτό που έκανε ο
Spoiler
Mike
στην 1η του σεζόν ΤΟΥ Joe. Μόνο αν τον πετάξουν έξω από νωρίς και κουραστεί από την πείνα, θα έχουν ελπίδα στα challenges. Για τους άλλους 3: Aubry, λατρεία μου, την αγαπάω σχεδόν όσο τον Malcolm, αλλά νομίζω ότι είναι λίγο too soon. Μετά το τόσο κακό edit που είχε από το Game Changers, και που παρόλα αυτά έφτασε άνετα 5αδα, θα είναι μεγάλος στόχος. Ελπίζω να φτάσει στο jury (αν υπάρχει). Για τον David, καλώς το παιδί! Και αναρωτιόμουν πότε αυτός και ο Jay θα ξανάπαιζαν. Ήθελα πολύ να τον ξαναδώ, ελπίζω να τα πάει καλά. Και τέλος, η Kelly.. Δεν την πολυσυμπάθησα ποτέ μου (ειδικά μετά που έμαθα το πώς μπήκε στο Second Chances), αλλά είναι καλή παίκτρια, και αθλητική. Big target, που λεν και στο χωριό μου. Αν κάποιος από τους 3 τους φτάσει τελικό, το χει το μυριο στο τσεπάκι (για τον Anglim δεν υπάρχει περίπτωση, εκτός κι αν δουλέψει στο κοινωνικό κομμάτι. Όσο ωραίο γκομενάκι και να είναι, παραμένει άχρωμος, άγευστος και χωρίς screen time. Too bad).
Ωραία πρεμιέρα, κρατάω μικρό καλάθι βέβαια γιατί οι τελευταίες σεζόν κατέληξαν μέτριες.
37x01
Η διαφορά φέτος είναι ότι το cast μου έβγαλε κάτι old-school με ενδιαφέροντες χαρακτήρες και όχι περσόνες.
Όσο περίεργο και αν φαίνεται μου είχε λείψει το όλο θέμα με το shelter, ποιος είναι bossy, ποιός είναι τεμπέλης. Μου θυμίζει κάτι από τα παλιά. Δεν χρειάζεται να είναι όλοι aggresive από την αρχή.
Απογοητεύτηκα λίγο με την Νάταλι γιατί ήταν το pick μου πριν τη σεζόν. Ήλπιζα να μοιάζει στη Cirie. Ωστόσο, ξεκίνησε πολύ κακά socially και ξενέρωσα. Ελπίζω να κάνει την ανατροπή.
Επίσης ενώ συνήθως ξενερώνω με τους superfans/nerds που πάνε στο Survivor, μου άρεσε η επιλογή των παιχτών στην φυλή των Davids. Και δεν περίμενα medevac από τόσο νωρίς, δυστυχώς ο Τζέφ δεν έχασε ευκαιρία να μας πρήξει με το theme ακόμα και στην πιο δύσκολη στιγμή των παιχτών.
Ωραία και fun και τα δύο πρώτα αλλά όπως είπατε κρατάμε μικρό καλάθι μετά τις 3 τελευταίες σεζόν. Πολύ ωραία μοιρασμένος ο χρόνος, το μεγαλύτερο μέρος του καστ ήδη έχει πάρει screentime το όποιο είναι καλό σημάδι, ελπίζω.
Το μόνο που με χαλάει είναι το theme, και όχι με την κλασσική έννοια ότι όλα τα themes είναι ανούσια, αλλά άμα δεν προσέξουν παίζει και να χαλάσει το παιχνίδι. Συνήθως η ανισσόροπια tribes προκύπτει κατά λάθος όταν κάποιοι που τους θεωρούσε η παραγωγή ότι θα είναι δυνατοί λόγω σωματοδομής δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους και το ανάποδο. Δεν καταλαβαίνω γιατί να διαλέξουν επίτηδες tribes με τόσο χαώδη διαφορά στα challenges απλά για να ταιριάξει στο theme. Πότε δούλεψε αυτό το πράγμα;
Βέβαια θα έρθει και το swap αλλά 2 στις 3 τελευταίες σεζόν παρά τα πολλαπλά swaps έγινε κανονικότατο pagonging της original φυλής που έχασε όλα τα αρχικά challenges.