O Jeff έχει βαλθεί να μας πλασάρει τα alpha males στη μάπα; Αν ισχύει αυτό που έγραψε ο Askepios, τότε ο Joe πάει γραμμή για νίκη. Και έξω να τον πετάξουν, ξαναμπαίνει ανετότατα με μια δοκιμασία και κάνει αυτό που έκανε ο
στην 1η του σεζόν ΤΟΥ Joe. Μόνο αν τον πετάξουν έξω από νωρίς και κουραστεί από την πείνα, θα έχουν ελπίδα στα challenges. Για τους άλλους 3: Aubry, λατρεία μου, την αγαπάω σχεδόν όσο τον Malcolm, αλλά νομίζω ότι είναι λίγο too soon. Μετά το τόσο κακό edit που είχε από το Game Changers, και που παρόλα αυτά έφτασε άνετα 5αδα, θα είναι μεγάλος στόχος. Ελπίζω να φτάσει στο jury (αν υπάρχει). Για τον David, καλώς το παιδί! Και αναρωτιόμουν πότε αυτός και ο Jay θα ξανάπαιζαν. Ήθελα πολύ να τον ξαναδώ, ελπίζω να τα πάει καλά. Και τέλος, η Kelly.. Δεν την πολυσυμπάθησα ποτέ μου (ειδικά μετά που έμαθα το πώς μπήκε στο Second Chances), αλλά είναι καλή παίκτρια, και αθλητική. Big target, που λεν και στο χωριό μου. Αν κάποιος από τους 3 τους φτάσει τελικό, το χει το μυριο στο τσεπάκι (για τον Anglim δεν υπάρχει περίπτωση, εκτός κι αν δουλέψει στο κοινωνικό κομμάτι. Όσο ωραίο γκομενάκι και να είναι, παραμένει άχρωμος, άγευστος και χωρίς screen time. Too bad).
ΥΓ: ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ BRACCO