Για την απόφαση του Nick στο TCΠλέον έχω κατασταλάξει, θέλω να κερδίσει
Spoilerο Davie. Είναι underrated star της σεζόν. Εκτός του ότι προσφέρει άπειρο γέλιο θεωρώ ότι παίζει aggresive αλλά under the radar παιχνίδι, το αγαπημένο μου στυλ παιχνιδιού. Και ο Nick το έκανε μέχρι ένα σημείο αλλά το έχασε πλέον αν και εξακολουθώ να πιστεύω ότι αν είναι στο F3 έχει τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει. Απλά με ξενέρωσε το όλο play με το fake idol, είχε προοπτικές δεν λέω αλλά η εκτέλεσή του ήταν απλά κακή. Και ίσως του στοιχίσει γιατί έγινε μπροστά στο jury. Επίσης αν τους συγκρίνω σαν χαρακτήρες, Davie δαγκωτό. O Nick έχει γίνει υπερβολικά gamebot-y για τα γούστα μου στα τελευταία επεισόδια. Το ιδανικότερο όμως θα ήταν F3 με Davie/Nick/Angelina γιατί θα είχαμε ωραία μάχη μεταξύ των δύο Davids και Angelina για comic relief.
Είμαι ερωτευμένος με την Κάρα οπότε θα χειροκροτήσω συγκροτημένα για τα μάτια του κόσμου αλλά καταβάθως θα το καταχαρώ αν το πάρει. Ειδικά επειδή ξέρω ότι θα βγάζει καπνούς από παντού ο Jeff.
SpoilerΕίμαι 100% πεπεισμένη ότι έκανε όλο αυτό το παιχνίδι με το fake idol για να κόψει αντιδράσεις(πώς;; με γυρισμένη πλάτη;; ) όπως είπε, απλά και μόνο για να μιμηθεί τον Christian που ένα TC πριν όντως διάβασε τις ψυχές όλων κοιτώντας τους στα μάτια και έπαιξε σωστά το δικό του idol.
Αντί λοιπόν να φανεί "ισάξιος" του Christian στα μάτια των jurors φάνηκε χαζός και έχασε και το HI τζάμπα.
Δεν ξέρω αν όλο αυτό το αποτυχημένο σκετσάκι θα του στοιχίσει σε ένα ενδεχόμενο ιδανικό F3 με Davie, Nick & οποιονδήποτε άλλο. Μόνο αν πάει τελικό χωρίς Davie ίσως αρκεί για να κερδίσει. Τώρα οι υπόλοιποι που λίγο πολύ ξέρουν ποιοι είναι οι απειλές έχουν χρυσή ευκαιρία immunity θέλοντος να πάνε χωρίς φαβορί στο F3 και να γίνει χαμός για το ποιος θα κερδίσει.