-
4 Φεβρουαρίου 2020, 19:59
Αρθρογράφος
Sonic the Hedgehog (2020)
Sonic the Hedgehog

Υπόθεση: Ένας αστυνομικός μιας μικρής πόλης βρίσκει ένα μικρό, μπλε και γρήγορο σκαντζόχοιρο και πρέπει να τον βοηθήσει να νικήσει διαβολικό κακοποιό ο οποίος θέλει να κάνει πειράματα πάνω του.
Cast: James Marsden, Tika Sumpter, Jim Carrey, Ben Schwartz, Adam Pally, Neal McDonough και Lee Majdoub.
Είδος: Δράσης, Περιπέτεια, Οικογενειακή.
Σκηνοθεσία: Jeff Fowler.
Σενάριο: Pat Casey και Josh Miller.
Παραγωγοί: Neal H. Moritz, Toby Ascher, Toru Nakahara και Takeshi Ito.
Εταιρείες Παραγωγής: Sega Sammy Group, Original Film, Marza Animation Planet και Blur Studio.
Διανομή: Paramount Pictures.
Πρεμιέρα: 14 Φεβρουαρίου του 2020.
Διάρκεια: 99 λεπτά.
Προϋπολογισμός: 95 εκατομμύρια δολάρια.
Official website
Trailer:
-
Αρθρογράφος
Πολύ διασκεδαστική η ταινία, κρίμα που βγήκε μόνο μεταγλωττισμένη στην Ελλάδα θα ήθελα να την έχω δει στο σινεμά. Ελπίζω σύντομα η Paramount να ανάψει το πράσινο φως για το sequel.
-
29 Σεπτεμβρίου 2020, 16:19
TV Guru!
Πάρα πολύ ωραία η ταινία, από τις πιο ευχάριστες που έχω δει το τελευταίο διάστημα! Για να είμαι ειλικρινής είχα ενδοιασμούς πριν την δω, οι ταινίες που προέρχονται από τον "κόσμο" του gaming όταν μεταφέρονται στη μεγάλη οθόνη καταλήγουν "πατάτες", αλλά αυτή σίγουρα αποτελεί εξαίρεση!
Μου άρεσαν πάρα πολύ τα εφέ, ειδικά η σκηνή μέσα στο μπαρ ήταν σκέτη απόλαυση! Ο Σόνικ ήταν πολύ ωραία σχεδιασμένος, όπως και οι δυνάμεις του! Ο Jim Carrey στον ρόλο του κακού επιστήμονα ήταν πάρα πολύ καλός, ιδανική επιλογή, όπως και οι υπόλοιποι χαρακτήρες είχαν ενδιαφέρον! Σίγουρα θα ήθελα κάποια συνέχεια, είχαμε στο τέλος της ταινίας δύο σκηνές όπου μας είπαν "απέξω-απέξω" ότι υπάρχει περιθώριο για sequel!
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes
-
29 Σεπτεμβρίου 2020, 19:33
Αρθρογράφος

Αρχική Δημοσίευση από τον/την
GeorgeCR7
Σίγουρα θα ήθελα κάποια συνέχεια, είχαμε στο τέλος της ταινίας δύο σκηνές όπου μας είπαν "απέξω-απέξω" ότι υπάρχει περιθώριο για sequel!
-.gif)
Έχει ανακοινωθεί εδώ και μήνες.
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes