-
5 Αυγούστου 2018, 01:30
Moderator
The Umbrella Academy - Official Discussion Thread
The Umbrella
Academy
All Seasons
Επίσημο thread συζήτησης/trailers/spoilers κτλ
(απαραίτητα τα spoiler tags)
Άλλη μια υπερηρωική σειρά θα μεταδοθεί από το Netflix το 2019.
Είναι βασισμένο στο ομότιτλο κομικ του Gerard Way και την τηλεοπτική μεταφορά έχει επιμεληθεί ο Steve Blackman.
Ασχολείται με μια δυσλειτουργική οικογένεια υπερηρωων οι
οποίοι έχουν διασκορπιστεί λόγω των διαφορετικών χαρακτήρων τους.
Ωστόσο όταν ο θετός τους πατέρας πεθαίνει, οι The Monocle, Spaceboy, The Kraken,
The Rumor, The Seance, Number Five, The Horror και The White Violin,
αποφασίζουν να βάλουν στην άκρη τις διαφορές τους, για να ερευνήσουν τον ύποπτο θάνατο του.
Πρωταγωνιστούν οι Ellen Page, Tom Hopper, Emmy Raver-Lampman, David Castaneda, Robert Sheehan,
Kate Walsh, Aidan Gallagher, Mary J. Blige, Cameron Britton, Colm Feore, Adam Godley, John Magaro.
Σελίδες:
IMDB | WIKI
Τελευταία επεξεργασία από τον/την Hrisa76; 12 Ιουλίου 2021 στις 22:39
-
6 Οκτωβρίου 2018, 22:50
Moderator
Στις 15 Φεβρουαριου του 2019 θα κανει πρεμιερα.
ΠΗΓΗ
-
9 Δεκεμβρίου 2018, 11:28
Αρθρογράφος
-
17 Δεκεμβρίου 2018, 21:20
Moderator
Poster
-
24 Ιανουαρίου 2019, 18:52
Αρθρογράφος
-
13 Φεβρουαρίου 2019, 22:57
Αρθρογράφος
-
16 Φεβρουαρίου 2019, 12:51
Απλά εκπληκτικός ο πιλότος !!!! Πραγματικά ενθουσιάστηκα, παίζει και τέλος του κόσμου που είναι απο τα αγαπημένα μου themes οπότε βουρ σερί όλη την σεζόν και όσο αντέξω
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
17 Φεβρουαρίου 2019, 11:03
Δεν μπορώ....έχω δει την σκηνή δέκα φορές!!!
Και διαβάζοντας λέει δεν είχαν χορογραφία τους είπαν ακούστε το τραγούδι και ξεκινήστε
-
17 Φεβρουαρίου 2019, 16:22
TV Guru!
Είδα τα δύο πρώτα. Καλό αλλά δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα. Το σενάριο είναι μέτριο για υπερηρωική σειρά, οι σκηνοθετικές επιλογές δεν μου αρέσουν, τα φλασμπακς μου φαίνονται βαρετά και για πρώτη φορά βλέπω την Έλεν Πέιτζ άσχημη! Πρέπει να την έβαλαν να πάρει κιλά για τον ρόλο! Ελπίζω να βελτιωθεί στην συνέχεια.
-
17 Φεβρουαρίου 2019, 18:07
Moderator
1.01-1.10
Διαβαζω σε αρκετα αρθρα πως το Netflix δε χρειαζεται την Marvel εφοσον μπορει να βγαλει αλλες superhero σειρες. Επιτρεψτε μου να διαφωνησω.
Λοιπον χωρις το Netflix δεν νομιζω να βλεπαμε σειρες τετοιου ειδους. Το The Umbrella Academy εχει ολα τα συστατικα που το κανει καταλληλο για την streaming υπηρεσια. Εχει το superhero στοιχειο, εχει την ιδιορυθμια και εκκεντρικοτητα της ιστοριας, εχει τα στοιχεια φαντασιας και το νεανικο στοιχειο. Ωραια σειρα χωρις ομως να με ενθουσιαζει. Μου αρεσουν οι επιλογες και οι κατευθυνσεις της παραγωγης, αλλα οχι τοσο το σεναριο. Θεωρω πως θα μπορουσε να ειναι και λιγοτερα επεισοδια η σεζον ή πολυ απλα τα επεισοδιο να μην ειναι της μιας ωρας.
Λογικα θα ανανεωθει.