-
2 Φεβρουαρίου 2020, 01:35
Αρθρογράφος
-
2 Φεβρουαρίου 2020, 04:04
Αρθρογράφος
-
4 Φεβρουαρίου 2020, 20:24
Αρθρογράφος
-
7 Φεβρουαρίου 2020, 03:35
Αρθρογράφος
-
13 Φεβρουαρίου 2020, 01:35
Moderator
1.01-1.10
Νομίζω αρχίζω και βαριέμαι αυτό το μοτίβο του Netflix. Λίγο φαντασία, λίγο παραμύθι, πιτσιρίκια και αρκετή παιδικότητα. Όλες οι σειρές του απευθύνονται σε αρκετά μικρή ηλικία και θα το χαρακτήριζα ως ένα πιο ελεύθερο CW.
Δηλαδή γι αυτή την ιστορία έγινε τοσος ντόρος ώστε να υλοποιηθεί; Υπερβολικά αδιάφορη και η ιδέα και η ανάπτυξη. Δύο σειρές έχουμε βασισμένες σε δουλειές του γιου του Stephen King, και θα έλεγα πως ίσως είναι και χειρότερες απο αυτές του πατέρα.
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
13 Φεβρουαρίου 2020, 02:47
TV Guru!
1 - 6
Νομίζω ότι όσοι περίμεναν (και μαζί με αυτούς και εγώ) κάτι αντίστοιχο του Haunting of Hill House θα απογοητευτούν. Πιο ανάλαφρο, πιο "χρωματιστό", πιο παιδικό. Και δεν νομίζω να αλλάξω άποψη στα υπόλοιπα 4 επεισόδια.
-
13 Φεβρουαρίου 2020, 03:47
Αρχισυντάκτης
δεν ξερω γιατί να περιμένει κανείς haunting hill φάση. δεν νομίζω να την πλάσαραν έτσι τη σειρά. το Λοκ ειναι μάλλον περισσότερο προς Stranger Things φάση με μια πιο παραμυθένια αφήγηση που σου επιτρέπει να περάσεις καλά με λίγο τρόμο...σίγουρα δεν ειναι τόσο αιματηρό όσο το κόμικ, αλλά αυτό δεν του στερεί κάτι νομίζω.!! εγω προσωπικα μέχρι το 7ο μια χαρά περνώ.!! και περιμενω στην ανανέωση...
-
14 Φεβρουαρίου 2020, 03:37
Αρχισυντάκτης
έκλεισε με πολυ ωραιο τρόπο τη σεζον που ανοιξε το δρόμο για δεύτερη σεζόν...το κλεισιμο ηταν πολυ ωραιο..σε σημεια θυμισε Ποτερ και γενικα ως σειρα ειναι στα γουστα μου.!!
-
16 Φεβρουαρίου 2020, 18:40
TV Guru!
7-10
Όπως το περίμενα, η άποψη μου δεν άλλαξε, το αντίθετο, όσο περνούσαν τα επεισόδια τόσο χτυπητές μου φαίνοταν οι σεναριακές ευκολίες. Δεν είναι άσχημη σειρά αλλά όχι και κάτι εξαιρετικό, μια ακόμα teen fantasy σειρά με κλασικές ανατροπές.
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
15 Μαρτίου 2020, 13:45
TV Maniac
Παρά πολύ μου άρεσε και με κράτησε συνολικά η ιστορία, οι χαρακτήρες και η ροή που είχε στη σειρά των γεγονότων.
Είναι εντελώς του γούστου μου βέβαια και η ατμόσφαιρα και όλα.
Το τέλος ήταν ωραίο όχι μη αναμενόμενο φυσικα και περιμένω μια δεύτερη σεζόν να είναι εξίσου καλη και όχι απλως ένα επαναλάβει την πρώτη. Περιμένω την
Υπέροχο το κλειδί
Μόνη μου ένσταση ήθελα κανα δυο επεισόδια ακόμα καθώς και παραπάνω κλειδιά