-
11 Μαρτίου 2024, 15:02
Moderator
Το ξεκίνησε κανείς; Παρακολούθησα το 1ο επεισόδιο και
Συνεχίζει έτσι ή ήταν το σοκ και δέος; Να ξέρω αν θα το συνεχίσω.
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
11 Μαρτίου 2024, 17:25
TV Guru!
Να το συνεχίσεις. Είναι πολύ αξιόλογο.
Μαζέψτε επιτέλους τα σκυλιά απο τα μπαλκόνια σας. Ζώα!!!
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes
-
17 Μαρτίου 2024, 13:19
Moderator
Δεν το έχω ξεκινήσει γιατι θέλω να το δω όλο. Να είναι το κάψιμο ολοκληρωτικό, όχι σε δόσεις.
Ακουσα ότι είναι καλη σειρά αλλά υπάρχει ένα θεματάκι με τον άγγλο ηθοποιο, ο οποίος δεν είναι και ότι καλύτερο.
Αργος και βασανιστικός θάνατος για τους Aemond, Criston, Aegon, Larys.
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
24 Απριλίου 2024, 18:45
Αρθρογράφος
-
26 Απριλίου 2024, 23:53
Moderator
Πολυ καλή σειρά.
Μπουρτζόβλαχος ο Αγγλος αλλά έτσι ήταν τότε.
Οι θείτσες και οι μπαρμπάδες του fb παραπονιούνται γιατι είναι σκληρή και σκοτεινή και δεν είναι σαν την παλιά σειρά.
Επίσης για κάποιο λόγο περιμένανε μάχες κτλ. Δεν καταλαβαίνουν ότι το θέμα της σειρας δεν είναι οι μάχες αλλά οι συμμαχίες, οι έχθρες, η διαφορετικότητα των λαών, των νοοτροπιών και κυρίως του αισθήματος τιμής.
Οι Ιαπωνες έχουν να λένε τα χειρότερα για την παλιά σειρά ενώ η τωρινή είναι πιο κοντά στην αλήθεια. Και εγώ το ίδιο πιστεύω.
Και φυσικά δεν θέλω δεύτρη σεζόν που θέλουν κάποιοι. Η ιστορία ειπώθηκε όπως έπρεπε να ειπωθεί.
Αλλά, υπάρχει ενδιαφέρον για την Ιαπωνία κυρίως εκείνης της περιόδου, οπότε θα ήταν ωραίο να δούμε κάτι παρόμοιο.
Επίσης ο Hiroyuki Sanada είναι πολύ ωραίος άντρας και νομίζω ότι ερωτεύθηκα λίγο την Anna Sawai η οποία είναι γλυκύτατη και πανέμορφη.
-
29 Απριλίου 2024, 23:31
TV Maniac
Η σειρά είναι της πλάκας. Λες και ξαναγύρισαν το Μάρκο Πόλο, αλλά με άθλιες ερμηνίες αλλά και ανύπαρκτη μουσική επένδυση. Οι σύμμαχοι / εχθροί του Toranaga είναι κομπάρσοι διαλογής που δε προσέφεραν στιγμή αγωνίας και έντασης. Μέχρι το 7ο επεισόδιο άντεξα (αρκετή ώρα χάζευα και στο κινητό)... και τελικά αποφάσισα μη σπαταλήσω άλλες 3 ώρες. Αίσχος.
-
Αρθρογράφος
-
Αρθρογράφος
-
18 Αυγούστου 2024, 00:31
Αρχισυντάκτης
-
16 Σεπτεμβρίου 2024, 09:49
Moderator
ΣΑΡΩΣΕ στα Emmy. 18 απο τις 25 υποψηφιοτητες και βραβεία για καλύτερη δραματική σειρά και για τους Hiroyuki Sanada και Anna Sawai. Πανάξια.
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 2 Likes