Σελίδα 8 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Αποτελέσματα 71 έως 80 από 101

Θέμα: The Lord of the Rings: The Rings of Power (Season 01) - Official Discussion Thread

Moderator Το Avatar του/της Hrisa76
    Likes / Thanks
    Αυτό που σας είναι πιο εύκολο να δεχτείτε Ελφ, ορκς, δράκους κλπ αλλά όχι μαύρους ηθοποιούς, να το κοιτάξετε.

2. Likes spyretospap, alexandra16, greekie liked this post
    TV Maniac Το Avatar του/της tasoulis1980
    Likes / Thanks
    Διάβασε τι γράφω πρώτα . Αν έχεις αδυναμία διαβάσματος είναι δικο σου θέμα . Είπα εγώ ότι έχω θέμα με μαύρους ηθοποιούς ;
    Είπα ότι η τέχνη δεν πρέπει να κολλάει σε πολιτικές ορθότητες . Τι να κάνουμε δεν είναι τα ελφ μαύρα ούτε ο Λούθερ Κινέζος.
    Έγινα κατανοητός ;

Στάλθηκε από το SM-A715F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

4. Likes spiross27, jimsam liked this post
    Super Moderator Το Avatar του/της greekie
    Likes / Thanks
    Εδώ έχει γίνει το μεγαλύτερο whitewashing στην παγκόσμια ιστορία με τον Ιησού και κανείς δεν ενισταται αλλά εν έτη 2022 διαβάζουμε ότι τα ελφ δεν είναι μαύρα!
    Ήμαρτον Παναγία μου.

6. Likes spyretospap, alexandra16, Hrisa76 liked this post
    TV Guru! Το Avatar του/της alexandra16
    Likes / Thanks
    Ειναι τοσο κουραστικο αυτο το πραγμα, να κρυβουν ολοι το ρατσισμο και τα κομπλεξ τους πισω απο ορους τυπου "πολιτικη ορθοτητα". Κα ειναι πλεον παντου ονλαιν, δεν τους γλιτωνεις...σε καθε σειρα/ταινια θα γκρινιαξουν για οτι πιο ανουσιο υπαρχει.
    Προσωπικα, δεν μπορω να παρω σοβαρα ατομα που κανουν τετοια σχολια.

On topic τωρα, θεωρω το 3ο επεισοδιο το καλυτερο μεχρι τωρα. Δεν εχω διαβασει τα βιβλια, αλλα νομιζω σιγα σιγα αρχιζω να καταλαβαινω τον κοσμο.

Το μονο που ισως με χαλαει λιγο ειναι η Γκαλαντριελ....οχι σαν χαρακτηρας, αλλα νομιζω οτι η ηθοποιος να μην ταιριαζει τοσο πολυ στον ρολο? Δεν ξερω, δεν εχω προσδιορισει απολυτα το προβλημα ακομα.

8. Likes greekie, Hrisa76 liked this post
    TV Maniac Το Avatar του/της tasoulis1980
    Likes / Thanks
    Ή θα διαγραψεις το ποστ σου που με αποκαλείς ρατσιστή και θα ζητήσεις συγνώμη γιατί δεν με ξέρεις ή θα σε πάρει και θα σηκώσει και εσένα και όσους αφήνουν τετοια υπονοούμενα. Έγινα αντιληπτός ανώνυμη χρήστη ;;;

Στάλθηκε από το SM-A715F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

10. Likes spiross27 liked this post
    Likes / Thanks
    Μην απειλείς άλλους χρήστες γιατί υπάρχει και το μόνιμο μπαν για αυτές τις περιπτώσεις.
    Αν δεν σου αρέσει να σε λένε ρατσιστή μην εκφράζεις δημόσια ρατσιστικές απόψεις.

12. Thanks Hrisa76, alexandra16 thanked for this post
    Newbie Το Avatar του/της dookedooke
    Likes / Thanks
    Ως φανατικός του Τόλκιν μόνο απογοητεύση ως τώρα..τα επεισόδια βαρετά, τα ξωτικά απεικονίζονται λανθασμένα , η γκαλαντριελ ως νέα Ζίνα warrior princess.. γενικά ένα ματσο χαλιά.
    Θα το συνεχίσω από περιέργεια κ μόνο, αλλά όλο το hype έχει χαθεί..κρίμα..

Ως προς τα αν τα ξωτικά θα πρέπει να έχουν σκούρο η λευκό δέρμα, πόσως με ενδιαφέρει προσωπικά, αλλά πιστεύω πως η επίθεση στον tasoulis ήταν απαράδεκτη. Πώς καταλάβατε ότι έγραψε ρατσιστικό μήνυμα ένας θεός ξέρει. Κ στο κάτω κάτω σε δημοκρατία ζούμε, αν κάποιος δεν θέλει έναν ήρωα του να έχει μαύρο, άσπρο, κίτρινο δέρμα , πράσινα η καφέ μάτια, κέρατα ή οτιδήποτε άλλο διαφορετικό όπως το είχε φανταστεί, τον κάνει αυτόματα ρατσιστή; Παιδιά σταματήστε να μυγιαζεστε το παραμικρό..
    Κι εγώ είχα ενστάσεις όταν τον Αχιλλέα τον είχε υποδυθεί μαύρος ηθοποιός όπως θα είχα ενστάσεις αν τον Μάο Τσε Τουνγκ τον υποδυθεί Εσκιμώος. Κουλαρετε λίγο.

14. Likes spiross27, jimsam, blackys88b liked this post
    Likes / Thanks
    Η ελευθερία λόγου δεν ισούται με ρητορική μίσους όσο καλυμμένη και να είναι πίσω από βιβλία φαντασίας και παραμυθάκια.

Όταν σου χαλάει την αισθητική ή το παραμύθι που έχεις φτιάξει στο κεφάλι σου το διαφορετικό και έχεις το θάρρος να το εκφράζεις και δημόσια πρέπει να είσαι έτοιμος να ακούσεις και τον αντίλογο.
    Ποιος ο λόγος να κρύβεσαι πίσω από την «ελευθερία λόγου» όταν ο άλλος δεν έχει την ελευθερία να σου απαντήσει γιατί κατά τη γνώμη του είπες μλκ;

Και θα παρακαλούσα να τελειώνει εδώ αυτό το θέμα και να συνεχίσετε να σχολιάζετε αποκλειστικά τη σειρά και τα τεκταινόμενα σε αυτή.
    Για ό,τι άλλες διαφωνίες έχετε υπάρχουν τα σοσιαλ μίντια.

16. Likes alexandra16 liked this post
    Newbie Το Avatar του/της dookedooke
    Likes / Thanks
    Μα για τη σειρά μιλάμε και πως αυτή αποδίδει τα γραφόμενα του Τόλκιν, αν θεωρησουμε ότι βασίζεται σε αυτά. Το σχόλιο του tasoulis δεν το βρήκα καθόλου ρατσιστικό..απεναντίας, θεωρώ άδικη την επίθεση που υφισταται. αλλά οκ ας μην το συνεχίσουμε.

Εμένα με ενόχλησε ο τρόπος που αποδίδονται τα ξωτικά: υποτίθεται ότι είναι αιθέρια πλάσματα, αιώνια νέα, όμορφα και λυγερα (βλέπε Λεγκολασ����) και με μακριά μαλλιά!, απεναντίας βλέπω ηθοποιό 50αρη (κελεμπριμπορ), κοντά μαλλιά, ξωτικά όχι τόσο αγγελικά όσο τα περιγράφει ο Τόλκιν. Ομως, οι πόλεις και τα κτίρια τους τρώγονται.
    Η μουσική επένδυση επίσης.

Τα δύο πρώτα επεισόδια όσο εισαγωγικά!κι αν ήταν, τα βρηκα απιστευτα βαρετά. Ο χαρακτήρας της γκαλαντριελ έτσι όπως τον απέδωσαν...ξενερα απίστευτη. Μα είναι δυνατόν? Επίσης υπεραπλούστευσαν την όλη προϊστορία..αλλά ως φανατικός του Τόλκιν ας μην επεκταθω εδώ.ισως το έκαναν για τηλεοπτικούς λόγους κ ως ένα σημείο κατανοητό.
    Για να δούμε πως θα συνεχίσουν.

Υγ το πιτσιρίκι ο γιος της θεραπυτριας τι αχωνευφο, δεν μπορούσαν να βρούνε κάτι καλύτερο?
    Υγ2 τα προ χόμπιτ παραδόξως με διασκεδάζουν και τα γουστάρω ως τώρα.

18. Likes spiross27 liked this post
    TV Guru! Το Avatar του/της alexandra16
    Likes / Thanks
    Καθε αποδοση βιβλιου σε σειρα/ταινια δε θα ειναι απολυτα πιστη.
    Οπως και οι ταινιες ειχαν αλλαξει καποια πραγματα...

οσο αφορα τα ξωτικα το ειχα κι εγω απορια, αλλα πιστευω ηταν καθαρα για πρακτικους λογους. Θα ηταν απεναντι σε μια σειρα που ειχε ολο το καστ ξανθους με μακρυα μαλλια...συν το οτι υπαρχει ηδη και ο Gerald του Witcher. Ησουν να θελανε να αποφυγουν ομοιοτητες. Ή ίσως να αποκτησουν το κλασσικο τους στυλ στην πορεια. Θα δειξει.

Διαβασα καπου οτι η αμαζον δεν εχει ολα τα δικαιωματα του lotr. Γνωριζει κανεις λεπτομεριες? Εχω διαβασει μονο οτι ειναι περιορισμενη και δε μπορει να αναφερει τις ταινιες για παραδειγμα. Ποσο ισχυει αυτο?

Σελίδα 8 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
  • Ο BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [VIDEO] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας