-
21 Απριλίου 2020, 19:22
Αρθρογράφος
-
Αρχισυντάκτης
-
Αρθρογράφος
-
Moderator
1.01
Εξακολουθώ να μην κατανοώ το λόγω ύπαρξης του DC Universe ως streaming υπηρεσία. Το Titans κυκλοφορεί σε παγκόσμια προβολή μέσω του Netflix, το Doom Patrol μεταφέρθηκε στο HBO Max και το Stargirl γίνεται διαθέσιμο μέσω του CW την επόμενη μέρα από την προβολή κάθε επεισοδίου. Μην αναφέρω και την Green Lantern σειρά που αναπτύσσεται στο HBO Max, ενώ το Snyder Cut τιιυ Justice League φαίνεται να βρίσκει στέγη στο HBO Max μέσω κάποιας άγνωστης μορφής.
Οαμε λοιπόν στο Stargirl. Οι πρώτες σκηνές είχαν πολύ ωραία γραφικά και εφέ, αν και δεν γνώριζα κανέναν ήρωα εκτός από τον Grundy. Βέβαια έβγαλε κάτι πολύ κωμικό ακόμα και σε δραματικές σκηνές. Η συνέχεια ήταν καθαρά μία teen ανάλαφρη ιστορία στα μέτρα του CW, απλά με λίγο superhero περιτύλιγμα.
Δυστυχώς είναι αρκετά νεανικό για τα γούστα μου, βέβαια έχει καλή αποδοχή από κοινό και κριτικούς όπως και οι δύο προηγούμενες σειρές του DC Universe. Ίσως μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι διασκεδαστικό, οπότε θα ακολουθήσω.
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
Αρθρογράφος
-
Αρθρογράφος
Εξαιρετική η πρεμιέρα της σειράς, δεν περίμενα κάτι λιγότερο από τον Geoff Johns.
-
Αρχισυντάκτης
πολυ καλη πρεμιερα...νταξει προφανως θελω να δω λιγο περισσοτερο απο τη Justice Society αρα ελπιζω σε μερικα flashbacks.. αλλα θα δουμε τι γινεται με τη Stargirl και αν θα υπαρξουν αλλοι που θα παρουν τον μανδυα των αλλων ηρωων.!! αποριας αξιο το πως χωρις Society οι κακοι δεν κατακτησαν το κοσμο ή κατι.! αλλα θεωρω οτι θα παρουμε απαντησεις.!!!
-
-
TV Guru!
Πολύ καλή πρεμιέρα ! αν κατάλαβα καλά στην παλιά Justice Society υπήρξε και ο φλάς είδαμε την στολή και το καπέλο του Τζέι Γκάρικ, θα έχει κάποια σχέση με τον Τζέι Γκάρικ του Φλάς του CW αυτός?ήμαστε σε άλλη Γή? Λίγο η stragril δεν μου άρεσε σαν επιλογή πολύ μπάρμπη κοπέλα λίγο σαν να νιαουρίζει όταν μιλάει λιγο και το πρόσωπο της που είναι λες και έχει κάνει μπότοξ που σίγουρα δεν έχει κάνει γιατι εναι μικρή κάτι με χαλάει στην εικόνα της βέβαια μπορεί να την συνηθίσω. Σίγουρα όμως είχε καλά εφέ και ωραίο στόρι με το τί έγινε 10 χρονια πριν να με ενδιαφέρει περισσότερο και να περιμένω αρκετά φλασμπακ ταυτόχρονα με τη ιστορία
-
-
Αρχική Δημοσίευση από τον/την
spiros stamatelatos
Πολύ καλή πρεμιέρα ! αν κατάλαβα καλά στην παλιά Justice Society υπήρξε και ο φλάς είδαμε την στολή και το καπέλο του Τζέι Γκάρικ, θα έχει κάποια σχέση με τον Τζέι Γκάρικ του Φλάς του CW αυτός?ήμαστε σε άλλη Γή? Λίγο η stragril δεν μου άρεσε σαν επιλογή πολύ μπάρμπη κοπέλα λίγο σαν να νιαουρίζει όταν μιλάει λιγο και το πρόσωπο της που είναι λες και έχει κάνει μπότοξ που σίγουρα δεν έχει κάνει γιατι εναι μικρή κάτι με χαλάει στην εικόνα της βέβαια μπορεί να την συνηθίσω. Σίγουρα όμως είχε καλά εφέ και ωραίο στόρι με το τί έγινε 10 χρονια πριν να με ενδιαφέρει περισσότερο και να περιμένω αρκετά φλασμπακ ταυτόχρονα με τη ιστορία
Ημαστε σε αλλη γη. Αφου το εδειξε στο τελος του crisis τις διαφορες γαιες.που δημιουργηθηκαν
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes
-
TV Guru!
Πολύ ωραία η πρεμιέρα της σειράς, και εμένα μου άρεσε αρκετά! Φαίνεται πως το στόρι έχει αρκετό "ψωμί" και σίγουρα αν το διαχειριστούν σωστά, θα έχουμε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέχεια και σειρά! Τα εφέ ήταν πάρα πολύ καλά για τη μικρή οθόνη, ειδικά στην αρχή που είδαμε τόσες πολλές μάχες και ήρωες μαζεμένους! Είχαμε και αυτά τα κλισέ όπως έχει κάθε πιλοτικό επεισόδιο, αλλά προσωπικά δεν με χαλάνε καθόλου! Σίγουρα θα το συνεχίσω, ελπίζω σε ανάλογη εξέλιξη!