-
Αρχισυντάκτης
-
15 Ιουνίου 2021, 03:43
TV Guru!
Σεζόν 1
Πολύ όμορφη και ειλικρινής απεικόνιση του πόνου και της απόγνωσης που μπορεί να προκαλέσει η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου. Λάτρεψα το ανίερο, κατάμαυρο χιούμορ, συγκινήθηκα από τη γλυκιά ανθρωπιά του σεναρίου. Μόνη ένσταση, η ιστορία του ναρκομανή, που ήταν πιο σκοτεινή απ' όσο μπορούσα να σηκώσω.
Tony: I just threatened a ten-year-old kid with a hammer.
Tony's Dad: They've gotta learn.
Πειράζει πολύ που έλιωσα στο γέλιο μ' αυτό το διάλογο; Επίσης, παίζει οι σκηνές στο γηροκομείο με τον ανοϊκό μπαμπά να είναι οι αγαπημένες μου.
ΥΓ. Πόσο καμένος ο ψυχοθεραπευτής, πόσο;;
Τελευταία επεξεργασία από τον/την HristinaB; 15 Ιουνίου 2021 στις 03:51
Maybe there's hope.
Be ashamed to die until you have won some victory for humanity.
Horace Mann
Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.
Nίκος Καζαντζάκης
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
5 Αυγούστου 2021, 01:50
TV Guru!
Σεζόν 2
Υπήρχαν στιγμές που ένιωθα ότι κάπου η ιστορία επαναλαμβανόταν, αλλά οι παρανοϊκές ιστορίες που καλύπτει η τοπική εφημερίδα (και οι οποίες έχουν πάντα μια πικρή επίγευση, επειδή ο Gervais και ο χαρακτήρας του, ο Τόνι, προφανώς πιστεύουν ότι όλος ο κόσμος είναι κατά βάθος μίζερος και δυστυχισμένος) εξακολουθούν να δίνουν τον τόνο σ' αυτή τη συναισθηματικά δύσκολη, αλλά πολύ αληθινή σειρά.
Δάκρυσα με το τελευταίο επεισόδιο.
Ελπίζω η επόμενη σεζόν να είναι η τελευταία και σύντομη, για να μην απομακρυνθεί από τη βασική της φιλοσοφία.
"In three words, I can sum up everything I've learned about life:
It goes on." -- Robert Frost.
Life goes on. It's not as good... but there you go.
Maybe there's hope.
Horace Mann
Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.
Nίκος Καζαντζάκης
-
1 Ιανουαρίου 2022, 20:10
Αρθρογράφος
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes
-
7 Ιανουαρίου 2022, 22:23
Αρθρογράφος
-
22 Ιανουαρίου 2022, 22:31
TV Guru!
Συγκλονιστικό και ανεπανάληπτο μάθημα ζωής είναι αυτή η σειρά!
-
23 Ιανουαρίου 2022, 01:42
Moderator
3.01-3.06
Απο τις καλυτερες σειρες που εχουν κυκλοφορησει στο Netflix.
Θα μας λειψει.
-
-
28 Ιανουαρίου 2022, 23:45
TV Guru!
Νομίζω ότι η τρίτη σεζόν ήταν ελαφρώς χειρότερη από τις προηγούμενες, με την έννοια ότι τα πρώτα επεισόδια δεν είχαν το βάθος ή τη συγκίνηση που είχα συνηθίσει από τη σειρά. Νομίζω ότι αυτό οφείλεται εν πολλοίς στο γεγονός ότι
Το τελευταίο επεισόδιο, όμως, ήταν
Δύσκολη σειρά, συναισθηματικά. Αλλά απαραίτητη. Σημαντική. Δείτε τη, αν είστε έτοιμοι να ακούσετε και να νιώσετε αλήθειες.
Αρχική Δημοσίευση από τον/την
Tony
My dad used to say life's like a ride at the fair. Exciting, scary, fast. And you can only go round once. You have the best time till you can't take any more. Then it slows down, and you see someone else waiting to get on. They need your seat.
Maybe there's hope.
Horace Mann
Nίκος Καζαντζάκης
-
-
12 Φεβρουαρίου 2022, 00:22
Moderator
ΓΙα μένα πάλι δεν ήταν τόσο φοβερή σειρά. Οι περισσότεροι απο τους περιφερειακούς χαρακτήρες είναι από αδιάφοροι εως εκνευριστικοί.