το ολοκληρωσα...μου αρεσουν τα νεανικα δραματα και παντα μου κινουν την προσοχη... το γεγονος οτι δεν ηταν τυπικο αμερικανικο cw του εδωσε αλλο αερα..>!! χωρις να ειναι σπουδαια σειρα δεν κουρασε και δεν εκανε κοιλια..θα επιστρεψω για 2η σεζον.!!
το ολοκληρωσα...μου αρεσουν τα νεανικα δραματα και παντα μου κινουν την προσοχη... το γεγονος οτι δεν ηταν τυπικο αμερικανικο cw του εδωσε αλλο αερα..>!! χωρις να ειναι σπουδαια σειρα δεν κουρασε και δεν εκανε κοιλια..θα επιστρεψω για 2η σεζον.!!
Μετά την ολοκλήρωση του La Casa De Papel, είπα να παραμείνω στην ευρωπαϊκή μικρή οθόνη όπου με εξέπληξε θετικά και να συνεχίσω με το εξίσου Ισπανικό Elite! Είδα τη πρεμιέρα, πολύ ωραία ήταν, έχει αρκετό ενδιαφέρον, μπήκε γρήγορα στην υπόθεση χωρίς πολλά-πολλά, κάποιοι από τους χαρακτήρες μου άρεσαν, με πολλούς από αυτούς να τους έχουμε δει στο La Casa, οπότε μου ήταν αρκετά γνώριμοι και συμπαθείς. Θα την συνεχίσω σίγουρα, 8 επεισόδια είναι μόνο, σαν νεράκι θα φύγουν, άντε να δούμε θα κάνει η Ισπανία το δύο στα δύο;
Ένα πράγμα που παρατήρησα και εδώ, η Ισπανία έχει τελικά πολύ όμορφες κοπέλες!![]()
Ωραία σειρά , σίγουρα όχι κάτι που δεν έχουμε ξανά δει. Εμένα ένα με χαλάει πλέον στα νεανικά τύπου σίριαλ που τα κάνουν τόσο τολμηρά και με τόσο υπερβολικές καταστάσεις κανονικά δεν θα έπρεπε οι πρωταγωνιστες να είναι 16-17 χρόνων παιδιά. Νομίζω το όλο στορι εδώ θα ταίριαζε καλύτερα σε φοιτητές και νέους περίπου στα 24-25 χρόνων.
Τελευταία επεξεργασία από τον/την spiross27; 19 Δεκεμβρίου 2018 στις 19:50
spiros#27
Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλη τη παρέα!
Ολοκλήρωσα και εγώ τη πρώτη σεζόν εχθές, ωραία σειρά, βέβαια θα συμφωνήσω με το παραπάνω σχόλιο ότι δεν είναι κάτι που δεν έχουμε ξανά δει σε άλλες σειρές ή ταινίες, αλλά ήταν μια χαρά για οκτώ επεισόδια! Κάποιες στιγμές μου θύμισε έντονα τη σειρά 13 Reasons Why, αλλά εντάξει το σενάριο ήταν εντελώς διαφορετικό! Υπήρχαν και σκηνές μέσα, όποιος έχει δει τη σειρά θα καταλάβει, οι οποίες ήταν πάρα πολύ τολμηρές νομίζω ειδικά για ευρωπαϊκή σειρά, σκηνές που δεν έχουμε δει ούτε σε Αμερικάνικες σειρές και κατά τη γνώμη μου σε κάποιες περιπτώσεις ξέφευγαν από τα όρια, τέλος πάντων 21ο αιώνα έχουμε!
Θέλω πολύ να δω τι θα γίνει στις επόμενες δύο σεζόν που έχουν ανακοινωθεί!
Ελαφριά, γρήγορη σειρά, χωρίς κάτι πρωτότυπο ή πολύ δραματικό. Η 1η σεζόν βλεπόταν ευχάριστα. Φαίνεται σημείωσε επιτυχία και αποφάσισαν να την συνεχίσουν, ενώ κάλλιστα στα 10 επεισόδια θα μπορούσε να μπει ένα αξιοπρεπές τέλος.
Good night moon. Good night stars. Good night po-pos. Good night fiends. Good night hoppers. Good night hustlers. Good night scammers. Good night to everybody. Good night to one and all.
Season 2 - Month Announcement
superheronews.gr
Season 2 Date Announcement
superheronews.gr
Season 2 - Official Trailer
superheronews.gr
Η σειρά ανανεώθηκε για τρίτη σεζόν.
ΠΗΓΗ
superheronews.gr
2.01-2.08
Το Netflix παει να κανει το ιδιο σφαλμα με το 13 Reasons Why κι εδω.
Η ιστορια δεν χρειαζεται τρεις σεζον. Μετρια σεζον με αρκετο σκιπαρισμα σε σκηνες.
|