-
20 Δεκεμβρίου 2021, 11:17
TV Guru!
Season 2
Ως gamer που έλιωσα το Witcher 3 περίμενα με ιδιαίτερη ανυπομονησία τη σεζόν για να δω τι θα δείξουν και τι όχι, μέχρι που θα την φτάσουν την ιστορία κλπ κλπ.
Πρωταγωνίστρια πλέον είναι η Σίρι. Ο Γκέραρντ της Ρίβια περνάει θα έλεγα σε 2η μοίρα. Όλη η σεζόν είναι στραμένη σε αυτό το ξανθό το κορίτσι, που μοιάζει αρκετά την κουκλίτσα του videogame!
Ποιά είναι λοιπόν η ξανθούλα, από που κρατά η σκούφια της, τι δυνάμεις έχει, γιατί την ψάχνουν όλοι?
Δεν ξέρω εάν κάποιος που απλά παρακολουθεί μόνο τις σεζόν στην τηλεόραση είναι ικανοποιημένος με τα όσα έχει δει, η εάν κατάλαβε πράγματα.
Όπως συμβαίνει συνήθως είναι αδύνατον να μεταφέρεις στην μικρή ή την μεγάλη οθόνη την μαγεία ενός videogame, πόσο μάλλον όταν έχεις στην διάθεση σου μόνο 8 ωρίτσες για καταφέρεις να μυήσεις το κοινό σε έναν κόσμο που στους περισσότερους είναι άγνωστος. Πολλές πληροφορίες και άντε τις συνδέσεις μεταξύ τους. Να εστιάσεις στους χαρακτήρες? στα γεγονότα που τρέχουν? στο πως να διηγηθείς όσο πιο απλά γίνεται το στόρι?
Το καλό φέτος ήταν ότι δεν είχαμε μπλέξιμο των timelines.
Σήμερα μάλιστα διάβαζα ότι η showrunner δήλωσε ότι έχουν ήδη έτοιμο το σενάριο και για την 3η σεζόν.
Ας διαβάσω και τις απόψεις των φίλων και τα λέμε...
WE HAVE TO GO BACK JJ
WE HAVE TO GO BACK
-
22 Δεκεμβρίου 2021, 02:27
Moderator
2.01-2.08
Για μένα που δεν έχω παίξει τα παιχνίδια ή δεν έχω διαβάσει τα βιβλία, η δεύτερη σεζόν πέρασε και δεν ακούμπησε. Δεν είδα κάποια αισθητή βελτίωση σε σχέση με την πρώτη σεζόν, οπότε μάλλον θα το αποδεχτώ ότι αυτή είναι η σειρά.
Υπάρχει τόσο hype για τη σειρά που πραγματικά αδυνατώ να το καταλάβω. Δεν με μαγεύει ούτε η ιστορία, ούτε το setting, ούτε οι χαρακτήρες, ούτε μάλιστα ο Henry Cavill που μου είναι πολύ συμπαθής ηθοποιός. Περνάει η ώρα σαν παραμυθάκι πριν κοιμηθώ. Δεν είναι δηλαδή η σειρά που θα καθίσω προσηλωμένος να δω με όλο μου το ενδιαφέρον και την όρεξη.
Θετικό μόνο που δεν μπλέξαμε με τα timelines φέτος.
-
7 Ιανουαρίου 2022, 23:06
Αρθρογράφος
-
11 Ιανουαρίου 2022, 23:28
Αρθρογράφος
-
20 Ιανουαρίου 2022, 02:27
Αρχισυντάκτης
καλο το πρωτο επεισοδιο..προσπαθει να ενωσει τους δρομους των χαρακτηρων...ελπιζω να μην περιμενουν το φιναλε για να το δουμε αυτο.!!
-
25 Ιανουαρίου 2022, 15:30
Αρχισυντάκτης
λοιπον τελος η 2η σεζον και νιωθω το ιδιο που ενιωσα στο τελος της 1ης...μια χαρα μου αρεσει η σειρα αλλα δεν ειναι τίποτα περισσότερο από το Ηρακλης και Ζηνα των 2020ς .. πολυ καλος ο Καβιλ, ο οποιος δεν ηταν και τοσο πρωταγωνιστης..γενικα καλη σεζον και εννοειται θα επιστρεψω για νεα σεζον και πρικουελ.!!
-
24 Μαρτίου 2022, 01:23
TV Guru!
Ξανά έβαλα να δω την πρώτη σεζόν για να θυμηθώ και να δω μετά την δεύτερη. Είχα πει μάλιστα ότι θα το κάνω αν αποφασίσω να δω την επόμενη σεζον. Μπορώ να πω ότι όντως άλλαξα γνώμη για την σειρά και ότι μου άρεσε ! Βοήθησε φυσικά η δεύτερη θέαση της πρώτης σεζόν ξέροντας πλέον για τα τάιμ λάιν. Περιμένω με αγωνία πλέον την συνέχεια της. Στην δεύτερη σεζόν λοιπόν η ιστορία συνέχισε από εκεί που είχε μείνει εξέλιξε πολύ ωραία όλες τις ιστορίες μας έδωσε ωραίες μάχες ! Ο Κάβιλ οκ εμένα δεν με εντυπωσιάζει γενικά αν κ ήταν καλύτερος τώρα στο ρόλο. Διαβάζω ότι είναι η Ζίνα του 2020 καλά δεν θα συμφωνήσω σε αυτό εδώ που τα λέμε δεν υπάρχει καμία σύγκριση!
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 1 Likes
-
24 Μαρτίου 2022, 18:52
TV Guru!
`Εχοντας δει και τις 2 σαιζον, ειχα μια αρκετα θετικη εικονα για τη σειρα, αλλα θεωρουσα οτι ελειπε κατι. Κυριως στους χαρακτηρες και τις σχεσεις μεταξυ τους, οπότε και αποφάσισα να διαβασω τα βιβλία για να εχω μια ολοκληρωμενη εικονα.
Άντεξα μεχρι το τεταρτο βιβλιο, στο οποιο θα βασιστει και η 3η σαιζον. Δεν εχω κατι θετικο να πω δυστυχως....το μονο που καταφερε ειναι να ανεβασει τη σειρα πιο πολυ στα ματια μου.
Ειδικα το βιβλιο στο οποιο βασιστηκε η 2η σαιζον μεγαλη απογοητευση. Δεν καταλαβα για εφαγε τετοιο κραξιμο αυτη η σαιζον. Η σειρα ακολουθει αρκετα πιστα τα βιβλια, και παραλληλα προσπαθει να καλύψει καποια κενα ή δειχνει καποια γεγονοτα που απλα αναφερθηκαν στο βιβλιο. Καποιο μερος της 2η σαιζον ήταν δημιουργημα της σειρας, γιατι πολυ απλα το βιβλιο δεν ειχε καμια πλοκη να βασιστει πανω του.
Τη συγκριση αυτη την κανω, για να καταληξω οτι τη σειρα την εκτιμησα παραπανω μετα απο αυτο. Ήταν αρκετα διασκεδαστικη και οι βασικοι χαρακτηρες απολαυστικοι.
Στα αρνητικα της σειρας, καμια καινουρια προσθηκη σε χαρακτηρες δε μου αρεσε. Οι υπολοιποι witcher ηταν βαρετοι, τα ξωτικα και οι λοιποι το ιδιο. Ελπιζω να βελτιωθει σε αυτο το κομματι στο μελλον.
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
4 Απριλίου 2022, 19:08
Αρθρογράφος
-
14 Απριλίου 2022, 19:10
Αρθρογράφος
Οι Robbie Amell (Upload), Meng'er Zhang (Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings), Hugh Skinner (Mamma Mia Here We Go Again!) και Christelle Elwin (Half Bad) προστέθηκαν στο καστ της τρίτης σεζόν.
ΠΗΓΗ