-
22 Δεκεμβρίου 2019, 21:32
TV Guru!
Τόνυ, στην πρώτη σεζόν κλείνει κάποια ιστορία ή όλη η σειρά θα είναι μια ιστορία; Γιατί τώρα τελευταία αποφεύγω να ξεκινήσω νέες σειρές αν η κάθε σεζόν δεν έχει κάποια αυτοτέλεια.
Για να διαβάζετε comics σε μορφή cbr ή cbz κατεβάστε το CDisplay απο εδώ
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
23 Δεκεμβρίου 2019, 00:01
TV Guru!
Ειδα τον πιλοτο.
Δε μπορω να πω οτι με εψησε ιδιαιτερα μεχρι στιγμης
Εν ολιγοις θα το ηθελαν πιο εισαγωγικο και επεξηγηματικο.
Θα δω ομως και τα υπολοιπα γιατι αν μη τι αλλο εχω μια περιεργεια για το που θελουν να το πανε.
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
23 Δεκεμβρίου 2019, 01:51
Moderator
Αρχική Δημοσίευση από τον/την
kKKK
Τόνυ, στην πρώτη σεζόν κλείνει κάποια ιστορία ή όλη η σειρά θα είναι μια ιστορία; Γιατί τώρα τελευταία αποφεύγω να ξεκινήσω νέες σειρές αν η κάθε σεζόν δεν έχει κάποια αυτοτέλεια.
Το φινάλε θα έλεγα πως ανοίγει την ιστορία πάρα κλείνει κάποιο κεφάλαιο. Σχετικά με την απότομη πρεμιέρα της σειράς, πρέπει να φτάσεις προς το τέλος της σεζόν για να καταλάβεις κάποια πράγματα και κάποιες επιλογές. Εγώ πάντως εξακολουθώ να νιώθω μπερδεμένος με τον κόσμο της σειράς.
Τουλάχιστον μπήκατε κι άλλοι στην παρέα και από τις πρώτες γνώμες καταλαβαίνω ότι δεν είμαι ο μόνος που δεν εντυπωσιάστηκα, γιατί οι φίλοι ως φαν των παιχνιδιών έχουν άλλη άποψη.
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 1 Likes
kKKK thanked for this post
-
24 Δεκεμβρίου 2019, 01:39
Αρθρογράφος
-
24 Δεκεμβρίου 2019, 03:05
Αρχισυντάκτης
αρκετα καλο και το δευτερο..δινει χρονο και σε αλλους χαρακτηρες να αναπτυχθουν και εχω απορια για το πως θα παει η ιστορια..!!!
-
25 Δεκεμβρίου 2019, 11:43
Αρχισυντάκτης
υποθεση της εβδομαδας μεχρι στιγμης η σειρα, με λιγο απο κεντρικη ιστορια.!! περισσοτερη η ιστορια της κοπελας εχει ενδιαφερον παρα του Καβιλ μεχρι στιγμης.!!
-
26 Δεκεμβρίου 2019, 02:55
Αρχισυντάκτης
περιμενω να δω πως θα μου συνδεσει τις δύο ιστοριες.!! συνεχιζει το υποθεση της εβδομαδας.!! εμενα προσωπικα δεν με χαλα...αλλα μαθαμε σε main story.!! τι και αν ειναι Ζηνα που λενε αλλοι.. i kind of miss these kind of shows.!!
-
26 Δεκεμβρίου 2019, 11:20
TV Guru!
Έχοντας δει όλη την σεζόν πιστεύω πως πρόκειται για μια αρκετά καλή σειρά, 7 στα 10 κατά την γνώμη μου. Καλές ερμηνείες και σκηνοθεσία, μέτριο μοντάζ, δυνατοί χαρακτήρες (ίσως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της σειράς) , αξιοπρεπές σενάριο, αλλά φαίνεται όλο και περισσότερο η νέα τάση στις παραγωγές του Netflix για σειρές που θα γίνουν hit χωρίς να κοστίζουν τρελά λεφτά.
Έψαξα να βρω κάτι αξιόπιστο για το πόσο στοίχισε η σειρά αλλά μόνο φήμες βρήκα ότι κόστισε κάπου 70 με 80 μύρια αλλά εμένα δεν μου φάνηκε για σειρά με τόσο υψηλό μπάτζετ. Πιστεύω πως στοίχισε το πολύ 50 και οι προσπάθειες για οικονομία στα εφέ και τα σκηνικά φάνηκαν σε πολλές περιπτώσεις. Σίγουρα πάντως αξίζει να την δει κανείς ακόμα και αν δεν είναι οπαδός του Fantasy όπως εγώ.
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 3 Likes
-
28 Δεκεμβρίου 2019, 18:33
TV Guru!
Μετρια η 1η σεζον συνολικα με πιο μεγαλο μειον
Σε ενα γενικο επιπεδο περιμενα κατι καλυτερο και πιο συνεκτικο.
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 4 Likes
-
30 Δεκεμβρίου 2019, 02:33
Αρχισυντάκτης
καλουτσικο το πεμπτο επεισοδιο..χωρις να ειναι κατι το σπουδαιο..κανεις ενα χαλαρο ταξιδακι σε ενα φανταστικο κοσμο.!!