-
30 Δεκεμβρίου 2019, 12:42
TV Maniac
πολυ καλη η 1η σεζον μεχρι το και το 5ο επ, μετα νομιζω πεφτει
-
30 Δεκεμβρίου 2019, 22:40
TV Guru!
5ο.
Να με συμπαθάτε αλλά τέτοια χαζομάρα με τέτοιο potencial χρόνια είχα να δω.
Στο αρχικό μου σχόλιο είχα εξαιρέσει τον Καβιλ από τις κακές ερμηνείες. Πλέον δεν μπορώ. Έκανα λάθος
το παιδί παίζει τραγικά.
Σκηνοθεσία; Για γέλια.
Εφέ; Για γέλια.
Σενάριο; Για γέλια.
Ερμηνείες; Ας μην το συζητάμε.
Ποιός είναι που, σε ποιά χρονική περίοδο, τι κάνει, γιατί το κάνει, είναι ερωτήσεις που επιβιώνουν
μόνο στο ταραγμένο μυαλό του δημιουργού.
Αν ήξερα οτι είναι procedural δεν θα το είχα ξεκινήσει καν.
MoW δεν άντεξα στο XF.
ΥΓ. Το μόνο αξιομνημόνευτο, το στήθος της καμπούρας,
Μαζέψτε επιτέλους τα σκυλιά απο τα μπαλκόνια σας. Ζώα!!!
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 2 Likes
-
2 Ιανουαρίου 2020, 03:15
Αρχισυντάκτης
ειχε ενδιαφερον το εκτο επεισοδιο...σε αρκετα σημεια θα ελεγα.!! και παρα τα κακα εφε γενικα, εγω μια χαρα ειμαι με αυτο που βλεπω.! για τις χρονικες περιοδους.!! μπερδεμενα.! αλλα νταξει...θα βγαλω ακρη.!
-
5 Ιανουαρίου 2020, 18:48
Αρχισυντάκτης
μια καλη σειρα, αλλα τιποτα περισσοτερο μεχρι το φιναλε της 1ης σεζον..! η σειρα εκανε το λαθος να παιξει με τις χρονικες περιοδους ενω βασικα αυτο δεν προσφερε κατι παρα συγχηση στο κοινο.! δεν το βρηκα εξυπνο..αντιθετως.!! αλλα γενικα δεν μπορω να πω οτι περασα ασχημα.!!! μου αρεσει αρκετα η φαντασια και με μια καλύτερη παρουσιαστη στη 2η σεζον ισως να εχουμε κατι που να αξιζει το κοπο στο τελος.!! μετριες πρωτες σεζον εχουμμε συχνα!!
-
12 Ιανουαρίου 2020, 11:58
TV Guru!
WE HAVE TO GO BACK JJ
WE HAVE TO GO BACK
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
17 Ιανουαρίου 2020, 18:59
TV Guru!
Δεν μου άρεσε η σειρά. Φυσικά και με μπέρδεψε αυτό με τις χρονικές περιόδους. Δεν έδωσε χρόνο να δεθείς με κανέναν χαρακτήρα δεν κατάλαβα τι ακριβώς θέλει να μας πει η ιστορία όσο και αν προσπάθησα. Ίσως όταν και αν βγει 2 σεζόν να ξανά δω την πρώτη μπας και τώρα που ξέρω τι παίζει την καταλάβω καλύτερα. Όσο για τον πρωταγωνιστή μας δεν έκανε ούτε για Σούπερμαν δεν κάνει ούτε για τον Witcher
-
21 Ιανουαρίου 2020, 23:22
Αρθρογράφος
-
23 Ιανουαρίου 2020, 15:49
Αρχισυντάκτης
Μετά από το εντυπωσιακό ξεκίνημα του The Witcher στο Netlfix, με τις μετρήσεις να δείχνουν ότι η σειρά φαντασίας είναι μάλλον η κορυφαία πρωτότυπη σειρά σε νούμερα, τώρα έγινε γνωστό ότι δόθηκε παραγγελία ταινίας anime με το The Witcher: Nightmare of the Wolf. Η ταινία θα διαδραματίζεται στον ίδιο κόσμο με τη σειρά και θα επικεντρωθεί στη νέα απειλή που θα έρθει στην ήπειρο, με τους Lauren Schmidt Hissrich και Beau DeMayo ως παραγωγούς και το Studio Mir από τη Νότιο Κορέα να έχει στο σχέδιο της ταινίας. Δεν είναι γνωστό το πότε θα κυκλοφορήσει η νέα ταινία αλλά είναι πιθανό να έρθει μεταξύ των δύο σεζόν.
ΠΗΓΗ
-
8 Φεβρουαρίου 2020, 12:29
TV Guru!
Χωρίς να έχω διαβάσει τα βιβλία και να έχω παίξει τα παιχνίδια ώστε να είμαι θετικά προκατειλημμένος και έχοντας περάσει καιρός απο τότε που την είδα, συμφωνώ με όσους λένε οτι είναι μια Ζήνα του τώρα. Φανταστείτε πως θα ήταν με σκηνικά απο GoT.
-
28 Φεβρουαρίου 2020, 21:46
Αρθρογράφος
Ο Kim Bodnia πήρε τον ρόλο του Vesemir στη δεύτερη σεζόν.
ΠΗΓΗ
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes