Αποτελέσματα 1 έως 9 από 9

Θέμα: Doctor Who 11x02 - The Ghost Monument

1.  
    Συνολικά Ψήφησαν
    3 Χρήστες
    7,3
    για να ψηφήσετε
    11x02
    The Ghost Monument

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Δεν Διατίθεται
    Πρώτη Προβολή Τοπική Ώρα
    14/10/2018 - 19:35
    GMT 0
    14/10/2018 - 23:35
    GMT +3
    ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ

Η αναφορά σε επόμενα επεισόδια.

Tο chatting και το spamming.

Η αναφορά σε υπότιτλους και torrents ή άλλες μορφές παράνομου download.
    ΠΡΟΣΟΧΗ

Το παρόν θέμα μπορεί να περιέχει spoiler.

Να γράφετε με σεβασμό προς τα υπόλοιπα μέλη, ασχέτως αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε με τις απόψεις τους.

Να κάνετε report οτιδήποτε αντιτίθεται στους κανόνες.
    Moderator Το Avatar του/της t0ny3
    Likes / Thanks
    Αυτο μαλιστα ηταν ενα πολυ καλο και ενδιαφερον επεισοδιο. Οποτε η σειρα ταξιδευει σε αλλους πλανητες και χρησιμοποιει περισσοτερο τα sci-fi στοιχεια με κερδιζει πιο ευκολα.

Ειχαμε λοιπον τα αποκαλυπτηρια του νεου Tardis και των νεων openning credits. To Tardis μου θυμισε περισσοτερο σε Fortress of Solitude, ομως ειναι η πρωτη γνωριμια, αρα αναμενω περισσοτερες σκηνες για να εξοικειωθω. Σχετικα με τα openning credits, ενω το theme μου αρεσει παρα πολυ, τα βρηκα καπως μικα και κοβονται αποτομα.

Προς το παρον ο Graham δειχνει πιο ωραιος companion.

3. Likes johny f liked this post
    Moderator Το Avatar του/της Hrisa76
    Likes / Thanks
    Περιεργο το νέο Ταρντις. Λίγο ρετρο και σκοτεινό. Θα το προτιμούσα φωτεινό με χρώματα. Αλλά δεν είναι άσχημο.
    Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πόσο γρήγορα έχει προσαρμοστεί η Γουιτακερ στον ρόλο και ειδικά με το κράξιμο που έφαγε.
    Αργος και βασανιστικός θάνατος για τους Aemond, Criston, Aegon, Larys.

TV Guru! Το Avatar του/της HristinaB
    Likes / Thanks
    Μου άρεσε πολύ περισσότερο από την πρεμιέρα. Γενικά, προτιμώ τα επεισόδια που διαδραματίζονται σε άλλους πλανήτες και εμπλέκονται άνθρωποι (ή ανθρωποειδή) του μέλλοντος. Υπήρχε και η σύνδεση με το προηγούμενο επεισόδιο, μέσω της αναφοράς στους Στένζα, οπότε αναρωτιέμαι αν αυτό είναι ένα στοιχείο που θα παίξει σε όλη την επόμενη σεζόν.

Μια σεναριακή ευκολία που με ενόχλησε ήταν ότι τα δολοφονικά κομμάτια υφάσματος (πόσο DW ιδέα!), που ουσιαστικά δεν ήταν τίποτα άλλο παρά επιστημονικά κατασκευασμένα φονικά αντικείμενα, όχι μόνο μπορούσαν να μιλήσουν, αλλά και να διαβάσουν το μυαλό της Ντόκτορ και να ανακαλύψουν υποσυνείδητα μυστικά της (τι είναι το Αιώνιο Παιδί; ). Αν ήταν κάποιου είδους εξωγήινες μορφές ζωής (σαν τους Ουντ, ας πούμε), θα το δεχόμουν. Όμως τώρα μου φάνηκε απλά σαν μια εύκολη λύση προκειμένου να εισαγάγουν ένα στοιχείο της πλοκής (το Παιδί) που, προφανώς, θα αναπτυχθεί στη συνέχεια της σεζόν.

Το νέο TARDIS μου φάνηκε κι εμένα κάπως σκοτεινό, αλλά ενδεχομένως να το συνηθίσω με το χρόνο.

Η 13 μου θυμίζει αρκετά τον 10: είναι ορμητική, αεικίνητη, με χιούμορ και υπερ-αισιόδοξη, αλλά μπορεί να γίνει και ελαφρώς μελό, όταν νιώσει ότι απέτυχε να βοηθήσει. Εμφανής η αλλαγή από τον πιο ψυχρό (και συχνά κακότροπο) 12.

ΥΓ1. Ο ηθοποιός που έπαιζε τον Έπσο ήταν ο τελευταίος probation worker στο Misfits,
    Spoiler

ΥΓ2. Είμαι πάρα, μα πάρα πολυ περίεργη αν στην Chibnall εποχή θα δούμε Daleks και Cybermen. Έτσι όπως έχει ξεσκίσει το continuity ο Μόφατ, ανάθεμα κι αν θυμάται κανείς τι έχουν απογίνει αυτοί οι κλασικοί villains...

Τελευταία επεξεργασία από τον/την HristinaB; 23 Οκτωβρίου 2018 στις 02:18
    http://www.greektvsubs.gr/image.php?type=sigpic&userid=212080&dateline=13498  77416
    Maybe there's hope.

Be ashamed to die until you have won some victory for humanity.
    Horace Mann

Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.
    Nίκος Καζαντζάκης

6. Likes johny f liked this post
    TV Maniac
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την HristinaB Εμφάνιση Δημοσίευσης
    ΥΓ2. Είμαι πάρα, μα πάρα πολυ περίεργη αν στην Chibnall εποχή θα δούμε Daleks και Cybermen. Έτσι όπως έχει ξεσκίσει το continuty ο Μόφατ, ανάθεμα κι αν θυμάται κανείς τι έχουν απογίνει αυτοί οι κλασικοί villains...

ειπε οτι δεν θα τους εχει τους villains.
    και για το αιωνιο παιδι μηπως ειναι η δοκτορ;

8. Thanks HristinaB thanked for this post
    TV Guru! Το Avatar του/της HristinaB
    Likes / Thanks
    Αααααα, κρίμα, τι είναι το Doctor Who χωρίς ένα (και δύο και χίλια) "Exterminate!";

Θα της ταίριαζε ο χαρακτηρισμός "Αιώνιο Παιδί" σίγουρα. Αλλά θα προτιμούσα να αναφέρεται σε κάποιο άλλο μυστικό του παρελθόντος της.
    http://www.greektvsubs.gr/image.php?type=sigpic&userid=212080&dateline=13498  77416
    Maybe there's hope.

Be ashamed to die until you have won some victory for humanity.
    Horace Mann

Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.
    Nίκος Καζαντζάκης

Αρχισυντάκτης Το Avatar του/της blackys88b
    Likes / Thanks
    απολαυστικο σε ολα τα επιπεδα.!!! μου θυμισε γιατι λατρευω την συγκεκριμενη σειρα.!!! οχι γενικα πως εχω παραπονο απο το DW...give me fairytale και ειμαι μεσα.!! η Jodie με εχει κερδισει ηδη.!!

TV Maniac Το Avatar του/της Naelyn
    Likes / Thanks
    Το δεύτερο επεισόδιο φάνηκε και σε μένα πολύ καλύτερο από την πρεμιέρα. Θα συμφωνήσω πως όταν η σειρά ταξιδεύει σε νέους πλανήτες και νέους πολιτισμούς μας παρουσιάζει και μας πολύ καλύτερα αποτελέσματα.

Το Tardis μου άρεσε πολύ. Ήθελα να είναι έτσι σκοτεινό και "σοβαρό" γιατί έρχεται σε αντίθεση με την παιδικότητα της Jodie.

Για τους companions δεν μπορώ να πω ακόμα πολλά, νομίζω πάντως πως το γεγονός ότι επέλεξαν 3, είναι λίγο overkill.

TV Guru! Το Avatar του/της johny f
    Likes / Thanks
    Ωραια τα δυο πρωτα επισοδεια της σεζον και ειδικα αυτο εδω στο περιεργο και φονικο πλανητη.
    Και εμενα οσο περισοτερο βλεπω οσο το δυνατον πιο alien πλανητες τοσο πιο πολυ μου αρεσουν τα επισοδεια σε τετοιες σειρες.

Η Τζοντι Γουιτακερ με κερδιζει μεχρι στιγμης ως Ντοκτορ και θελω να δω πως θα εξελιχθει.
    Η μουσικη μου (FLOW MOTION) στο Youtube
    https://www.youtube.com/user/johnyfl...view=0&sort=dd

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
  • Ο BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [VIDEO] είναι σε λειτουργία