Βλέποντας την σειρά και μετά και το τελευταίο επεισόδιο, νομίζω ότι βλέπω prequel των Avengers!
Τελικά αυτά τα παιδιά από τα δίδυμα ποτάμια είναι πολύ ταλαντούχα, ενώ εκεί στον λευκό Πύργο(!!!), γίνεται της κακομοίρας.
Στο τέλος θα ψάχνουμε να βρούμε κανένα που να μην έχει τίποτα, να είναι απλός πλην τίμιος κοινός θνητός
Τώρα μάλιστα.
Τώρα πήρε μπρος το μηχάνημα.
Τόσο καιρό έβλεπα έβλεπα και προσπαθούσα να καταλάβω τι ακριβώς είναι καθένας και στο π&^%$ο συμβαίνει εκεί στο Λευκό Πύργο. Οι πράσινες οι κόκκινες οι θαλασσιές σου οι χάντρες!
Αντε παιδιά πάμε τώρα...
Από εκεί και πέρα λαμογιές θα υπάρχουν παντού
ειδα τα πρώτα 4 επεισοδια...δεν ειναι τοσο ασχημα οσο την παρουσιαζουν τα σχολια.! δεν ειναι κατι τρομερο...αλλα ok, ας του δωσουμε χρονο να αναπτυξει τις ιστοριες του.!!! τα βιβλια ειναι πολλα...λογικα εχουν καμποσο υλικο να δωσουν.!!
Το καλυτερο της σεζον μεχρι στιγμης.Γεματο επισοδειο απο εξελιξεις,αποκαλυψεις,δολοπλοκιες,πολιτικη
Spoiler
και στο φιναλε τη Μουραιην να πηγαινει τους 5 να σταματησουν τον Σκοτεινο και τσαπ ξαφνικα ο ενας να μενει αποξω,γιατι θα ρωτησω εγω,ενοιωσε τιποτα,φοβηθηκε, ή το ειχε σχεδιασει?....
αυτος δε μου κανει για Δρακος παντως.Πιο πολυ μου κανει ο αλλος που εμεινε στην αποξω στο προηγουμενο.
Εντωμεταξυ πολυ μπρος πισω το επισοδειο.Μπηκαν μεσα και στη πρωτη δυσκολια κακα και εξω,τωρα παλι τον παει απο αλλο δρομο να μπουν.Τελος παντων,θα δουμε.
Δεν θα συμφωνήσω με τα σχόλια εδώ που διαβάζω . Αρκετά καλα τα 4 πρώτα επεισόδια. Εμένα η σειρά μέχρι τώρα μου αρέσει αρκετά δεν έχω βαρεθεί και δεν έχω μπερδευτεί κάπου. Αρκετά καλές οι μαχες με τα τρολ. Πιστεύω ότι θα εξελιχθεί καλά αρχή είναι ακόμα αλλά το πάει πολύ ωραία
Τελευταία επεξεργασία από τον/την spiross27; 26 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:29
1Χ08
Τέλος η πρώτη σεζόν.
Γνωρίσαμε τους χαρακτήρες, γνωρίσαμε τα περί ιστορίας και το pre game ολοκληρώθηκε.
Η άποψη μου για την σειρά δεν άλλαξε!
θεωρώ πως κάποια πράγματα δεν έχουν την απαραίτητη σοβαρότητα, εάν φυσικά υπάρχει αυτή στα βιβλία. Ρε παιδί μου, έβλεπες να μιλάνε για κάτι στο GOT και έδινες προσοχή. Σε κέρδιζε! Εδώ τι συμβαίνει?
Εχουν δεν έχουν δυνάμεις, είναι δεν είναι καλοί ή κακοί, πέρασε και δεν ακούμπησε. Δεν υπάρχει το ανάλογο υπόβαθρο.
Παραμύθι με παραμύθι έχει διαφορά.
Θα μου πείτε, παίζουν έφηβοι. ΟΚ, αλλά και ο Τζόφρυ έφηβος ήταν. Καταλάβατε τώρα?
Θα συμφωνησω με τον Τασο.
Οκ γιναν διαφορα στο φιναλε αλλα πανω κατω,
Spoiler
δεν εγινε και κατι συγκλονιστικο ή δραματικο εδω που τα λεμε,αφου το ρεζουμε ηταν οτι τελικα ουτε γατα ουτε ζημεια για τους βασικους σε γενικες γραμμες.
Ο αλλος παλι ο Σκοτεινος πολυ ευθυμος μου φανηκε και οταν τα πηρε ο Ραντ,σαν τζινι βρεθηκε παλι στο μπουκαλι απ'το οποιο ηρθε κτλ κτλ.
Γενικα ενω το προσπαθουν πολυ με την ορολογια, "Ο Σκοτεινος,ο Δρακος,η μια Δυναμη,τα Τρολ", η σειρα μεχρι τωρα δε σου βγαζει μια επικοτητα,ενα μεγαλειο ρε παιδι μου.
Μα λογω παραγωγης,μα λογω καστ,μα γιατι τα πολλα λογια δεν αποτυπωνονται τελικα στην οθονη με τροπο που να σου μενει.
Βγαλαν και κατι αλλες στο φιναλε να προκαλουν ενα τσουναμι για τυρακι..Ε και?