-
3 Ιανουαρίου 2022, 01:30
TV Guru!
Η σειρά είναι αξιοπρεπέστατη για πρώτη σεζόν είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.Το φινάλε μου άρεσε πάρα πολύ ! Είχε την δράση την αγωνία ένα πολύ καλό στορι αρκετές μάχες πολύ καλες. Η μία δύναμη όπως αποτυπωνόταν στην οθόνη ήταν πάρα πολύ καλή. Οι χαρακτήρες εμένα με κέρδισαν βασικά. Επική σειρά φαντασίας καλοδουλεμένη θα την συνεχίσω αν βγει νέα σεζόν που λογικά θα βγει . Για χρόνια οποία σειρά μυστηρίου έβγαινε έπρεπε να την συγκρίνουμε με το lost και να λέμε κάθε φορά ότι δεν είναι lost. Τώρα ότι σειρά φαντασίας βγαίνει πρέπει να τη συγκρίνουμε με το game of thrones και να λέμε δεν είναι game of thrones! Ένα ήταν το lost ενα ήταν και το game of thrones τέλος !
-
23 Ιανουαρίου 2022, 01:45
Moderator
Ολοκληρωσα τελικα τη σεζον, αλλα δεν μπορω να πω πως αλλαξα γνωμη. Προσπαθησα πολυ για να μου αρεσει, αλλα δεν.
-
1 Φεβρουαρίου 2022, 00:42
Αρχισυντάκτης
ωραια η πρωτη σεζον αλλα σιγουρα οχι σπουδαια..μια πολυ διαφορετικη ιστορια απο το GOT αρα δεν βλεπω λογους συγκρισης.!!
το μονο κακο ηταν οι μαχες στο σκοταδι...δεν εβλεπα τιποτα παλι..
-
1 Φεβρουαρίου 2022, 12:37
TV Guru!
Κι εμενα μου αρεσε η πρωτη σαιζον. Δεν ειναι κανενα αριστουργημα,αλλα σε οσους αρεσουν οι σειρες φαντασιας σιγουρα θα την ευχαριστηθουν.
Δεν εχω διαβασει τα βιβλια, αλλα απ'οτι ξερω ειναι μια πολυ αγαπητη σειρα βιβλιων με 15! βιβλια. Κι εχει ολοκληρωθει απ'οτι γνωριζω. Αρα σιγουρα θα εχει πολυ υλικο να αναπτυξει την ιστορια στο μελλον, και να αποκτησει ακομα μεγαλυτερο ενδιαφερον.
Θα ηθελα να ασχοληθουν λιγο παραπανω με τους χαρακτηρες, γιατι καποιοι βασικοι θεωρω οτι δεν πηραν τον χρονο που ισως θα επρεπε και ειναι σιγουρα μια απο τις αδυναμιες της σειρας.
-
23 Απριλίου 2022, 01:02
Αρθρογράφος
-
Αρθρογράφος
-
22 Ιουλίου 2022, 12:44
Αρθρογράφος
Η σειρά ανανεώθηκε για τρίτη σεζόν.
ΠΗΓΗ
-
23 Απριλίου 2023, 00:43