-
4 Ιουλίου 2022, 03:32
TV Guru!
Στο 7ο
Στα τελευταία επεισόδια είδαμε και περισσότερο Ackles.
-
8 Ιουλίου 2022, 14:16
Αρθρογράφος
3x08
Χαμούλης έγινε στο φινάλε της σεζόν.
-
8 Ιουλίου 2022, 14:34
TV Guru!
Θέλω μια διευκρίνιση.
Όλοι οι sups έχουν γίνει από εργαστήρια, Δηλαδή έχουν πάρει όλοι κάτι ?
Οι αυτοί οι δευτεροκλασάτοι-τριτοκλασάτοι που εμφανίζονται είναι από την "φύση" τους με δυνάμεις.
-
8 Ιουλίου 2022, 19:20
TV Guru!
3.08
Αρκετα καλο επισοδειο σε γενικες γραμμες
-
9 Ιουλίου 2022, 23:23
Moderator
Karl Urban, Antony Starr (τι απαίσιο μαλλί), Laz Alonso (τι υπέροχες μπλούζες) και Jensen Ackles στην ίδια σκηνή και να μην ξέρεις ποιον να πρωτοθαυμάσεις.
Ο Ackles ανέβασε πολύ την σειρά. Ελπίζω να εξαργυρώσει αυτή τη συμμετοχή με περισσότερες δουλειές, γιατι το αξίζει πραγματικά.
Μπορούμε να σκοτώσουμε A Train και Deep που είναι πιο βαρετοι κι απο την βαρεμάρα την ίδια?
Δεν είμαι φαν της σειράς. Την ξεκίνησα για τους ηθοποιούς. Και φέτος ημουν εδώ για τον Ackles. Για του χρόνου δεν ξέρω αν θα είμαι εδώ. Πάντως αφού έχει πιάσει τους ηθοποιούς απο Supernatural, καλό είναι να περάσουν όλοι οι βασικοί. Να τους δούμε και σε κάτι άλλο.
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 2 Likes
-
9 Ιουλίου 2022, 23:29
TV Guru!
Ο χαμός έγινε στα 3 τελευταία επεισόδια της σεζόν για φέτος. Εντάξει ο Άκλες έδωσε το κάτι παραπάνω έτσι κι αλλιώς στην ήδη επιτυχημένη σειρά. Θα συμφωνήσω με την Χρύσα ότι οι πιο βαρετοί χαρακτήρες στην σειρά ever είναι ο Ντιπ για Ντίπ χαχαχα και ο γρήγορος μου διαφεύγει το όνομά του. Εντελώς ανούσιοι και εύχομαι του χρόνου να μην είναι. Χάρηκα για . Πιστεύω οτι στην 4η σεζόν θα δούμε ωραία πράγματα
Τελευταία επεξεργασία από τον/την Hrisa76; 11 Ιουλίου 2022 στις 16:58
-
11 Ιουλίου 2022, 09:51
TV Guru!
2 χρόνια αναμονή ήταν πολλά!
Αγαπώ πολύ το cast, για κάποιο λόγο θεωρώ ότι αυτό το παρεάκι είναι κορυφαίο, φοβεροί χαρακτήρες.
Το σενάριο της σεζόν ήταν αρκετά καλό, θα μπορούσε η σειρά να τελείωνε εδώ, με λίγο διαφορετικό φινάλε, παρ' όλ' αυτά, θεωρώ ότι θέλει λίγη προσοχή στη συνέχεια, μην ξεχειλώσει και βλέπουμε εφέ για τα εφέ.
Το σπλάτερ πήγε σε άλλο επίπεδο φέτος, μπράβο τους που δεν κωλώνουν πουθενά, ούτε σε διαλόγους, ούτε σε σκηνές.
Good night moon. Good night stars. Good night po-pos. Good night fiends. Good night hoppers. Good night hustlers. Good night scammers. Good night to everybody. Good night to one and all.
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
11 Ιουλίου 2022, 16:09
TV Guru!
Φανταστική σεζόν και πάλι.
Δεν την χορταίνεις την σειρά.
Ωμή διασκέδαση
veronica1, για την Μείβ πρεπει να μπει σε spoiler
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-