Να βάλουμε και τη "φίλη" της Νικόλ; Πόσα να αντέξει; Καταρρέουν όλα γύρω της. Να δούμε πόσοι και πόσα θα μείνουν όρθια όταν τελειώσουν όλα.... πέρασε κι εμένα από το μυαλό μου όταν έκανε σαν χαζό στο εστιατόριο....
Εγώ ακόμα δεν έχω ξεγράψει την ξανθιά φίλη της, κάπου είναι μπλεγμένη.
Το παιδί όντως έδωσε στοιχεια στο εστιατόριο με το θέλω να είμαστε οικογένεια και τέτοια.
Αλλά στο τέλος βλέπουμε ένα ΚΑΘΑΡΌ σφυρί χωρίς ίχνος αίματος, άρα κάποιος το καθάρισε. εάν το είχε κάνει το παιδί δεν νομίζω ότι θα ήξερε να μπει στον κόπο να το καθαρίσει. Άσε που θέλει και μυϊκή δύναμη για να της σπάσεις έτσι το κεφάλι. Για τον ίδιο λόγω βγάζω και τον παππου απέξω.
Η θεωρία λέει ότι ο μικρός ξέρουμε ότι έχει ίνδαλμα τον πατέρα του το έχει πει πολλές φορές, δέχτηκε να του φυλάξει το όπλο για να τον προστατεύσει είναι μια ιδέα.
Το παιδί όντως έδωσε στοιχεια στο εστιατόριο με το θέλω να είμαστε οικογένεια και τέτοια.
Αλλά στο τέλος βλέπουμε ένα ΚΑΘΑΡΌ σφυρί χωρίς ίχνος αίματος, άρα κάποιος το καθάρισε. εάν το είχε κάνει το παιδί δεν νομίζω ότι θα ήξερε να μπει στον κόπο να το καθαρίσει. Άσε που θέλει και μυϊκή δύναμη για να της σπάσεις έτσι το κεφάλι. Για τον ίδιο λόγω βγάζω και τον παππου απέξω.
Με πρόλαβες!
Η δικιά μου θεωρία:
Spoiler
Εδώ έχουμε μία ΄΄σιωπηλή΄΄ συνεργασία με στόχο την διατήρηση της οικογένειας.
Στα γρήγορα.
Spoiler
Η Νικόλ κάνει τον φόνο, διότι για μένα έχει το μεγαλύτερο κίνητρο. Η τύπισσα έχει γίνει φορτική/απαιτητική.
Τα έχει με τον Χιου, την έχει πέσει στην Νικόλ, η ψυχίατρος έχει ενδώσει σε μια σχέση αλλά το μετανοιώνει. Ο μόνος τρόπος είναι να την σκοτώσει.
Πάει τν σκοτώνει, την εχει δει ο Χιου ο οποίος είναι αυτός που πάει στην σκηνη του φόνου και βλέπει το σφυρι παρατημένο. Το καθαρίζει και το κρύβει στην θήκη του γιου του και φτάνουμε στην τελευταία σκηνή όπου η Νικόλ σαφώς και μένει έκπληκτη αφού διαπιστώνει ότι κάποιος έχει διορθώσει το λάθος της.
Το σκέφτηκα κι εγώ, βασικά ότι το παιδί βρήκε το σφυρί και το έκρυψε, χωρίς να ξέρει ποιος το άφησε, η μαμά ή ο μπαμπάς.... έχω μεγάλη περιέργεια να μάθω τί έκανε όλο το βράδυ που τριγυρνούσε η Νικόλ και βρέθηκε το πρωί στο πάρκο και λιποθύμησε..
με το εκρεμμες να πηγαινει απ'τον εναν στον αλλον,την ωρα που ξεκινησε η δικη, με πιο πιθανο δραστη ομως,κυριως λογω του πιθανου μπλακαουτ που υπονοειται οτι εφαγε, την κυρα του σπιτιου...
Υ.Γ.
Spoiler
Τωρα για το σφυρι που βρηκε στο φιναλε η κατασταση ειναι 50/50 το εβαλε αυτη στη ντουλαπα,το εβαλε ο συζυγος,ποιος ξερει...
Τελευταία επεξεργασία από τον/την johny f; 30 Νοεμβρίου 2020 στις 15:36
Τζάμπα οι τόσες εικασίες.
Occam’s razor η υπόθεση τελικά. Κρίμα γιατί στην αρχή του επεισοδίου που μίλαγε η Γκρέις με τον πατέρα της και της λέει, εσύ πάντα έβλεπες αυτά που θα ακολουθούσαν ή κάπως έτσι τέλος πάντων πείστηκα ότι αυτή το είχε κάνει και το φόρτωσε στον άντρα της για γλιτώσει.
Χιού λοιπόν, έστω και ως not me the other me.
Underwhelming τέλος θα έλεγα αλλά για 6 επεισόδια δεν θα κλάψω κιόλας.
Εδώ είδα 8 σεζόν για να μου πετάξουν στη μούρη ένα βWhy do you think I came all this way?β
υποθετω εχεις δικαιο για το πως θα αναφερθουμε σε μια σειρα αυτου του ειδους...που ψαχνουμε υποπτο.!!! εγω προσωπικα θα προσπαθησω να βαζω σε σποιλερ αντιδρασεις..σορυ αν σου χαλασα τη θεαση.!!