Ότι χειρότερο έχω δει σε σειρά καιρό τώρα , ότι χειρότερο έχω δει σε teen σειρά γενικά . Νομίζω ότι ο μόνος σκοπός ύπαρξης της σειράς είναι για να προκαλέσει με το γυμνό και ότι ανώμαλο είχε να σου δείξει χωρίς όμως στην ουσία να έχει καπιο ουσιώδη σκοπό. Μπερδεμένο χαλια αφήγηση από την Πρωταγωνίστρια η οποία δεν μ αρέσει γενικά ούτε εδώ ούτε στο Σπάιντερμαν που την είδα πρώτη φορά. Δεν ξέρω τι προσπάθησε να περάσει η συγκεκριμένη σειρά. Έτσι είναι στην Αμερική τα 15-16 Χρονα σήμερα ; Τέλος πάντων είδα κ το σπέσιαλ στο γρήγορο Γαιτι βαρέθηκα κ δεν μ άρεσε η κουβεντούλα στο καφέ , δεν ξέρω αν θα δω άλλη σεζόν είπαμε μοντέρνα πράγματα 2020 αλλά πόση ανωμαλία να αντέξεις από και καλά άπο 16 Χρονα παιδιά. Διάβασα σε ένα σχόλιο καλύτερο από το 13 reasons why ,δεν θα συμφωνήσω δεν υπάρχει καν σύγκριση με αυτό που είδαμε εδώ στην πρώτη σεζόν με την εκπληκτική 1 σεζόν του 13 reasons και τα μηνύματα που πέρασε
εξαιρετικο το πρωτο special επεισοδιο...διαμαντι η σειρα στο νεανικο ειδος...νομιζω βαζει γυαλια σε πολλες.!!! τρομερη και η Ζενταγια που απο Ντισνει σταρ εχει εξελιχθει σε κατι πολυ αξιολογο.!!! πολυ διαφορετικη σειρα για το ειδος της και ενα επεισοδιο με διαλογους απλα που εκτισαν κατι πολυ ομορφο.!!!
Τελευταία επεξεργασία από τον/την blackys88b; 28 Δεκεμβρίου 2020 στις 03:18