Σταματησα το Legends of Tomorrow επειδη καταντησε φετος μια σαχλαμαρα και πραγματικα εξοργιζομαι οταν καθε χρονο το crossover καταληγει ως μια χαμενη ευκαιρια. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ενω μαζευουν οτι ηρωα εχουν και προσθετουν μαλιστα και καινουργιους, δεν μπορουν να στησουν ενα σοβαρο σεναριο με μια αξιοπρεπη ατμοσφαιρα.
Οκ το σεναριο θα βασιζεται σε ιστοραι των κομικ, αλλα αν εξαιρεσεις μαξιμουμ πεντε λεπτα, ολο το υπολοιπο επεισοδιο ηταν λες και εβλεπες σκετσακια παρωδιας. Νισαφι με τις κωμικοτραγικες καταστασεις και το χιουμορ. Δεν ειναι ουτε αστειοι, και το βασικο δε σε βαζουν στο κλιμα του σεναριου. Κριμα και παλι, αλλα εχω απολεσει καθε ελπιδα για σωστο crossover.
Ουτε το homage στο Smallville δεν μπορεσα να ευχαριστηθω, ενω η Lois Lane ειναι τρομερο miscasting.
Τελευταία επεξεργασία από τον/την t0ny3; 11 Δεκεμβρίου 2018 στις 18:48
Εξαιρετικό το πρώτο μέρος του crossover, είχαν πολύ γέλιο οι Μπάρι και Όλιβερ όταν προσπαθούσαν να συνεργαστούν και έδιναν ένας συμβουλές στον άλλον για τις ικανότητες τους. Μόλις έδειξε την Φάρμα των Κεντ και έπαιξε το theme song του Smallville ανατρίχιασα, για μια στιγμή νόμιζα πως θα δω τους Tom Welling και Erica Durance. Ανυπομονώ να δω την Γκόθαμ του Arrowverse.
Εξαιρετικό το πρώτο μέρος, μου αρέσει η αλλαγή Μπάρι/Όλιβερ.
Ανατριχίλα το theme του Smallville, δάκρυσα όταν το άκουσα μετά από χρόνια.
Η Τούλοκ μία χαρά Λόις. Πάμε για το 2ο μέρος.
Απλά φανταστικό το πρώτο κομμάτι του crossover! Μου άρεσε πολύ η αρχή με την ανταλλαγή σωμάτων και δυνάμεων μεταξύ Μπάρι-Όλιβερ, μέχρι να καταλάβουν τι έχει συμβεί είχαν πολύ φάση! Στη συνέχεια, το επεισόδιο μας πήγε στη Γη-38 και στη φάρμα του Κλαρκ, όπου ξεκίνησε η σκηνή με το τραγούδι από το SmallVille, πόσο πιο καλύτερα δηλαδή, εκεί είδαμε τη Κάρα, τον Κλαρκ και τη Λόις Λέιν! Μετά όλοι μαζί επέστρεψαν πίσω στη Γη-1 για να αντιμετωπίσουν εκείνο το ρομπότ, μου άρεσε η μάχη, είχε ωραία εφέ και μπόλικη δράση!
Κάρα είσαι απλά υπέροχη, σε λατρεύω!!!
Η συνέχεια στη σειρά του Όλιβερ, ωραίο και το τέλος, με την εισαγωγή της Μπατγούμαν από τη Γκόθαμ Σίτι!
απολαυστικο επεισοδιο και λατρεψα φυσικα το homage στο Smallville...somebody fucking save me ρε φιλε.!! πολυ ωραια η Λοις...μου αρεσε που ειδαμε και Κλαρκ.!!! και γενικα παω στο επομενο με τη Γκοθαμ.!!