When Sam and Dean join forces with an unexpected ally, the outcome will alter the course of two lives. Meanwhile, Heaven faces an attack from a dark force, driving Castiel to make an enormous sacrifice to make things right.
Πρώτη Προβολή
Τοπική Ώρα
06/12/2018 - 20:00 GMT -5
07/12/2018 - 03:00 GMT +3
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ
Η αναφορά σε επόμενα επεισόδια.
Tο chatting και το spamming.
Η αναφορά σε υπότιτλους και torrents ή άλλες μορφές παράνομου download.
ΠΡΟΣΟΧΗ
Το παρόν θέμα μπορεί να περιέχει spoiler.
Να γράφετε με σεβασμό προς τα υπόλοιπα μέλη, ασχέτως αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε με τις απόψεις τους.
Να κάνετε report οτιδήποτε αντιτίθεται στους κανόνες.
Καλούτσικο το επεισόδιο, με κούρασε όλο αυτό το θέμα με τον θάνατο του Τζακ, να τον σώσουμε, μπορούμε-δεν μπορούμε, κλαίμε-δεν κλαίμε, εντάξει και άλλοι σημαντικοί χαρακτήρες πέθαναν παλιότερα αλλά δεν έκαναν έτσι! Εγώ θα προτιμούσα να μας αδειάσει τη γωνιά πάντως!
Δεν έχει χτίσει κάποιο δυνατό κεντρικό στόρι ακόμη η σειρά και ανησυχώ, ειδικά αν είναι η τελευταία σεζόν αυτή που βλέπουμε!
Όπως είπαν τα δύο αγόρια, ο Τζακ είναι γιος τους. Οπότε λογικό είναι να αντιδρούν έτσι. Και μην ξεχνάτε ότι το μόνο που έχουν γνωρίσει είναι απώλειες. Κάθε απώλεια δικού τους ατόμου, όσο ασήμαντο μας φαίνεται εμάς, γι αυτούς είναι σημαντικό.
Ενώ συνεχίζει καλά, αναρωτιέμαι που πηγαίνει η σειρά. Κάποια στιγμή θα πρέπει να τελειώσει. Δε νομίζω ότι θα είναι φέτος αλλά καλό θα ήταν του χρόνου να είναι η τελευταία μεγαλειώδης τελική σεζόν.
Αργος και βασανιστικός θάνατος για τους Aemond, Criston, Aegon, Larys.
Αρκετά καλό το επεισόδιο, είχε αρκετά νέα στοιχεία. Το Κενό, λοιπόν, ήταν αυτό που εμφανίστηκε και όχι ο Εωσφόρος όπως νόμισα στο προηγούμενο επεισόδιο λόγω των κόκκινων ματιών του. Πιστεύω ότι η συμφωνία του Κας με το Κενό ήταν μια μικρή γεύση από τι θα συμβεί όταν μας αποχαιρετίσει η σειρά οριστικά. Από την αρχή της εμφάνισης του Τζακ είχα σχολιάσει την μεγάλη του ομοιότητα με τον Leonardo Di Caprio στα νιάτα του, η σκηνή που τρέχει στους διαδρόμους με το μαύρο "νερό" πίσω του να τον κυνηγάει μου θύμισε εντελώς τις αντίστοιχες σκηνές στην ταινία "Τιτανικός" με τον Leonardo Di Caprio στη θέση του.